2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
çok geçmiş olsun canım benim, bi an önce sağlığına kavuş inşallah ateş düşürücü ilaç verdiler mi?
Kavuştum inşaAllah bugünkü doktorun sayesinde :))
Verdiler canim... Parol verdi ...ama zorunlu durumlarda kullan dedi.. şükür artık iyiyim inşaAllah..
Nasil geçti bu hafta anlamadım inan..
Allah razı olsun canimm:)

Kavuştum inşaAllah bugünkü doktorun sayesinde :))
Verdiler canim... Parol verdi ...ama zorunlu durumlarda kullan dedi.. şükür artık iyiyim inşaAllah..
Nasil geçti bu hafta anlamadım inan..
Allah razı olsun canimm:)
ağrıkesici- ateşdüşürücülerin en masumu parasetamoller canım. ateşin çıkınca asla ihmal etme iç bi tane, ılık duş al. ben çok korkuyorum ateşten. bu yıl daha grip olmadım. grip olacağım zamanı önceden anlayamıyorum direk ateşim çıkıyor çünkü bademciklerim yok direk ciğerime iniyor ve ateş yapıyor. benim önceden bir düşüğüm olmuştu ateş yüzünden. bebeğimi öğrendiğim gün kaybettim ve o akşam ateşlendim. meğersem grip olmuşum ondan düşmüş yavrum

okyanus22 canim tam sinavkarin bittiği tarihe gemiyi doğum o yüzden sorun olmayacak. Dershane sahibine de söyledim o da tamam dedi.32. Hafta rapor alacam. 2 maaşmi aliyoruz betten ddoğum parasi hesaplayinca daha yuksek bi sayi cikiyor

esmamm çok geçmiş olsun canımm
neden öyle olduki aceba inşallah tekrarlanmaz kuşum dikkat et kendine, dinlen bol bol
seviliyosun unutma

cok gecmis olsun neyseki bebiste sende iyisiniz ins,tekrar yasamassiniz boyle sorunlar
bizde buyuyen gobuslerimizle yuvarlanip gidiyoruz cok sukur:)

ayy yazık itme bari kızz düzelir tabi cnmm. şimdi bizimki zorunluluktan böyle nasıl olsa bişi olmıcak diye yaklaşmıyoruz heralde bende öyleyim. bebek haraketlerine dokunmak tek temasımız işte
ayy insallah dogumdan sonra duzelir yoksa bu gidisle bosarlar bizi

Canim burda da zorla tapdim sirniyyatlari ozum tekem deye bisire bilmedim,semeni de zoo magazinden aldim bir teher eledik, eybi yox siz bol bol yumurta yeyin hem yararlidivetene gedende insallah acigin cixarsan
ay ne bisimesi yemeyi bile gucle bisirirem,zoo magazadan kaski mende baxsaydim burda zoo magazada semeni

gecen haftaya gore ii almis cnm
her bebek onde gitmeyebiliyor cnm bazi bebekler 4 kilo dogarken bazilari 2.3 klo doguyor onemli olan saglikli olmalri.tehlikeli bi durum olsa dr.un soylerdi cnm icini ferah tut sen
Doktor herseyi iyi dedi sukurler olsun. Ins en az 34e kadar da boyle gideriz hepimiz:)

Ah canim çok üzüldüm...
Benim de yok bademcigim...grip olduğum her zaman ateşim olur...
Ama bu sefer grip de olmayınca bi değişik oldu...
Rabbim bebeklerimizi korusun...

esmamm çok geçmiş olsun canımm
neden öyle olduki aceba inşallah tekrarlanmaz kuşum dikkat et kendine, dinlen bol bol
seviliyosun unutma
Ah canim..ne bileyim ben neden oldu...
Büyük ihtimal lenf bezlerimden..tam sebebi belli degil..
Şimdi bizim topice yazacaktim baktım.tutkum. buraya yazmış.:))
Bende seni seviyorum kuşumm..

masallah yavruna cok sevindim bobrek sorunu azalmasina insallah tam gecer demek ki haftalar ireledikce toparliyorlar bebisler

Çok geçmiş olsun canım. Neyseki iyisiniz şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…