- 27 Şubat 2013
- 1.752
- 975
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #29.241
Onemli olan iyi olman seni gizli takipciburalardayım canım ama pek yazmıyorumsizlerin yazdıklarını okuyorum elimden geldiğince. minnakı büyütüyoruz işte göbeğimde herşey yolunda mı kuzucum? senin bebeğe giden damarlardan birinde tıkanıklık vardı sanırım, durum hala aynı mı?
Ozrun kabul olmadi
Kiz o kalabada ne ara nasil yani
Kaynanaya ninni soleyip uyutuyo dizinde esin desem ya gorumceler abooo cok kalabalik
Cnm bence seninkinin bilinc alti kapatmis bu olayi...
Halbuki gebelikte cinsellik tam tersine hem vucut hem psikolojik olarak cok onemli...
Druna bu konudan bahset gizlice...
O esinle gittiginde size hazir gelmisken aylariniz ilerledi bu konuda bilgi veteyim ve onemini anlatayim diye bi giris yapsin ...
Drdan dinlerse rahatlamaa olur dusuncelerinde diye düşünüyorum
Bizede yasak kondu ama ozel drum bi yontem söyledi bole durumlada
Benimkinin yuzu guldu...
Mutlaka olmaz diye bisey yok...
Sonrafa lohusa depresyonina gireresin ALLAH korusun...
Her yazdignda yuzum guluyor cok hosuma gidiyor inan cnm...
Masaallah barekallah adiyla feyizlensin bende bunu yazmaktan bikmicam
gecmis olsun canim ,insallah atlatmissindirŞükür canim sukur Rabbime..
İnsan en çok evladıni düşünüyor...
Evet canim buyudukce iyilesiyorlar toparliyorlar hepimiz sagsalim kavuscaz insallahmasallah yavruna cok sevindim bobrek sorunu azalmasina insallah tam gecer demek ki haftalar ireledikce toparliyorlar bebisler
merhaba kızlar ben bebişimi kasım ayı sonunda kaybettim malesef.listeden silebilirsiniz. Allah nasip ederse kasımda anne olacağım. yeniden hamileyim. yine biraz şüpheli.6 hafta bitti bebişi kesede göremedi dr yolk kesei göründü sadece. dua edin olur mu benim için. inşallah sağlıkla bebeklerinize kavuşursunuz.
ayyy 30. hafta yazıyorgördükçe içim bi hoş oluyor :) Allah ım şükürler olsun .. inşallah hepimizde alırız sağlıklı sıhatlı bişekilde yawrularımızı kucaklarımıza..her duama sizleride katıyorum Allah kabul etsin inşallah
Bizimki de hazırdı ama :)gel tabi kuzucumcanım mantı istemişti zaten benim de hazır yemiyo benim pimpirikli eşim. kendim de açmayı beceremiyorum, o yüzden hasret kaldım mantıya
Öyle duruyor canim.. yorgun hissediyorum uyuyacagim biraz herhalde.. teşekkür ederim canim:)gecmis olsun canim ,insallah atlatmissindir
Kizlar herseye sinirlenmeye basladim ben ufacik seylere sinirleniyorum nolcak halim..
boyle giderse cok cekilmez birine donerim
sen dikkat et kendine canım benim. ateş diyince direk aklıma geldi, bak senin de yokmus bademcik.. öpüyormAh canim çok üzüldüm...
Benim de yok bademcigim...grip olduğum her zaman ateşim olur...
Ama bu sefer grip de olmayınca bi değişik oldu...
Rabbim bebeklerimizi korusun...
Kızlar selamun aleykum..
Merak eden oldu mu bilmiyorum geçmişi okumak imkansız çok sayfa var..
Pazartesi ve sali gayet guzel geçti benim için minnosumun eksikliklerini aldık derkeen çarşamba ateşle uyandım..
Ateşim bir indi bir çıktı...
Çarşambanin akşami en son 38 bucugu geçince acile gittik..
Kan ve idrar temizdi nedenini anlamayip hiç bir şey yapmadılar..kadın doğumcuya da çıktık bebeğime baktılar şükür kizim iyi..
Perşembe de bütün gün ateşim inip çıktı..
Bizde bugun gündüz gittik hastaneye..
Bir serum tedavisi uygulandı...
Lenf bezlerimde bir sislik var muhtemeln ondan..
Şükür şu an kendime geldim sadece çok uykum var...
Şu bir kaç gündür çok yoruldum..
Umarım sizler iyisinizdir...
Anamm!!Bende ayniyim canım,gerçi beni sinirlendiren ve her söylediğimin aksini savunup yapan,ayrıca güya bana yardıma geldiğini söyleyip bana daha çok yük olan bi kaynanam mevcut basımda.Sayesinde stresten erken dogurucam vallahi yaaa.
Hayirli oksun canim araba surmek cik keyifli tadini cikart bol bol.Annişleeerrrr napıosunuz ? 400 küsür Msj birikmiş okuyamadım hepsini yaw :) umarım hepiniz iyisinizdir.. Benim keyfim yerinde, arabayı değiştirdik otomatik aldık benim için, 3 gündür sürüyorum Allah'ın izniyle olacak bu iş)
Bebeğime gelince hala çook hareketli deil, ama alıştım arada pıt pıt anne ben iyiyim diyo ya o da bana yeter
Anamm!!
İsin cok zor canim.
Guya yardima gelirler ama sen daha cok yorulursun canim bilirimm.
Bakalim ben napcam geldiginde gormezden gelcem heralde napim..
bide sen hep dinlenmek zorundasin basinda hayal edemiyrmBende ayniyim canım,gerçi beni sinirlendiren ve her söylediğimin aksini savunup yapan,ayrıca güya bana yardıma geldiğini söyleyip bana daha çok yük olan bi kaynanam mevcut basımda.Sayesinde stresten erken dogurucam vallahi yaaa.
Vealeykumselam cnm bnm...Kızlar selamun aleykum..
Pazartesi ve sali gayet guzel geçti benim için minnosumun eksikliklerini aldık derkeen çarşamba ateşle uyandım..
Kan ve idrar temizdi nedenini anlamayip hiç bir şey yapmadılar..kadın doğumcuya da çıktık bebeğime baktılar şükür kizim iyi..
Yok yok pes etmek yok...Ayyy Allah razi olsun canım senden,seninde boyle bilinclice yorum yapman beni çok mutlu ediyor.Etrafimdaki birçok insan dalga geçti beğenmedi oglusumun isminiMusab Bin Umeyr i ve Hz.Hamzayi bilip onları ornek alanların dışında herkes Hevesimi kaçırmaya çalıştı.Ama ben pes etmedim hamdolsun.
Yıkılmadım ayaktayim
Çok geçmiş olsun canım, bol bol dinlenin. Tez zaman da toparlayın kendinizi inşallah. Rabbim şifa versin.Kızlar selamun aleykum..
Canim sabret eslerimizin anneleri diycez napalim??Canım normalde o kadar sabırlı bi yapım varki en çok öne çıkan özelliğidir sabırlı ve uyumlu olmam.Ama geldiğinden beri sabredemez oldum artik.Kendi kendimi yiyorum gerçi yapabildiğim de birşey yok.Ahhhh ahhhhh.Rabbim yardimcim olsun ve gitsin inşallah ya.Yasli diyorum eşimin annesi diyorum ama galiba iyi niyetin suistimal ediliyor....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?