2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

hhahaha :))) ya bende sonrası için düşünüyorum göğüsler falan süt dolu olacak kokumuz bile değisecek yanı hiç birşey eskisi gibi olmayacak

Bizimkisi doğumdan sonra affettmem diyor hamilelik 9ay lohusalik 1 ay toplamda 10 ayin acisi fena cikacakk. Hem ev isi hem o konular yandim benn kacacak delik ararim heraldew
aynen bizimki balayına çıkarız diyor tövbe tövbee
sizinkiler gelecek vadediyor şekerler.. aahh ahhh hayalimdeki koca :)..bana bunlarla gelse yine takmıcam, eğer çocuk bizim odada yatarsa yapmayacakmışız hiç...ayıpmış..ama belki duruma bakabilirmiş...

Merhaba Kızlar...

İsim konusuna hiç değinmedik.
Ne düşünüyorsunuz?
Bizim kızımız olacak inşallah.İsmi de Hazır Nehir...
Bazı siparişlerimiz geldi bile... Bakın Beğenecekmsiniz

Eklentiler

• 10003356_10152948825328884_1420739851_n.webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 119
  • 11075988_10152948825473884_946599937_n.webp
    33,6 KB · Görüntüleme: 107
  • 11068837_10152948824963884_351325058_n.webp
    34,2 KB · Görüntüleme: 121
sizinkiler gelecek vadediyor şekerler.. aahh ahhh hayalimdeki koca :)..bana bunlarla gelse yine takmıcam, eğer çocuk bizim odada yatarsa yapmayacakmışız hiç...ayıpmış..ama belki duruma bakabilirmiş...

ahh canım giyersin süslü püslü şeyleri bak bakalım o zaman bakarız diye biliyormu kocişin :))))

Merhaba Kızlar...

Ne düşünüyorsunuz?

çok güzeller canım iyi günlerde kullanın inşallah kızınla :))

ahh canım giyersin süslü püslü şeyleri bak bakalım o zaman bakarız diye biliyormu kocişin :))))
ahh cnm benimkinin kontrol mekanizması çok fena...beyniyle kontrol ediyor herşeyi..bakıcaz şu doğum bir olsun, artık ya biter ya devam eder..yapacak birşey yok..

Tatlimm laflarina bakma inan sabredemez ozaman o daaaa:)

Merhaba Kızlar...

Ne düşünüyorsunuz?
Çok tatlılar canim:) nehir ismini ben de düşünmüştüm ama asya olacak bizim kızımız:) çok güzel bi isim nehir

Merhaba Kızlar...

Ne düşünüyorsunuz?

ayyy çok güzel bayıldım...askılar çok cici..isimlik de..nerde yaptırdın yada aldın cnm..

Merhaba Kızlar...

Ne düşünüyorsunuz?

Ayyy canım çok şekerler bunlar yaaa.Güle güle kullanın inşallah hayirlisiyla.

Bizimkisi doğumdan sonra affettmem diyor hamilelik 9ay lohusalik 1 ay toplamda 10 ayin acisi fena cikacakk. Hem ev isi hem o konular yandim benn kacacak delik ararim heraldew
bizimkide erken mi karar verdik bebek konusunda demez mi gecenlerde:)
dedim kafana vurdu heralde
nedense bn hiiicccc istemedim,istemiyrmda tabii esime diyorum yasak olmasaydi ii olurdu ama hep numaradanins. dogumdan snr duzelirim yoksa bnde kacicak delik aricam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…