2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
bide sen hep dinlenmek zorundasin basinda hayal edemiyrm
ben kendi annemle bile atisiyrm hem surekli yatmak hem hormonlar zorluyor zaten bizi

Yatmak ne mümkün ki canım hic kalkmadan....Bugün bu yemeği yapsan diyo,kendi eline alıp hayatta yapmadı geldi geleli bir kap yemek bir ayı geçti.Gece oruca kalkiyo aksamdan topladigim mutfagim bulaşık içinde yerler ekmek kırıntısı...Sabah cay suyu koymaya kalktigimda bi mutfağı toplayıp bulasiklari makineye atmadan,supurmeden kahvaltı hazirlayamiyorum ne yazıkki...Gelde sürekli yat iste.O gelmeden önce daha çok yatiyodum...

Coooookkkk haklisin canım Allah razi olsun...

Aminnnn canım inşallahhhhh....

ayy senin dinlenmen lazm cnm ya
esinle konusmuyor musun senin durumun belli sonucta sana yardimci olmasi gerekirken kostek oluyor cok kizdim ya
gitmicek mi peki hep sizde mi?

teyzeler teyzeleeerrr:)
hepinize ii geceler diyoruz kizimla
yarin sabahin korunde gorusmek uzere:)))
Allah rahatlik versin...

Kızlar iyiakşamlar ya benim karnımda bi sancı var bazen şiddetleniyo bebek taş gibi oluyo ve bayağ bi akıntım var normalmi size

iyi akşamlar kızlar bu akşam ufak bi kaza atlattım bankamatikin merdivenlerinden inerken popomun üstüne düştüm düşerkende sağ ayağım içe burkuldu popom ve kaburgam da merdivene çarptı yağmur yağmıştı merdivenler de metaldi kaydım düştüm bi anda umarım bebişime bi sıkıntısı olmamıştır ayak bileğim çok acıyor üstüne zor basıyorum

Geçmiş olsun canım inşallah bişey olmamıştır yatıp dinleseydin hareketlerini

Kızlar iyiakşamlar ya benim karnımda bi sancı var bazen şiddetleniyo bebek taş gibi oluyo ve bayağ bi akıntım var normalmi size
Canm belli araliklarla olursa problem. Cunku hissettigin sey kasilma sanirim. Akinti nin fazla olması da iyi degil enfeksiyon olabilir bence bi gorun yarin doktora

Cok gecmis olsun canim insallah bi sorun falan olmamistir

Yaa kaslarimiz gevsemis baya sanirim. Bende gecen gun tam dusuyosum eaimin kolunda olmasaydim. Attigimiz her adima dikkat edelim. Gecms olsun tatlim. Hayrli geceler diliyorum:)

bu arada sanada geçmiş olsun canım özellikle yorulduğum zamanlarda bebeğin taş gibi olması bendede oluyor akıntın da sarı ve yeşil ise dikkat et anfeksiyon olabilir ama beyaz akıntı bende de oluyor böyle nasıl desem losyon gibi doktoruma sormuştum akıntının artması normal demişti

herkese hayırlı akşamlar güzel anneler. Zamanımız azalıyor git gide. Rabbim hayırlı ve kolay doğum nasip etsin hepimize. Yavrularımızı hayırlı sağlıklı kuacaklarımıza alalım inşallah

Yaa kaslarimiz gevsemis baya sanirim. Bende gecen gun tam dusuyosum eaimin kolunda olmasaydim. Attigimiz her adima dikkat edelim. Gecms olsun tatlim. Hayrli geceler diliyorum:)
evet haklısın vücudun ağırlık merkezi değişti birde o kadar kısa sürede kilo alınca vücudum alışamadı sanırımeşimde yanımdaydı ama o da tutamadı yazık çok korktu babamızdasağol canım teşekkür ederim hayırlı geceler sanada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…