2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Sen oyle deyince bi garip oldum bak normalde ben sezeryandan korkuyodum normal dogum istiyodum simdi normaldende korkucam galiba.
İnternetten hep bakmistim hep sezeryan diyo dr lar da ben dr a sorunca normal yapabilirsin kanamayi cok etkilemez demisti ben 0.4 luk kullaniyorum sen kaclik kullaniyosun

Faydalı olduğunu bile söylüyorlar.. Doktorum günde 3 taneye kadar içebilirsin dedi bana, ama tabiki sade olanını.. Limonlusunu cok severim ama şimdilik içemiyorum doğumdan sonra inşallah :)
sen yinedede 1den fazla icme icindeki mineraller yararli ama tuz orani yuksek bu aylardan snr vucutta odem yapabilir

Cok cici evet ama kollari acitmazmi dar gibi sanki. Bak ben bunu aldim pamuk gibi geldi oyle yumusakki:)
http://www.lcwaikiki.com/urun/LC-WAIKIKI/kiz-bebek/Body-2-li/2235260/451477

Yok canım acıtmıyor ilk kızımda çok kullandım. Ondan kalanları bu kızımada kullanacağım benim ihtiyacım yok ama ürünleri çok kaliteli ilk kızımı büyüttüm Allah nasip ederse şimdiki kızımı da büyütürü bir başka çocuk bile nasiplenir.

Özellikle çıtçıtlı badileri vs.

Ben büyük kızıma sene için kaban bakmak adına girmiştim fiyatı dikkatimi çekti ondan paylaştım.

Senin aldıklarında hem çok güzel hemde çok uygunmuş, sağlıklı günlerde kullanın inş.

Hem ikiz anasi hem sadece üç kilo almış. Beni acımla başbaşa bırakır mısınız lütfen....................
Oyyy kıyamam pofuduğum ben sana. Olsun ama belki doğru olan sizin aldığınız kilolar, bende hamilelik başladıktan sonra iştah gitti hiçbirşey yiyesim yok yiyemiyorum da zaten gerçi bebeklerin kiloları normal gözüküyor ama belkide benim bu kilo alamamam başıma dert açacak

canım bende dr gidene kadar kafamda birsürü soru ... bi giriyorum drun yanına hepsini unutuyorum dut yemiş bülbül misali:) sorun varmı diyo :) unuttum hepsini diyorum:) gülüyo:) kesin içinden şükrediyodur

zamaninda 70 kiloydum belki o yuzden ama 53e le hamile kaldim nedense hic agir hissetmiyrm kendimi:))
sadece gobegim one one gidiyor yururken o kadarcik:))))

Ben ömrümde hiç 65 i çıkmamıştım (ilk hamileliğim hariç)

Onun için midir nedir bana fazla geliyor.

destek yok cnm..kruvaze kesim penye sutyen..şimdilik uçları belli olmuyor ama bebek emmeye başladıktan sonraki durumu bilemiyorum..gerçi göğüs pedleri kullanıcaz onlar bir nebze kapatır diye düşünüyorum...
Cnm ya bisey daha bu sutyenler normal bedenle ayni mi oluyor. Ben normalde 85 alirsim ssimdi buyudu baya. 90 almayi dusunuyorum. yani emzrme sutyeni bedeniyle diger bedenler aynimi

deli kız ..allah korusun..yapamayacağımız şeyler değil de hamileyiz diye pis boğazlığın dibine vuruyoruz cnm..şımarıklık bizimkisi :)

şöyle bişe evde bulundurduğum zaman aklım hep onda şeytan dürtüyo sürekli yemek istiyorum ama hiç canım şunu istedi deyip aşermedim yani onun için evde hiç bişe bulundurmuyorum

Hayırlısıyla sağsağlim kucağımıza alsak bi ahh ahhh
Ben 0.6'lık kullanıyorum canımm

Cnm ya bisey daha bu sutyenler normal bedenle ayni mi oluyor. Ben normalde 85 alirsim ssimdi buyudu baya. 90 almayi dusunuyorum. yani emzrme sutyeni bedeniyle diger bedenler aynimi
cnm bunlar bayağı geniş, ben 80 kullanıyordum önceden bunu 85 aldım...ama dagiden 90 beden almıştım mesela, onlar şu an küçük geliyor..ben gidip ölçtüm ona göre aldım..

Bir kaç gündür ayni şeyi bende yaşıyorum canım hatta önceki günlerde yazmıştım buraya,kızlar acaba susatacak bisey mi yedin demişti. Yemedimde ama aynen dediğin gibi çok iyi ifade etmissin,oruçluyken susadigim gibi susuyorum su içmekte fayda vermiyor iciyorum sürekli... Bende anlamadım neden olduğunu...

Şşşşşttttt,
şimdi su tatlı, pasta, çikolata diyenlerrrr sizi duymuyoruz biz hııhhhh

Offf 15 gündür ağzıma sürmedim,
hadi yiyebilenler ben ve kuzum için yesin şimdii bitanecik çikolataa

ayy seni kırmayayım bari çok ısrar ettin hayıırrr diyetteyim ben beni kandıramazsın cıssss yaparım

Bende nedense sezeryandan tırsıyorum.

Ne güzel normal doğum taraftarı bir doktorun var bence şükret ve hayırlısı için dua et.

İlk kızımda düşük ağırlıklı olduğu için sez. olacaktım, doktorum 35. haftamda 15 gün hacca gitti, geldiği gün sez. yapacaktı ama ben hep Allahım bir bahane ver de normal doğum yapıyım yada hayırlısını nasip et diye dua ettim.

Doktorum Hacca gitti ben gün saymaya başladım. Gece yatarken 1 dedim 2-3 saat sonra suyum ve nişanım geldi o gecenin sabah 8.20 sinde prensesim kollarımdaydı.

Kiz biz senle esittik ya 2 kiloyu ne ara aldin ay ben yanlis hatirlamisim bende 14 tum. Ay moralim bozuldu yine ...............

HAHAHAHAHAHA

bende diyorum bu hatunla ayniydik ne ara verdi iki kiloyu
valla sorcaktim hizli yazdim cevabi ondan yazmayi unutmusum

30.haftada bende yetisirim yawrum sana

valla mi
tamam ozaman içimi rahatlattin

şöyle bişe evde bulundurduğum zaman aklım hep onda şeytan dürtüyo sürekli yemek istiyorum ama hiç canım şunu istedi deyip aşermedim yani onun için evde hiç bişe bulundurmuyorum
benim adını duymam ve görmem yetiyor bazen..canım deli gibi istiyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…