2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
hayiiiirrrr benim prensesim geliyor ins:))

Biz kız anasıyız çoğumuz

Şimdiye kadar hiç duymamışsındır canım ama benim arkadaşım kızına Nehir Akay ismini verdi. Akay: ayın parlak yüzü demekmiş.

Basla tabiki almaya canimm.
Ayrica esin neden oyle tepki veriyor ki azcik kullaniyo zaten bebisler hemen buyuyolar.

canım n11 den aldım bebekvesaglık diye bi magaza var mağaza o üründe ve bazı bebek ürünlerinde %10 hediye çeki veriyor onu o alışverişte hemen kullanıyorsun birde worldkarta 1000 tl üzeri alışverişe 111 tl puan veriyor onu da nisanda yüklicekler toplam indirimlerle 608 tl ye geldi e bebekteki indirimi kaçırdıktan sonra en ucuz bu fiyata bulabildim alışverişi 1000 tlye tamamlamak için de park beşik ve içine yatağını da aldım büyük alışverişlerimizi de bitirmiş olduk nerdeyse

Ben hiç tatlı , çikolata , abur cubur vesaire hiç yemedim canım onun da etkisi oluyor . Sende bundan sonrası için dikkat et tatlım haziran annelerinin de bebişleri % 46'sı kız , % 52 si erkek benim de bir kızım olucak allahın izniyle canım

Kızlar uyku ve nevresim seti aldım.bi de pike takimi almalı değil mi?

Yazın uyku seti kullanılmaz ki.yalnızca triko battaniye de içimi rahat ettirmeyecek sanırım.hava sıcak olur ama benim ev biraz dogal Klimalı:)

Bi de lohusa sepetinden siparişlerin iz ne zaman elinize ulaşti?

%2 pay nereye gitti acaba?

Gidicem canım doktora randevu alayim, haklisin ilaç kullanmazsam uzucakta uzucak gecmicek...

Çok sağol canım.Ben gelen gidenden bugün çörek otunu araştırmayı unutmustum.İyki soyledin canım çok sağol. pinakolada canım sende yeme sakin daha çörek otu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…