2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

İyi geceler canımız anneler,buraları öksüz bıraktınız bugün ama olsun. Yarın çıkartırız acısını olsun artık

edahafiz cnm sende hafizsin nerfe yaptin hafizligini yani hangi sehirde ben bursada yaptim yillarim kurslarda gecti demissin ya aynen bende oyleyim ortaokuldan sonra hep kurstaydim
Anam ifşa mı oluyorum ne biz kesin tanışıyoruz o zaman senle canım :) birincisi şeyhli Tuba evet..ikincisi aynı yıl başlamışız hafızlıga..hafız hocan kimdi.? Üç hüsna Hacı mahalleden komşumuzdu arapça sınıfındayken beni o çıkarırdı :) Asiye hocanın ilk arapça sınıfını biliyosan ordaydım ben :)

Günaydın kızlar
inş bebislerinizde sizde iisinzdir
Biz kizimla bugüne 1 haftayı arkamizda bırakarak basliyrz şükürler olsun.
guzel bir hafta olsun ins

cnm ben o tarihlerde yuzundenlik yaptim hafizliga hazirlik grubundaydik daha siniflarimiz belli degildi mescitte ders yapiyoduk zaten.tam baslayamadim tubada bursaya tasindik kestel de basladim bende.asiye hocayi hatirlayamadim ama meryem hoca vardi kisa boylu ayse şen vardi bide iki kardes vardi hoca zuleyha hoca bide kardesi adini unuttum hee bide birsen karatekini taniyomusun hafizlardan o yillarda ordaydi

birde zeynep dagkuş vardi yuzundenlik arkadasim ayni siniftaydik ablasi vardi bizden bir yas buyuk fatma dağkuş.onlar kurstalardi hatta hocalikta yapmislar galiba.vallq isim hafizam cok kotu unutuyorum hep.simalari unutmamda isim kalmiyo aklimda.tubali olmak bir yil bile orda okumak cok ama cok guzel bisey.o yillarda tubali kizlarin bas ortu yapisi bile farkliydi pendikte falan nerde bizimki gibi basortusu takan kiz gorsem kesin tubali cikiyodu gidip soruyodum sen tubadami okudun die.okadar cok ozledimki kursumu.hafta sonlari havuzu doldurup oyun oynardik bahcedeki abdesthanenin uzerindeki igde agaci vardi oraya cikardik.sonra kantindeki teyzenin oglu vardi kucuk huseyindi adi galiba gizlice kantini actirir domates falan alirdik kursa gizlice yiyecek sokardik Allahim ne gunlerdi ya bazen bizim sinif dis bahceyi temizlemeye giderdik meyve agaclari vardi hani armut elma dut ben gruptan kacar meyve toplardim hafizlarda balkona cikardi onlarada atardim assagidan.ay cok duygulandim sana sarlip aglayasim geldi valla

Günaydın kızlar umarım herkes iyidir.ben gece saat 4te çok şiddetli bi krampla uyandım.doğuruyorum sandım okadar şiddetliydiki adet sancısından beterdi daha önce de olmuştu doktor magnezyum vermişti ama yine oldu ve tam 1 saat boyunca bağıra bağıra sancı çektim.gece hareket edebilseydim acile gitcektik ama hareket edemedim kilitlendim resmen.doktora gitcem bugün dua edin bana lütfen çok korktum yine.

Gunaydin anneler. Biz dun aksamdan beri depresyona girdik yine. Benim depresyonuma bagli olarak oglusum hareket etmeyi kesti. Arada buradayim diyor sadece.

Bense kafami toplamak adina ve standart basak burcu olarak kimseye guvenmedigimden halilari yikamak istiyorum. Bir koy cesmesi bulaydim iyiydi su havada !!!

günaydın annişler nasılsınız
ben haftasonu doktordaydım bebişimi gördüm her gittiğimde daha çok özlyorum ya evde eşyalarına bakıp bakıp seviyorum oğlumu:))
arkadaşlar size bir sorum olacak benim 28 haftalık olmam gerekirken bebeğin kafa çapı 31 diğer gelişimleri 30 haftalık çıktı yani 2 hafta önden gidiyor bebeğim çevremde böyle olanlar hep sezeryan oldular ve normal günlerinden 20 gün önce falan alındı bebekleri doktorum şu anda bişey söylemedi zamanı geldiğinde muayenelere göre normal y ada sezeryana karar veririz dedi mayısın son haftasına doğabilir diye düşündüm kendimce heyecan yaptım var mı çevrenizde ya da sizlerde böyle bi durumda olanınız babasının doğum gününde gelecek herhalde bizim velet:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…