2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Onemli olan iyi olman seni gizli takipciBenim durum malesef ayni doktorumu degistim 2 hafta once takipte tutulnan gerek dedi senin bebek 1. hafta geriden geliyor kilo ve kemik yapisi olarak .Tikaniklik tam gaz devam sali tekrar kontrolum var insallah gecmistir elimden gelen birsey yok artik,bekleyecegim.Herseyin hayirlisi hakkimizda canim

Ayyy Allah razi olsun canım senden,seninde boyle bilinclice yorum yapman beni çok mutlu ediyor.Etrafimdaki birçok insan dalga geçti beğenmedi oglusumun ismini Musab Bin Umeyr i ve Hz.Hamzayi bilip onları ornek alanların dışında herkes Hevesimi kaçırmaya çalıştı.Ama ben pes etmedim hamdolsun.
Yıkılmadım ayaktayim

Rabbim umutlarını isteklerini boşa cikarmasin inşallah canım.İnşallah bebeğini de görürsünüz Rabbim nasip eder inşallah.Ama yolk kesesi göründüyse bebekte oluşacaktır ve sağlıklıdır diye duymuştum ben doktorumdan.Üzme sen kendini Dua edicem senin için...

Allah razi olsun canım,artik bende hepimize birden dua ediyorum dua ederken...Bu arada ne güzel 30 haftalık olmak...Bizde peşinden geliyoruz yarin bizde 30 haftaligiz inşallah canim

Kizlar herseye sinirlenmeye basladim ben ufacik seylere sinirleniyorum nolcak halim..
boyle giderse cok cekilmez birine donerim

Bende ayniyim canım,gerçi beni sinirlendiren ve her söylediğimin aksini savunup yapan,ayrıca güya bana yardıma geldiğini söyleyip bana daha çok yük olan bi kaynanam mevcut basımda.Sayesinde stresten erken dogurucam vallahi yaaa.

Annişleeerrrr napıosunuz ? 400 küsür Msj birikmiş okuyamadım hepsini yaw :) umarım hepiniz iyisinizdir.. Benim keyfim yerinde, arabayı değiştirdik otomatik aldık benim için, 3 gündür sürüyorum Allah'ın izniyle olacak bu iş )
Bebeğime gelince hala çook hareketli deil, ama alıştım arada pıt pıt anne ben iyiyim diyo ya o da bana yeter

Ah canim çok üzüldüm...
Benim de yok bademcigim...grip olduğum her zaman ateşim olur...
Ama bu sefer grip de olmayınca bi değişik oldu...
Rabbim bebeklerimizi korusun...
sen dikkat et kendine canım benim. ateş diyince direk aklıma geldi, bak senin de yokmus bademcik.. öpüyorm

Çok geçmiş olsun canım.İnşallah daha çıkmaz ateşin, bol bol yat dinlen ozaman...

Anamm!!
İsin cok zor canim.
Guya yardima gelirler ama sen daha cok yorulursun canim bilirimm.
Bakalim ben napcam geldiginde gormezden gelcem heralde napim..

Hayirli oksun canim araba surmek cik keyifli tadini cikart bol bol.

Bebisinde iyidir canimcim pozisyondan oyle hafif geliyodur sana.

Anamm!!
İsin cok zor canim.
Guya yardima gelirler ama sen daha cok yorulursun canim bilirimm.
Bakalim ben napcam geldiginde gormezden gelcem heralde napim..

Canım normalde o kadar sabırlı bi yapım varki en çok öne çıkan özelliğidir sabırlı ve uyumlu olmam.Ama geldiğinden beri sabredemez oldum artik.Kendi kendimi yiyorum gerçi yapabildiğim de birşey yok.Ahhhh ahhhhh.Rabbim yardimcim olsun ve gitsin inşallah ya.Yasli diyorum eşimin annesi diyorum ama galiba iyi niyetin suistimal ediliyor....

bide sen hep dinlenmek zorundasin basinda hayal edemiyrm
ben kendi annemle bile atisiyrm hem surekli yatmak hem hormonlar zorluyor zaten bizi

Vealeykumselam cnm bnm...
Kıyamam sanaaa
Yat dinlen uyu cikma yataktan bikacgun...
Gelmis gecmis olsun insaallah...

Yok yok pes etmek yok...
Masaallah isimleri guzel bebislerimizin...
Banada soruyolar soyledigimde kiminin yüzünde sahte bi begeni oluşuyor
Dusunuyorum soylesem yuz eksitse gunaha girecek soylemesem ayip olacak bende soyluyorum...
ALLAH iman ihlas kapisini actimi insana kalpde o yonde isteklerle doluyor...
Kurban olsunlar bu isimlere

Çok geçmiş olsun canım, bol bol dinlenin. Tez zaman da toparlayın kendinizi inşallah. Rabbim şifa versin.

Canim sabret eslerimizin anneleri diycez napalim??
Bende oyle deyip saygida kusur etmemeye calisiyorum ama geldiginde 15 gun anca dayanabiliyorum.
Doguma gelincede hayirlusi bakalim ozaman bebegimle ilgilenmekten pek gormem diyorum.
Oyyy oyyy zor isimiz
Ama seninki daha zor insallah bian ince gider diyim canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…