- 22 Şubat 2011
- 1.818
- 1.174
- 198
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #29.221
gel tabi kuzucumSenin menu daha güzelmiş geliyorum
Kavuştum inşaAllah bugünkü doktorun sayesinde :))çok geçmiş olsun canım benim, bi an önce sağlığına kavuş inşallahateş düşürücü ilaç verdiler mi?
Ya 820 gr az degilmi yaaaa sanki az geldi. Gerci gecdn hafta 700gr.diohh cnm gozunaydin buyuyor minnoslar:)
ağrıkesici- ateşdüşürücülerin en masumu parasetamoller canım. ateşin çıkınca asla ihmal etme iç bi tane, ılık duş al. ben çok korkuyorum ateşten. bu yıl daha grip olmadım. grip olacağım zamanı önceden anlayamıyorum direk ateşim çıkıyor çünkü bademciklerim yokKavuştum inşaAllah bugünkü doktorun sayesinde :))
Verdiler canim... Parol verdi ...ama zorunlu durumlarda kullan dedi.. şükür artık iyiyim inşaAllah..
Nasil geçti bu hafta anlamadım inan..
Allah razı olsun canimm:)
jelibooonn bebişin mi oluyor Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin tabi ki tüm bebişi olacaklara da :)34 erken değil mii
Kızlar selamun aleykum..
Merak eden oldu mu bilmiyorum geçmişi okumak imkansız çok sayfa var..
Pazartesi ve sali gayet guzel geçti benim için minnosumun eksikliklerini aldık derkeen çarşamba ateşle uyandım..
Ateşim bir indi bir çıktı...
Çarşambanin akşami en son 38 bucugu geçince acile gittik..
Kan ve idrar temizdi nedenini anlamayip hiç bir şey yapmadılar..kadın doğumcuya da çıktık bebeğime baktılar şükür kizim iyi..
Perşembe de bütün gün ateşim inip çıktı..
Bizde bugun gündüz gittik hastaneye..
Bir serum tedavisi uygulandı...
Lenf bezlerimde bir sislik var muhtemeln ondan..
Şükür şu an kendime geldim sadece çok uykum var...
Şu bir kaç gündür çok yoruldum..
Umarım sizler iyisinizdir...
cok gecmis olsun neyseki bebiste sende iyisiniz ins,tekrar yasamassiniz boyle sorunlarKızlar selamun aleykum..
Pazartesi ve sali gayet guzel geçti benim için minnosumun eksikliklerini aldık derkeen çarşamba ateşle uyandım..
Kan ve idrar temizdi nedenini anlamayip hiç bir şey yapmadılar..kadın doğumcuya da çıktık bebeğime baktılar şükür kizim iyi..
gecen haftaya gore ii almis cnmYa 820 gr az degilmi yaaaa sanki az geldi. Gerci gecdn hafta 700gr.di
ayy insallah dogumdan sonra duzelir yoksa bu gidisle bosarlar biziayy yazık itme bari kızzdüzelir tabi cnmm. şimdi bizimki zorunluluktan böyle nasıl olsa bişi olmıcak diye yaklaşmıyoruz heralde bende öyleyim. bebek haraketlerine dokunmak tek temasımız işte
ay ne bisimesi yemeyi bile gucle bisirirem,zoo magazadan kaski mende baxsaydim burda zoo magazada semeniCanim burda da zorla tapdim sirniyyatlari ozum tekem deye bisire bilmedim,semeni de zoo magazinden aldimbir teher eledik, eybi yox siz bol bol yumurta yeyin hem yararlidi vetene gedende insallah acigin cixarsan
adam zaten isin bitti galiba benle kullanip attin kenara diyorkiiizz itme adami sonra lazim olcak:))
Doktor herseyi iyi dedi sukurler olsun. Ins en az 34e kadar da boyle gideriz hepimiz:)gecen haftaya gore ii almis cnm
her bebek onde gitmeyebiliyor cnm bazi bebekler 4 kilo dogarken bazilari 2.3 klo doguyor onemli olan saglikli olmalri.tehlikeli bi durum olsa dr.un soylerdi cnm icini ferah tut sen
Ah canim çok üzüldüm...ağrıkesici- ateşdüşürücülerin en masumu parasetamoller canım. ateşin çıkınca asla ihmal etme iç bi tane, ılık duş al. ben çok korkuyorum ateşten. bu yıl daha grip olmadım. grip olacağım zamanı önceden anlayamıyorum direk ateşim çıkıyor çünkü bademciklerim yokdirek ciğerime iniyor ve ateş yapıyor. benim önceden bir düşüğüm olmuştu ateş yüzünden. bebeğimi öğrendiğim gün kaybettim ve o akşam ateşlendim. meğersem grip olmuşum ondan düşmüş yavrum
Ayy ayy nolacak boyle halimizben tamda dedigin noktadayim cekilmezin onde gideniym cogu zmn:/
Ah canim..ne bileyim ben neden oldu...esmamm çok geçmiş olsun canımm
neden öyle olduki aceba inşallah tekrarlanmaz kuşum dikkat et kendine, dinlen bol bol
seviliyosun unutma
İnşaAllah Caniimm...cok gecmis olsun neyseki bebiste sende iyisiniz ins,tekrar yasamassiniz boyle sorunlar
bizde buyuyen gobuslerimizle yuvarlanip gidiyoruz cok sukur:)
masallah yavruna cok sevindim bobrek sorunu azalmasina insallah tam gecer demek ki haftalar ireledikce toparliyorlar bebislerdoktordan geldik teyzeleri minik tosbağamı gördüm keyfi yerindeydi 1155 gr olmuş 35 cm de boyu. boyu azıcık kısa geliyor bana ama ben de kısayım babada kısa olacak okadarlık :) böbrek sorunumuz vardı birinde tamamen geçmiş birinde de çok az kalmış ilk kez nts ye soktu doktorum 28+1 günlüğüz her şey yolunda dedi.mıtlu mutlu geldik bizde birdaha da 3 hafta soraya çağırdı artık kontroller sıklaşmaya başladı.
Çok geçmiş olsun canım. Neyseki iyisiniz şimdiKızlar selamun aleykum..
Şükür canim sukur Rabbime..Çok geçmiş olsun canım. Neyseki iyisiniz şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?