- 16 Aralık 2014
- 1.146
- 1.065
- 133
- 31
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #29.621
bugun burasida cok skci kimsecikler ugramiyor
ne sorcam cnm burda en azindan bi kac kisi yakalamisken senin bebis hareket ederken hafiften bir agri hissediyormusun dondugu yerde.tam bir pimpirik oldumda bn biraz
Çok güzeller elinize sağlık.Bebekler ve büyükler için örgülerimden bazıları isteyene değişik modellerde yapılır.
Kızlar merhaba benim sata göre 4 Temmuz ama belkide o kadar beklemiyycek ufaklık Haziran'da doğacak , buraya da ara sıra baksam iyi olur:) hafta içi şeker testimizi yapcaz bakalım. Bu arada ben 13 kilo falan aldımbundan sora napacaksam.ve bu sebeple ağrım sızın çok yürüyüş yapıyrz bakalım 1 haftadır falan inş işe yarar doktorum bol bol yürü dedi
korkma yawrum 30.haftayi gordun Allahin izniyle bundan snrda bekler oglus ne kaldi surda
bu kadar duran az daha sabreder:)))
Cook geçmiş olsun canim...
Bir an önce geçsin İnsaAllaah...
geçmiş olsun canım 2 ay önce bendede oldu öksürük gece nerdeyse 2 saat öksürürdüm karnım kasılırdı artık öksürmekten denemediğim şey kalmamıştı baya zor geçti pekmezle tereyağı ısıtıp ye demişti burdan bir arkadaş o biraz boğazımı yumuşatıyordu ıhlamur çayı, turp ve bal, zencefil limon ve bal herşeyi denedim en sonunda kurtuldum ama hangisi iyi geldi bilmiyorum sanırım ne zaman geçecekse o zaman geçiyor umarım geçer bi an önce tatlım
yok salı kontrolum var soz verdım gıtmıyecem doktora salıya kadarAhh canim yaaa o hareket ediyodur pozisyonundan dolayi sen hissetmiyorsundur.aklina kotu seyler getirme az kaldi gececek bu gunler
sut asırı kaz yapar canım bı bardaktan fazla ıcmıyorum ben o yuzdenKizlar sut ve yoğurt yediğim zaman Asuri gaz oluyor. Bu normal mi. Hamilelik öncesi olmaz di
Biliom bilmemmiiiiiiEn belirgin iki huyumu saydin resmeeennn :)))
Oyyyy hep kocis tepesindeyim o yüzden günde kaç kere sarıldığım belli değil
Cnm coook gecmis olsun ama ilac kullanman gerekiyorKızlar hastayım, oksuruyorum basımda agriyor,mide yanmam zaten hic bitmiyor.Öksürürken cigerlerim aciyor resmen nasil boyle hastalandim anlamadım vallahi ya.İnşallah uzun sürmez oğluşum etkilenmez.
simdiden boyleyiz 1 ay snr napcaz acabaCanım o ağrı bende de oluyordu bazen hareket bile edemiyordum , 4 gün önce kontrol'e gittiğimde sordum doktoruma bebek gün geçtikçe büyüyor ve karnın içten yırtılıyor o yüzden dedi tatlım , yerlerini genişletiyorlar yani
simdiden boyleyiz 1 ay snr napcaz acaba
ins.disardan yirtilmazda icerdeki yirtiklar yeterli kalir
Aaa deme ama...seyitbebek canim yaaa aksam kalkaraan wcye falan tum ışıkları ac da git vallaa gecms olsun cok korkmuşsun.
maral26 cnm gecmis olsun yaa.. ama çörek otu hamileleikte zararli kizlar rahim agzini aaciyormus. Bem borek ustundekileri bile yemiyorum bilginiz olsun
Bravo canım, ama ben duramadım ki çok iştahlıydımMeraba canım çok büyük bi ihtimal sende haziran annesi olacaksın burdanda takip etmelisinkilo konusunu söylemişsin yürüyüşe devam et porsiyonlarını biraz daha az tut açlık hissettigin zaman meyve , yoğurt , süt veya kuruyemiş falan ye bastırmaya çalış açlığını ben öyle yapıyorum yarın 27 haftalık oluyoruz ben 3 kilo aldım
Bizde erkek bebek cok ax yahu kiz cogumuzunnnBravo canım, ama ben duramadım ki çok iştahlıydımbaklava, tatlı çok yedim meyve falan kesmiyor ki ama haklısın doktorumda öyle dedi çok almışsın bu şekilde doğum çok zorlar dedi . Bu arada Temmuz anneleri hep erkek burda da mı öyle?
yok kiz o kadardan bisey olmaz korkma bundan snr yemessin:)Aaa deme ama...
Az once borek ustu bol corekotu serptim pisirdim yedimde valla...
Kiz bisey olmazz ondanda. Fazla tuketmemek lazim :) yani ben tedbir olsun diye hic yemiyorum. Yani ilac niyetine tuketmeyelim. Hem kasilma yapiyor hem açılma yapiyor işteAaa deme ama...
Az once borek ustu bol corekotu serptim pisirdim yedimde valla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?