2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Inşallah bi sorun yoktur canım. Iyi haberini bekliyorum
başak takıntısı :) ben de başak burcuyum ve bazen okadar yoruyorum ki kendimi...Detaylar detaylarrr

Günaydın Herkese

Geçen Cuma doktorumuza gittik 2 bucuk saat bekleme ardından doktorum alabildi önüm de on bir kişi vardı.randevu yu hastane kaldırmış çok yoğundu ben devlet hastaneise gititğimde bu kadar beklemiyorum ama doktorum için değer çok iyi ve ilgili doktor.

1090 gram olmuş oğlum bir hafta geri gitmeyee devam ediyor 28+3 günken ultrasona göre 27+3 gün gözüküyor oğlu ama bastan olduğu için geç döllenme her şey yolunda şükür kızlar saçları çıkmış doktorum öyle dedi çok güzel bir duydu Allah insallah sağlıklı bir şekilde kucağımıza almaya nasip eder .

noldu da depresyona girdin tatlim??

Canim gecmis olsun..
İnsallah onemli birsey degildir..
Dualarimiz seninle canimm

Gecmis olsun canim ins guzel haberlerle gelirsin. Kramplara dikkat et tekrarlamaz ins

Cok guzel cnm benimm. Az kaldı demek seninn bebisin gelmesine:)

Geçmiş olsun canım. Bana da olmuştu aynısı ama benimki yarım saatte geçmişti. Sabah doktora gittiğimde serum vermişti. Bi daha olursa heyet raporu veririm demişti. Çok şükür bi daha olmadı.

Günaydın kizlarr. Biz saglik ocagina gittik tetenoz asisi oldukk. Yani özellikle geç gittim tek doz olayim diye. Doktor bi doz yeter demiati cunku. Vitamin ilacimi da aldim iki kutu en belesinden kan da verdim de geldim.suan kolumda agri yok daa ins olmazda bakalim. Hepimize mutlu bi hafta diliyorumm saygilarrrr

Kizlar ne guzel cogunuzun kontrolu var
Bebislerinizi gorceksiniz.
Benim kontrolum taaa 10 nisanda.
Daha coooook var

Günaydın kızlar. Gece uyuyamadım bugün baş kulak ağrısından. 4 gündür zaten başımın ağrısı hiç dinmedi Bu sinüzit yedi beni.

Günaydın Annelerrrrr Bebişlerrrr Bizimde hafta sonu kontrolümüz ve şeker yüklememiz vardı. Kilolarımız ve gelişimlerimiz iyiymiş Rabbimize binlerce kez şükür bir sıkıntımız yok. Gyno Ferro'ya ek olarak Magnezyum ve B12 vitamini verdi. 32. haftada izne çıkmalısın mutlaka dedi. Şeker yüklememiz sonucunda birazcık şekerimiz çıktı diyet yapmalısın dedi şimdilik bizden haberler bu kadar :)))))

gunaydın annişler
c.tesi gunu kontroldeydik 29+5 de kilomuz 1300 gramdı boyumuzda 35 cm dedi doktorumuz ama ultrason goruntusünde ps 37,5 yazıyor hangisi doğru bilemedim :)) bebişim parmaklarını yalıyordu minnoşum bal kalmış parmagında galiba sabah ballı süt içmiştim
bu arada doktoruma sordum sacımı ne zaman boyatabilirim die. istediğin zaman dedi bende zararı olmazmı genelde son haftalarda boyatın diyorlar dedim yoo zararı yok boyatabilirsin dedi. ben aslında kararsızım ama saçımın ucları siyah kulak hizama kdr kendi rengi koyu kumral olunca kötü durdu ve dogum resimlerim hatıra kalcağı için güzel olmak istiyorum yinede vicdan yapmıştım zararı varmıdır die doktorum öle soyleyince biraz rahatladım :))) kontrollerimiz sıklaştı artık 2 hafta 1 gidicem ama artık çok az bakıyor 3-5 dk sizindemi öyle ? eskiden uzun uzun bişelerini inceliyordu bizde bebişi izliyorduk ne guzel ama sonuc olarak sorun yok herseyi normal guzel demesi bile yetiyor bize sağlıklı olsunda zaten 2ay sonra kucağımıza inş bıdığımız inşallahhh :)))

sanada gunaydın canım :))) tetonaz aşımı iyki yaptırmışım cunku sadece doğum olarak düşünmemek lazım normal hayattada kazalara maruz kalabiliyoruz dun mesela bişeyi kesmeye çalışırken yanlışlıkla jiletle parmağımı kestim azıcık ama aşım var die içim rahattı :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…