2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Yap bi mihlama kocacigina...
Tatli tatlı yerken arada soylersin anlamaz bile :)))

Hahahah ben beceremiyorum ki canım ya onuu Hem benim koca cinstir biraz. Adamı yemekle kandıramam yemek sevmiyor. 2 gün yemek vermesem aramaz. anca eline vericem android işlemcili bir cihaz. Orada oyun oynarken transa geçiyor. Anca o zaman

Benimkide yemekle kanmaz...
Anca aklina karpuz kabugu dusurmem lazim

Aynen ya takti kafayi helikopter oyununa...
Yemege ne desem hii diyo sonra hatirlatiyorum hadi yemege gidios ya da camasirlar asilcak vs vallahi demedin hatirlamiyom diyo...
Bende artik oyun oynarken ne var ne yok saydiriom

Geçen belgesel meselesini de okudum bizimki de aynıdır. Ya film izler ya belgesel.
Çarşamba günleri de neydi adı dünkü dizinin. sizde izlemiştiniz. onu izler.
O kadar yani eve gelir alır eline tableti Clash of Clans oynar orada savaş yapar beni duymaz hiç.
Dün çöpü ver görevliye dedim bi de yağ tenekesi var onu da ver dedim. Elinde tabletle gitmiş. Verdi Görevliye. Gittim baktım teneke orda duruyor. Dedim niye vermedin bunu,
Savaş yapıyordum süre bitiyor dedi
Bastım kahkahayı..

Bir ara rüyamda kurbağa falan görüyordum artık o derece belgeselci.

Ben de 6 kilo aldım. Lierac krem kullanıyorum. Ama bacaklarım ve kalçalarım haritaya döndü

Herkes yazmış bari bende yazıyım.

Bende de nohut yemeği, bulgur pilavı ve salata var.

Bıktım yemek yapmaktan da yemek yemekten de ne yemeği yapacağım diye düşünmekten de.

Yemek konusunda ciddi ciddi beceriksizim herhalde.

Zaten karanlık yağmurlu bir hava var sabahtan beri insanın içini sıkıyor.

Hafta sonuna kadar yağışlar devam edecekmiş, yeni haftaya başlarken havalarda ısınmaya başlayacakmış.

Bu sene kış uzun mu sürdü ne.

Mart ayının bitmesine 10 gün kaldı.

Hafta sonuna kadar yağışlar devam edecekmiş, yeni haftaya başlarken havalarda ısınmaya başlayacakmış.

Bu sene kış uzun mu sürdü ne.

Mart ayının bitmesine 10 gün kaldı.
Burdada karanlik hava yagmur yagip duruyo

Bitsin arti su mart cok uzun surdu nisan geksin artik.Havalar isinsin bol bol yuruyus yapalim ve zaman cabuk gecsin veee mayis gelsiiiiinnnn.

Bu arada bizim menumuzde kahvalti var ohh miss:))

Burdada karanlik hava yagmur yagip duruyo

Bitsin arti su mart cok uzun surdu nisan geksin artik.Havalar isinsin bol bol yuruyus yapalim ve zaman cabuk gecsin veee mayis gelsiiiiinnnn.

Bu arada bizim menumuzde kahvalti var ohh miss:))

Benimde en büyük isteklerimden birisi mart ayının bitmesi, havaların ısınması.

Soğuk ve yağışlı havalar insanın ruh halini de etkiliyor.

Hafta sonları avm lerde gezmekten bıktım usandım.

Dışarılarda gezmek istiyorum.

Ama ileri de susuz da kalmak istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…