2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
nerelerdesin yoksun uzun zamandir sanki
buralardayım canım ama pek yazmıyorum sizlerin yazdıklarını okuyorum elimden geldiğince. minnakı büyütüyoruz işte göbeğimde herşey yolunda mı kuzucum? senin bebeğe giden damarlardan birinde tıkanıklık vardı sanırım, durum hala aynı mı?

Kizlar herseye sinirlenmeye basladim ben ufacik seylere sinirleniyorum nolcak halim..
boyle giderse cok cekilmez birine donerim

Canım pembe olanını tercih et kesinlikle bende araştırdım en kullanışlı olanı o , pembe için sipariş vericem ben

benimki de 2 haftadır kaçıyodu ama sonunda dayanamadı geçen gece bebek kocaman oldu bişey olur diyip durdu. şşşş sen bana güven dedim ahahaha yaa çok fenayız kadınlar olaraktan

Bugun seker yuklememiz vardi bizimde. Kahvaltimi yapip gitmistim ustelik. Aclik 68 glikoz surubundan sonra tokluk 100 cikti.

Bende henuz 6 kilo aldim ama karnim catliyor. Bildiginiz aci veriyor

Sakin aman...
Benim suyum geldi 1 saat sonra bebegim dunyaya geldi...
Aman oyalanma cok onemli

Allah allah ya. Ama sende sislik falan yok dimi.
Yok sislik cnm...
Gecti 2 gundur ama elimle o noktaya basinca burdayim diyor
.

sen yinede suyun gelince cok bekleme bebisi riske atma
bnm bir arkadasm suyu geldikten epey snr dogum yapmis saniyrm kuruluktan zor dogurmus.tabii herkesin bunyesi farkli Allah hayrli dogumlar nasl etsin hepimize

Kızlar selamun aleykum..
Merak eden oldu mu bilmiyorum geçmişi okumak imkansız çok sayfa var..
Pazartesi ve sali gayet guzel geçti benim için minnosumun eksikliklerini aldık derkeen çarşamba ateşle uyandım..
Ateşim bir indi bir çıktı...
Çarşambanin akşami en son 38 bucugu geçince acile gittik..
Kan ve idrar temizdi nedenini anlamayip hiç bir şey yapmadılar..kadın doğumcuya da çıktık bebeğime baktılar şükür kizim iyi..
Perşembe de bütün gün ateşim inip çıktı..
Bizde bugun gündüz gittik hastaneye..
Bir serum tedavisi uygulandı...
Lenf bezlerimde bir sislik var muhtemeln ondan..
Şükür şu an kendime geldim sadece çok uykum var...
Şu bir kaç gündür çok yoruldum..
Umarım sizler iyisinizdir...

sen yinede suyun gelince cok bekleme bebisi riske atma
bnm bir arkadasm suyu geldikten epey snr dogum yapmis saniyrm kuruluktan zor dogurmus.tabii herkesin bunyesi farkli Allah hayrli dogumlar nasl etsin hepimize
Hmm bi de öyle bir olumsuzluk yaşayabilirim desene! Allah yardımcımız olsun. İlk kez yaşıyacaklar için büyük bir muamma bu doğum olayı yahu. Ne olcak nasıl olcak hiç bilmiyorum

çok geçmiş olsun canım benim, bi an önce sağlığına kavuş inşallah ateş düşürücü ilaç verdiler mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…