2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Yemek yapmayı sevmeyen biri olarak benim diyette olmasam da en büyük sıkıntım.

İnsan hiç keyifle yemek yapmaz mı?

Yapmazmış.

Ben tam tersi yemek yapmaya bayılırım, içine farklı farklı seyler katıp çeşitlendirmeyi falan.
Ama böyle diyette malzemede kısıtlı olduğundan sıkıntı oluyor işte...
Allah ne verdiyse uydurcaz bişeyler işte

Yok kiz ne derdi acacak. Catir catir dogurursun ne guzel ohh emzirirkende extradan verirain kilocuk.
canım bende dr gidene kadar kafamda birsürü soru ... bi giriyorum drun yanına hepsini unutuyorum dut yemiş bülbül misali:) sorun varmı diyo :) unuttum hepsini diyorum:) gülüyo:) kesin içinden şükrediyodur
aynen esime diyorum ay su soylemiydi niye sormadin diyor. Aklimiza mi geldiii be adaam.

pofuduk18 cnm bak burda kimm varrrr 3 kilo almış ama ikizi yokmuş ne yapalım bu hatunu:):):):)
3 kilo kilo mudur yahu birde utanmadan yaziyorlar hih.

ne yapıyosun diyet yemeği mesela bende kendime yapıcam da

Peki şekeri olanlar sadece tatlımı yiyemiyosunuz mesela patates kızartması yiyebiliyomusunuz onada çok hasretim/(

:) kızartma yok patates hiç yok canım, var ama şu şekilde patates salatasından 3 kaşık 1 dilim ekmek ve 1 kaşık yağ hakkından götürür ayrıca hamur işleri de yasak

Ayrıca insaf edin yahu 40 yaşındayım zaten 71 kilo ile hamile kaldım 100 kilo olup top gibi yuvarlanamıydım :)))))
evet tam olarak istediğimiz bu cnm :)

Biz kızımla Teoman'ın yeni albümünü aldık, şimdi bangır bangır dinliyoruzzz
Oda benim gibi çok sevdiii , tempo tutuyorrr
cnm zavallılar çok sevdiğinden değil, müziğin şiidetinden öyle yapıyorlar..benimki akşam haberleri dinlerken tekmeyi bastı valla :)

Biri beni durdursun, instagramda nerden denk geldiysem bakıp bakıp gülüyorum

Eki Görüntüle 1461219
ayyy ilahi öldüm gülmekten :) bu arada eşim izindeyken (20 gün yok kendisi 10 gün izne geliyor) hergün uyumam için masal anlattırıyorum, hadi bebeğe hazırlık ayağına..2.cümlede uyuyorum hakkaten çok güzel uyku getiriyor..dün gece o benden önce uyudu (ben akşam uyuyakaldığım için gece yatınca uyku felan kalmadı tabii) , ben de can sıkıntısından onu uyandırıp sana masal anlatacağım uykun gelsin dinle dedim :) kırmızı başlıklı kıza bir versiyon yaptım kızlar, anlatırken zaten öldüm gülmekten de , eşim dedi ki en son uykum kaçtı yaaa lütfen anlatma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…