2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
bende de oluyo o mesela ayaklarımı uzattığımda herhalde geriliyo ya karın ondan oluyo canımı acıtıyo hemde çok ta pimpiriklenme yaa ne güzel en azından varlığını gösteriyo annesi
ne bilim cnm ya genelde kasiklarimda donuyor bnmki yukarda olsa boyle olmam asagida olan her agri sizi korkutuyor beni:)

bugun burasida cok skci kimsecikler ugramiyor
ne sorcam cnm burda en azindan bi kac kisi yakalamisken senin bebis hareket ederken hafiften bir agri hissediyormusun dondugu yerde.tam bir pimpirik oldumda bn biraz
Benimde aciyabiliyor canimm..
Büyüyüp iyice gerdikleri için oluyordur :)
Pimpiriklenme annesiii..:)

Beklemeyebilir tabii :)
İnşaAllah iyi gelir yuruyus sana..
Bazı insanlar daha çok bazıları daha az alır, bünye meselesi..tabii şekerin veya anormal bir durumun yoksa normal yani...
İnşaAllah iyi çıkar sonucun...:)

ay canım yaa bende hamilelikte acayip bişey oldum bu konuda..gecenlerde sabah yürüyüş yapıp markete gidiyodum bi ses duyup çığlığı bastım meger arkamda bi adam öksürüyomuş köpek havlaması sandım tövbe estağfurullah adamda şaştı kaldı güldük bayaa

hmm çok güzelmiş memleketimde olsam bende giderdim Eskişehirde olmak vardı şimdi özledim valla

Benimde aciyabiliyor canimm..
Büyüyüp iyice gerdikleri için oluyordur :)
Pimpiriklenme annesiii..:)
bnm bu evhamli hallerim nolcak ya
birgun az hareket eder bnde panik baslar noluyor die
diger gun hic durmaz acaba bu kadar hareket normal mi diye
annem,artik cocugu rahat birak bi uyusun diyor bazn:)

Affina siginarak azcik gülüyorum
Adam oksurugunu köpek havlamasi sanman pek bi komik olmuş yaa...

cok guzeller cnm
ne guzel aktivitelr
bebism olsun haftasina cikicam evden gezmedik,gormedik yer birakmicam bnde

bnm bu evhamli hallerim nolcak ya
birgun az hareket eder bnde panik baslar noluyor die
diger gun hic durmaz acaba bu kadar hareket normal mi diye
annem,artik cocugu rahat birak bi uyusun diyor bazn:)
Annelik yaa hep aklımız orda...
Gerçekten annelik yavrular rahme düştüğü an başlıyor...:)
Müthiş bir duygu...
Ama bebeği telaslandirmamak lazım yani bizim sakin olmamız lazım.. ama bazen olamıyoruz ışte..:)

Kızlar hastayım, oksuruyorum basımda agriyor,mide yanmam zaten hic bitmiyor.Öksürürken cigerlerim aciyor resmen nasil boyle hastalandim anlamadım vallahi ya.İnşallah uzun sürmez oğluşum etkilenmez.
geçmiş olsun canım 2 ay önce bendede oldu öksürük gece nerdeyse 2 saat öksürürdüm karnım kasılırdı artık öksürmekten denemediğim şey kalmamıştı baya zor geçti pekmezle tereyağı ısıtıp ye demişti burdan bir arkadaş o biraz boğazımı yumuşatıyordu ıhlamur çayı, turp ve bal, zencefil limon ve bal herşeyi denedim en sonunda kurtuldum ama hangisi iyi geldi bilmiyorum sanırım ne zaman geçecekse o zaman geçiyor umarım geçer bi an önce tatlım

hmm çok güzelmiş memleketimde olsam bende giderdim Eskişehirde olmak vardı şimdi özledim valla

cok guzeller cnm
ne guzel aktivitelr
bebism olsun haftasina cikicam evden gezmedik,gormedik yer birakmicam bnde

Tabi bu iki resim bindebir bile degil. Insan hayret ediyor yetenege yaraticiliga. Allah in vukuusu .. mucize gibi bisi geliyor bana

instagram kullaniyorsaniz woodisgood etiketiyle yada odunpazari belediyesi diye bakin derim.

Selam annişler,ohh bugün pazar sadece 8 sayfa birikmiş hemencik okuduk bu sayede. Biz gezmeye gittik bugün kaynana,görümce,elti. Tabi sıkıntıdan patladık,kendi kendimize yasakladığımız börekten yedik biraz da hepiniz iyisiniz maşallah bir sorun yok gibi çok şükür :))

biz bebe confort aldık canım, güzel, kullanışlı diyorlar. hayırlısıyla kullanması nasip olur insallah.
Bebe conforta baktım güzeldi ama 1300 dediler pahalı geldi :/
Casual versa aldik biz canim hafif acilip kapanmasi kolay
Bakayim bu modele de canım saol
Cok guzeller canim.ben cok tembelim ne araba ne besik hic bisey yok daha izne cikinca diyorum ama gec mi kalitim ya be guzel sen sekerleri dahi hallettin
Saol canım. Ben baya pimpirikliyim herseyi hemen halletmek istiyorum sadece bu konuda değil hep böyleyim :) bana bakma canım halledersin sen de
benim de en çok düşündüğüm araba casual cadillac canım. Istedigim özellikler mevcut. Ne kadara aldın?

Youtube ta video okarak var canim bakabilirsin ordan:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…