2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
canim cok canin istiyorsa bari bi kare bitter çikolata al agzina..

Ahh canım olsa suan keske, benim kociş stoklarımı yok etmiş yemeyim diye
Akşam duygu sömürüsü yapcam

Kizlar basur cikti bende. Doktorum cok pimpirikli nirmal doguma engeldir diyor. Cok da buyuk degil aslinda sezaryan yapma taraftarı hepsi

Basurun doğuma etkisi ne bilmiyorum ama çoğu doktor sezeryan için bi sürü sebep bahane üretiyolar malesef canım..

diyetteyken ne yemek yapacağım derdi daha zor oluyomuş yaaa
Akşama Ne yapıcam hiç bir fikrim yok düşünüp duruyorum

Rain60, post: 40038927, member: 532495"]Ahh canım olsa suan keske, benim kociş stoklarımı yok etmiş yemeyim diye
Akşam duygu sömürüsü yapcam

Basurun doğuma etkisi ne bilmiyorum ama çoğu doktor sezeryan için bi sürü sebep bahane üretiyolar malesef canım..[/QUOTE]
Simdiden yer yapiyor ya kimseden duymadim hem zaten kadinlarin cogunda hamilelikte basur cikiyor . normal doguma etkisi oludunu ise sadece doktordan duydum. Ben cok istiyorum normal dogum. Hakkimizda hayirlisi olsun ins ne diyeyim.

diyetteyken ne yemek yapacağım derdi daha zor oluyomuş yaaa
Akşama Ne yapıcam hiç bir fikrim yok düşünüp duruyorum

Yemek yapmayı sevmeyen biri olarak benim diyette olmasam da en büyük sıkıntım.

İnsan hiç keyifle yemek yapmaz mı?

Yapmazmış.

Canmm aynisindanmi aldin? bunlar sadece penye degilmi yani destek falan yok. Ya ben acikcasi hava cok sicak olacak diye rahat ince ve penye olsun ama gogus ucumu belli etmesin istiyorum. Bunda belli olmuyo degilmi disardannn

Canım bunlarda belli oluyor göğüs ucu,eltim kullandı. Bende hem göğüs ucu belli olmasın diye hem de goguslerim küçük diye sünger destekli aldım. Açılışı ortadan değil...

Simdiden yer yapiyor ya kimseden duymadim hem zaten kadinlarin cogunda hamilelikte basur cikiyor . normal doguma etkisi oludunu ise sadece doktordan duydum. Ben cok istiyorum normal dogum. Hakkimizda hayirlisi olsun ins ne diyeyim.[/QUOTE]

Amin canım, inşallahh hayırlısı...

Yemek yapmayı sevmeyen biri olarak benim diyette olmasam da en büyük sıkıntım.

İnsan hiç keyifle yemek yapmaz mı?

Yapmazmış.

yapmaz cnm yapmaz benimde yemek sorunum var eşim hiç yemek yemez seçer durur ne yapacağımı şaşarım 1 gün öncesinden düşünüyorum ne yapsam diye yine akşam geldi çattı ve ben kara kara ne yapsam diye düşünüyorum

Cnm ya bisey daha bu sutyenler normal bedenle ayni mi oluyor. Ben normalde 85 alirsim ssimdi buyudu baya. 90 almayi dusunuyorum. yani emzrme sutyeni bedeniyle diger bedenler aynimi
canım doğumdan sonra dahada şişermiş ben şimdi90 kullanıyorum 95 aldım emzrme sütyenimi:) hatta esimde dalga geçti bnmle

Bizde aksama kahvalti var:))
Temizlik yaptim bugun cok yoruldum biseycik yapamam heralde

Sabah güzel bi kahvaltı yaptık eşimle şimdi gene kahvaltı çıkarsam içime sinmez.
Ama en güzeli o

kiz çik 1 saat yuruyus yap odul olarakta bitter al gel bari cok canin istedi senin kiyamadim bebise, asil isteyen o :)

Sen benim aklımı çeliyon haaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…