2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kızlarrrrr bebişlerrrrr herkesler iyidir inşallah :) Hamileliğimin bir ilk döneminde vardı bu uyuklamalar birde şimdi başladı akşamları yemekten sonra tv karşısında sızıp kalıyorum. İşyerinde de öğlen yemeğinden sonra utanmasam masaya uzanıp yatıcam O derece :)))) Artık kendimi zor taşıyorum hamilelikte sadece 3 kilo aldım şu ana kadar ama kendimi çok hantal hissediyorum birde aşırı derecede bel ağrım var. Doktor normal olduğunu tekil gebeliklerde annelerin 34. haftadan sonra taşıyacakları yükü şimdi benim yaşadığımı söylüyor. Aman onlar sağlıklı olsunlar da ne yapalım sona yaklaşıyoruz Rabbim nasip ederse herşeye katlanacağız :)

Ayyy canim yapti bile o dediklerini
İbrahim saracoglu demisti bende oyuzden bademyagi kullaniyodum sen ne kullaniyosun peki??

sana buraya girme cezası veriyorum 3 kilo dedin demi yanlış anlamadım psikolojim yerlerdee

Ayyy canim yapti bile o dediklerini
İbrahim saracoglu demisti bende oyuzden bademyagi kullaniyodum sen ne kullaniyosun peki??
ben mustelanın çatlak kremini kulanıyorum..çok şükür şimdilik birşey yok..annemde çok çatlak var, öyle olmasını istemiyorum..4.aydan beri kullanıyorum..

Canmm aynisindanmi aldin? bunlar sadece penye degilmi yani destek falan yok. Ya ben acikcasi hava cok sicak olacak diye rahat ince ve penye olsun ama gogus ucumu belli etmesin istiyorum. Bunda belli olmuyo degilmi disardannn

Mide yanmasından bahsedilmiş bende de özellikle akşamları çok oluyor.

Doktorumun verdiği ilaçtan içiyorum biraz rahatlatıyor.

Dün feciydim mesela.

Canmm aynisindanmi aldin? bunlar sadece penye degilmi yani destek falan yok. Ya ben acikcasi hava cok sicak olacak diye rahat ince ve penye olsun ama gogus ucumu belli etmesin istiyorum. Bunda belli olmuyo degilmi disardannn
destek yok cnm..kruvaze kesim penye sutyen..şimdilik uçları belli olmuyor ama bebek emmeye başladıktan sonraki durumu bilemiyorum..gerçi göğüs pedleri kullanıcaz onlar bir nebze kapatır diye düşünüyorum...

ben daha şeker testini yaptırmadım ama kesin çıkıcak yoksa bu kadar anormal tatlı isteği mecburen doktor yazmadan ben girdim diyete
en iyisi cnm..dikkat edince şeker çok yüksek çıkmıyor..ben dikkat ettiğimden beri hafiflediğimi hissediyorum, ama arada 1-2 lokmalık kaçamaklarım oluyor :)

Hem ikiz anasi hem sadece üç kilo almış. Beni acımla başbaşa bırakır mısınız lütfen....................

bnm oncedende isterdi simdi daha beter oldum ya.Allahtan sekerim ii cikti yoksa evde yiyemeden zamanim nasil gecerdi
ben de.. eskidende kim ne yerse canım onu isterdi, gözüm hiç kendi tabağımda değildir hem başkasının tabağında :) şimdi hamileliğin arkasına sığınıyorum tek rahatlığım o :) eskiden isteyemiyordum şimdi utanmadan istiyorum, hoş istemeden herkes bir lokma veriyor zaten :) hiçbirine hayır demiyorum...YAŞASIN YEMEK YEMEKKKKKKKKK

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…