2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Mart biterse nisan ayı çabuk geçer gibi geliyor.

Kızımın 23 nisan etkinliği ve 2 gün tatille 4 gün bol bol gezeriz.

1 Mayıs tatil.

19 Mayıs tatil.

O günler çabuk geçer gibi geliyor.

Zaten beklemede oluruz.

Geçen haftalarda çocuğu olmayanlar kombileri kapattıklarını söylüyordu o kadar güzeldi havalar, bu hafta 50 derece de banamısın demiyor.

Aynen oyle canim ama bu sene yagis cok oldu su sikintisi olmaz insallah.

Kızımın doğum haftasını baz alırsam tam 2 ayımız kaldı bugünlerde.

Allahım bi sağlıkla doğsada ailece düzenimizi kursak istiyorum.

Oy
İnş. canım. evet bu sene maşallah bol yağışlı bir seneydi.

Kızıma hamileyken susuzluktan 3 günde bir gün sular akardı oda çok kötüydü.
Oylede zormuz canim minicik bebekle ...
Bu sene oyle olmaz insallah cunku yaz bebisi olcak bizimkiler zor olur.

Oy

Oylede zormuz canim minicik bebekle ...
Bu sene oyle olmaz insallah cunku yaz bebisi olcak bizimkiler zor olur.

Doğmamıştı canım su kesintileri temmuz ayında olmuştu kızım aralık ayında doğru.

Sıcaktan terliyorsun hamilelikte üstüne eklenince inan kovalara su doldurup hergün onlarla duş alıyordum.

O dönem cidden birçok insan kokarak geziyordu yada hemilelikten bana öyle geliyordu.

Bende ayniyim canım suyla doluyo midem resmen,su icmekten yemege yer kalmiyor.sonrası da wc ye yetişmesi ayrı dert bide benim oğluşum asagida sürekli wc deyiz...Gulsemmi aglasam mi halime bilemedim

Bende ayniyim canım suyla doluyo midem resmen,su icmekten yemege yer kalmiyor.sonrası da wc ye yetişmesi ayrı dert bide benim oğluşum asagida sürekli wc deyiz...Gulsemmi aglasam mi halime bilemedim
aynen canım bnm içinde çalışırken sürekli wc ye git gel sıkıcı oluyor ama napalım zararı yok yararı vardır illaki çok su içmenin benim idrar yollarında azcık enfeksiyon vardı onu goturur inşallah :))))

Kuru fasulye pilav var bu gece...
Dundende mecimek corbam vardi...
Kızlar kemik alip hasliyorum suyunu yemeklere corbalara pilavlsra koyuyorum...
Ilikleri cok faydali...
Annem benide benim oglanida kemik sulariyla yaptigi yemeklerle buyuttu...
Masaallah kemiklerimiz kalin ve etlerimiz sıkı sıkı ...
Kisin tavsiye ederim

daha yeni başlıyoruz canım için cız etmesin, gercek olarak 2-3 ay sonra 2015 haziran annesi olucaz asıl sohbet muhabbet o zmn baslıcak bence :)))) ama inş kopmayız o zmn buralardan o zmn bnme içim cız eder (
Yok yok kopmayız bence konusur dururuz bebisi uyuttuk doyurduk solede bolede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…