2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
bugun burasida cok skci kimsecikler ugramiyor
ne sorcam cnm burda en azindan bi kac kisi yakalamisken senin bebis hareket ederken hafiften bir agri hissediyormusun dondugu yerde.tam bir pimpirik oldumda bn biraz

Canım o ağrı bende de oluyordu bazen hareket bile edemiyordum , 4 gün önce kontrol'e gittiğimde sordum doktoruma bebek gün geçtikçe büyüyor ve karnın içten yırtılıyor o yüzden dedi tatlım , yerlerini genişletiyorlar yani

Meraba canım çok büyük bi ihtimal sende haziran annesi olacaksın burdanda takip etmelisin kilo konusunu söylemişsin yürüyüşe devam et porsiyonlarını biraz daha az tut açlık hissettigin zaman meyve , yoğurt , süt veya kuruyemiş falan ye bastırmaya çalış açlığını ben öyle yapıyorum yarın 27 haftalık oluyoruz ben 3 kilo aldım

Galiba haklisin canım bakalım benimki ne zaman geçecek, gene yaparım duyduklarimi ama sabahtan beri mafetti beni öksürük yaaa.

babymall dan bi kac sipars verdm gecende butik bebeden lohusa taci fln sipars ettim daha gelemedi.
pek heycanladimartik bnde basliyrm yavastan hazirliklara
gecen annemde yegenimden kalan bodylerden getrmis dedim yikayalim yok erken daha dedi:/
zaten kocamda gordu annemin getrdiklerini ne bunlar olmaz,giydirmem alirim ben kizima fln yapti,sasirdimhic boyle bi tepki beklemiyordum.nolcak sanki en fazla 3 kere giyilmis mis gibi bodyler zaten baskasi olsa bnde kabul etmz ama yegenimin yani cogunuda ben almisim dogdugunda...

En belirgin iki huyumu saydin resmeeennn :)))
Oyyyy hep kocis tepesindeyim o yüzden günde kaç kere sarıldığım belli değil
Biliom bilmemmiiiiii
Bebise kanguru almadim daha alirsam resmen boynumfa tasicam benimkini
Elim soganli hamurlu hic farketmez krizi geldimi sarilmam lazim
Yuzum avuclarinin icinde ya da kollar bacaklar kiskaca almis ole uyucak illaki
Bogalarrrr siziiiiii
Bebek gibisiniz ya masaallah seviyorum sizi

Kızlar hastayım, oksuruyorum basımda agriyor,mide yanmam zaten hic bitmiyor.Öksürürken cigerlerim aciyor resmen nasil boyle hastalandim anlamadım vallahi ya.İnşallah uzun sürmez oğluşum etkilenmez.
Cnm coook gecmis olsun ama ilac kullanman gerekiyor
Korkma artik son donemdeyiz ilac kullanabiliyoruz...
Ben grip ilaci kullandim gecen hafta antibiyotik le beraber ole gecti...

simdiden boyleyiz 1 ay snr napcaz acaba
ins.disardan yirtilmazda icerdeki yirtiklar yeterli kalir

bebegin kilosu icin endiselenen annelere gelsin

27 hafta icin:

Bebeğiniz bu haftanın sonunda yaklaşık 950 gram olacak. Ancak sizin ve eşinizin yapısal özelliklerine göre bu 650 gram kadar düşük olabileceği gibi, 1500 gram kadar yüksek olabilir. Eğer bebeğinizin ölçüleri bu haftada "biraz düşük" gibi görünüyorsa hemen endişelenmeyin. Bu konuda doktorunuzun size önerdiklerine (sol yana yatarak bol bol istirahat etme, belli gıdaları daha fazla tüketme gibi) mutlaka uyun.

Belli bir süre sonunda yapılan ölçümlerde büyük ihtimalle bebeğiniz sizin arzu ettiğiniz kiloya ulaşacaktır.

seyitbebek canim yaaa aksam kalkaraan wcye falan tum ışıkları ac da git vallaa gecms olsun cok korkmuşsun.
maral26 cnm gecmis olsun yaa.. ama çörek otu hamileleikte zararli kizlar rahim agzini aaciyormus. Bem borek ustundekileri bile yemiyorum bilginiz olsun

Kızlar bi fikir vermenizi istiyorum , kızımız'a " NEHİR " ismini vericez ve yanına ikinci isim arıyoruz " Naz , Tuana isimlerini seviyorum ama bilmiyorum karar vermedik henüz sizin bi öneriniz var mı Nehir isminin yanına uygun bir isim

Aaa deme ama...
Az once borek ustu bol corekotu serptim pisirdim yedimde valla...

Bravo canım, ama ben duramadım ki çok iştahlıydım baklava, tatlı çok yedim meyve falan kesmiyor ki ama haklısın doktorumda öyle dedi çok almışsın bu şekilde doğum çok zorlar dedi. Bu arada Temmuz anneleri hep erkek burda da mı öyle?

Bizde erkek bebek cok ax yahu kiz cogumuzunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…