2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
kızlar size bişey sorcam ben bebek şekerlerini yaptım kaldırdım şimdi onlara etiket basacağız ya illa doğum tarihi olması gerekiyor mu ? doğum tarihi olması gerekiyor ise hastaneye etiketli götüremem çünkü ne zaman dogacagı belli değil .. benim erken doğum riskim cok fazla dr. mayıs başı veya ortası doğumun olur dedi..

Ama cok tatli gorunuyosun:))))
öyle mi dersin

Bu resimdeki sen misin?

Hiç hamileye ve hiçte 100 kiloya benzemiyorsun ya, bir yanlışlık olmasın. :)
hep kilolu oldugum içindir canım benim yoksa bizzat benim gecen haftaki halim... Yani 20 kilo aldım ama çok dinç hissediyorum kendimi ne gündüz uykusu ne bel agrısı( çok aşırı ayakta kalmazsam) bilmiyorum yaa vucut kiloya alışık ondan herhalde

Evettt cok ciddiyim.
Bende kapaliyim giyecek kiyafet pek bulamiyorum havalar buraz duzelse de elbise giysem bende boyle.

Yazmayiver cnm:)

bende sana yazmıştım öğlen bi çaresini buldunmu die :))) kızlar vucut su istiyordur ondan dolayı bol bol su iç dediler öle yapcaz mecbur ama çok rahatsız ediyor susuzluk dun sabah serviste o kdr çok susadımki fenalık geçircektim nerdeyse iyiki yolum kısaydı işe gelir gelmez suya saldırdım :)))

Yok canim sadece adini yazarsin bebeginin hosgeldin seyit bebek diye.
Ne zaman grlecekleri belli degil brbislerin ben oyle yapmayi dusunuyorum

Yazmayiver cnm:)
en iyisi bi kısmına hoş geldin seyit bebek yazıp hastanede dağıtayım.. diğerlerine tarihli bastırayım.. :) ayy heycanlıyım canım yaa zaman cok yaklaştı bu arada en son kontrolümde dr.bebek dikişlere poposunu yaslamış cok şanslısın dediydi ağrın olmaz dediydi.. bu iki gündür döndü sanki dikiş yerlerime baskı yapıyor hafif hafif ağrılarım oluyor alt bölgemde sanada oluyormu canım hiç bide tepikliyor bazen cok acıyor

Maşallah deyimde nazar değmesin sana canım.

Kızlar hepsiburada'dan alınacakları koydum sepete içinde büyük eşya olarak anakucağıyla baba sling var toplamda 360 tl etti daha kıyafeti hastanesi falan babayı batırdık kızımla
Bebisler masraflilar canimm:))
Yesinler babalarinin paralarini ohhhh yarasin:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…