2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Ay cnmm seni ve bebegini nefsini bi kenara atacak kadar düşünen bi esin varmis. Sende böyle düşünüp uzme kendini ne olur...
bak biz zorunluluktan kardes hayati yasiyoruz atrik ruyalarda bulusur oldukkkkkk

Annişşlerrrr Bebişlerrrr günaydınlarrrrrr Bizim yarın doktor kontrolümüz var. Şeker yüklememiz yapılacak bide en fiyakalısından resim çektiricez yine :))))) İlk dönemlerde iki tane doktora gidiyordum her hafta sonu görüyordum bebişleri hissetmediğim için endişeleniyordum (daha önceki iki kayıptan dolayı) şimdi artık oynuyorlar, tekmeliyorlar ya onun için her hafta görmeye ihtiyaç duymuyorum 3 haftadır görmüyorum yarın bakalım ne kadar büyümüş olacak sıpalar :))) Akşam bir coştular offff babaları ne zaman göbüşe elini koysa tekmelemeyi kesiyorlardı babasıda saygılı çocuklar bunlar babaya tekme atmıyorlar diye dalga geçiyordu dün akşam o da aldı nasibini garibim bi heyecanlandı bi heyecanlandı :)))))) Rabbim şu geri kalan kısacık süremizi de hayırlısıyla tamamlayıp sağlık ve sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin hepimizin bebeklerini inşallahhhh :)

cnm benimde bugun aşağıda sürekli yer değiştiriyorlar korkucak bişi yok. aşağıda olunca daha az haraket ediyorlar. aşağıda derken ayaklar aşağıda..

Allah kavuştursunn :)))

yok tatlım sakıncası olmadığını biliyor, utanıyormuş çocuktan, bir de bana diyor utanmıyor musun karnındakinden diye..sesleri duyuyor, herşeyi hissediyor diyorsun bunu mu bilmeyeck diyor kendince mantıklı açıklamalarla..

Ay cnmm seni ve bebegini nefsini bi kenara atacak kadar düşünen bi esin varmis. Sende böyle düşünüp uzme kendini ne olur...
bak biz zorunluluktan kardes hayati yasiyoruz atrik ruyalarda bulusur oldukkkkkk
zorunluluğumuz olsa anlayış göstericem de, bence bir kocanın eş olarak en önemli vazifesi bu..yoksa neden evlendik ki..ben gayet memnundum bekar hayatımdan da.. sanki annesi oymuş gibi, utanmıyor musun çocuktan diyor bir de bana..

Can arkadaslar ben şimdi utanır dr a soramam zaten devlet on kişi oluyo odada..eger bi riskimiz yoksa kaçıncı haftaya kadar cinsellik devam edebiliyor

Ya bu sorunun hiç sırası degilmiş gecmişe şimdi göz attımda hassas olan arkadaslardan özür diliyorum

Can arkadaslar ben şimdi utanır dr a soramam zaten devlet on kişi oluyo odada..eger bi riskimiz yoksa kaçıncı haftaya kadar cinsellik devam edebiliyor bu zamana kadar herhangi bi ara vermedik ama sonrasında ne yapmak lazım
bn son aya kadar diye biliyrm ama aslinda son aylarda yapmanin dogumu kolaylastirdignida duymustum.biz yapamadigimizdan ilgi alanim disindakizlar bilirler:)

Can arkadaslar ben şimdi utanır dr a soramam zaten devlet on kişi oluyo odada..eger bi riskimiz yoksa kaçıncı haftaya kadar cinsellik devam edebiliyor bu zamana kadar herhangi bi ara vermedik ama sonrasında ne yapmak lazım
hadi bakalım hayırlı haberlerle dön inşallah:) benim ilk gebeliğimde son haftaya kadar cinsellik yasaklamadı bana bunda ne olur bilemem

allah seniii :) ben de mi öyle yapsam, hiç yüzüne dönüp baksam çocuk olduktan sonra :)

bence rahat edemediklerinden kaçıyorlar, zarar veririm diye korkuyorlardır
başlıcam bunların ince düşünceliliğine.. sanki onlar anne, biz dış kapının mandalı :)

valla cnm son 1 ay diye biliyorum da...son dakkaya kadar yap..bak bizim gibi yapamayanlar var

yahu benimkide oyle diyor. Ztn zorunlu olmasaydik da yaklasamazdim diyo. Utanirdim diyo. E onlarinda babalik hormonlari oluyormusssss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…