2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
ben mustelanın çatlak kremini kulanıyorum..çok şükür şimdilik birşey yok..annemde çok çatlak var, öyle olmasını istemiyorum..4.aydan beri kullanıyorum..
Bende de yok catlak da bademyagi gobusumu killandirdi ayy insallah gecer

en iyisi cnm..dikkat edince şeker çok yüksek çıkmıyor..ben dikkat ettiğimden beri hafiflediğimi hissediyorum, ama arada 1-2 lokmalık kaçamaklarım oluyor :)

hahaha bende kaçamak olmuyo bildiğin dalıyorum resmen ama yemiyorum 4 gün oldu nefsimi tutuyorum yoksa şeker komasından tahtalı köye muhtar aday adayı olarak gidecem

destek yok cnm..kruvaze kesim penye sutyen..şimdilik uçları belli olmuyor ama bebek emmeye başladıktan sonraki durumu bilemiyorum..gerçi göğüs pedleri kullanıcaz onlar bir nebze kapatır diye düşünüyorum...
Hiii iyiymis yazin iyi olur. Digerleri cok cirkin iyýyyy

canım ben rennie duo kullanıyorum şurup cok iyi geliyor

acaba zayif baslayanalr daha mi cok kilo aliyor
ben 53le hamile kaldim boyumda 1.69 tek gobek ver arkadan kimse hamile oldugumu anlamz.zatn herkes kilo almamissin diyor.evet diyorum bnde fit bir kadinim ben diyorum hahaa
Bünye meselesi sanirim canim ben zayif baslamadim Ama görüyorsun...........

Ha 8 ha 10 ne fark eder canım.

Hamal gibi hissediyorum kendimi.

Meğer 1 kilonun bile insana yükü varmış.

İlk doğumumda eski kilomun da altına inmiştim.

İnş. bunda da veririm kilolarımı.
zamaninda 70 kiloydum belki o yuzden ama 53e le hamile kaldim nedense hic agir hissetmiyrm kendimi:))
sadece gobegim one one gidiyor yururken o kadarcik:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…