2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
kızlar burdan birbirimizi izlemeye alalım yani arkadas listemize ekleyelim. benim hafızam biraz zayıf kişi olarak hatırlıyorum sizleri ama isimlerinizi hatırlayamıyorum en azından merak ettikçe bakarım sizlere ilerde :)))

Dogumdan sonrami diyosun canim
Ozamanda burda olmazmiyiz ki??

acaba zayif baslayanalr daha mi cok kilo aliyor
ben 53le hamile kaldim boyumda 1.69 tek gobek ver arkadan kimse hamile oldugumu anlamz.zatn herkes kilo almamissin diyor.evet diyorum bnde fit bir kadinim ben diyorum hahaa
Bence alakasi yok cunku ben cokta zayi f degildim hamile kaldigimda 62 kiloydum

Sen zayıfmışsın canım zaten ne güzel benim şuanki kilomla doğuma gidersin maşallah diyeyim.

ben nedense duygulandım şimdi yaa valla içim cız etti böyle diyince

Evettt cok ciddiyim.
Bende kapaliyim giyecek kiyafet pek bulamiyorum havalar buraz duzelse de elbise giysem bende boyle.
dışarıda ferace giyiyorumda eve arkadaşlar gelmişti ondan giydim yoksa burdada hava çok bozuk..valla kıyafet falan yok bi pantolon bulamadım gitti en büyüğü bile yok olmuyo
ECD75 . Canım sagolasın..inş dogumdan sonra veririm..yaptım yine yaparım

cnm Öyle degildegilde adet agrisi gibi agrilarim oldu dun. Bugun yok bisi. Ama baski hissi olur demisti doktor dikisten dolayi. Cok yakiyosa bi gorun istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…