- 7 Aralık 2012
- 1.275
- 1.012
- 178
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #29.601
ne bilim cnm ya genelde kasiklarimda donuyor bnmki yukarda olsa boyle olmam asagida olan her agri sizi korkutuyor beni:)bende de oluyo o mesela ayaklarımı uzattığımda herhalde geriliyo ya karın ondan oluyo canımı acıtıyo hemde çok ta pimpiriklenme yaa ne güzel en azından varlığını gösteriyo annesi
bizde kırmızı siyah aldık canım ama turkuazın da fotoğrafını görmüştüm o da çok güzeldiBiz de casual cadillac aldık. Turkuaz renginden. Sen hangi renk aldın?
Benimde aciyabiliyor canimm..bugun burasida cok skci kimsecikler ugramiyor
ne sorcam cnm burda en azindan bi kac kisi yakalamisken senin bebis hareket ederken hafiften bir agri hissediyormusun dondugu yerde.tam bir pimpirik oldumda bn biraz
Beklemeyebilir tabii :)Kızlar merhaba benim sata göre 4 Temmuz ama belkide o kadar beklemiyycek ufaklık Haziran'da doğacak , buraya da ara sıra baksam iyi olur:) hafta içi şeker testimizi yapcaz bakalım. Bu arada ben 13 kilo falan aldımbundan sora napacaksam.ve bu sebeple ağrım sızın çok yürüyüş yapıyrz bakalım 1 haftadır falan inş işe yarar doktorum bol bol yürü dedi
ay canım yaa bende hamilelikte acayip bişey oldum bu konuda..gecenlerde sabah yürüyüş yapıp markete gidiyodum bi ses duyup çığlığı bastım meger arkamda bi adam öksürüyomuş köpek havlaması sandım tövbe estağfurullahkızlar gece başıma ne geldi :
gecenin körü bende lavobaya kalktım sonra yatak odasına tekrar geçtim tam suyumu içiyorum gözlerimin yarısı kapalı yarısı acık yan odadan bi tıkırtı sesi ve kapı örtüldü ben bir cıglık attım attım kendimi yatağa dilim tutuldu.. sonra megerim eşim kalkmış bende karanlıktan göremedim .. yanıma geldi benim benim korkma diye her yerim zıngır zıngır titriyodudilim tutuldu cok korktum bütün kaslarım kasıldı kaldı.. sonra 3 kere falan rahimimde kasıldı neyseki sonra geçti gece boyunca uyuyamadım aman siz siz olun dikkat edin ben boşta bulundum uyku semesi .. halada atamadım üstümden o korkuyu
hmm çok güzelmiş memleketimde olsam bende giderdim Eskişehirde olmak vardı şimdi özledim vallaBende geldim. Bugun agac festivaline gittik. 20den fazla ulkenin agac heykeltrasi vardi. Eskisehir halki boyle etkinlikleri hic bos birakmaz. Cook kalabalikti. Eserler muhtesemdi. Muhtesem oymalar, kakmalar, heykeller yapmislar. En son bi ekmek tahtasi yapmamislar dierek terk ettim mekani
bnm bu evhamli hallerim nolcak yaBenimde aciyabiliyor canimm..
Büyüyüp iyice gerdikleri için oluyordur :)
Pimpiriklenme annesiii..:)
Affina siginarak azcik gülüyorumay canım yaa bende hamilelikte acayip bişey oldum bu konuda..gecenlerde sabah yürüyüş yapıp markete gidiyodum bi ses duyup çığlığı bastım meger arkamda bi adam öksürüyomuş köpek havlaması sandım tövbe estağfurullahadamda şaştı kaldı güldük bayaa
cok guzeller cnmBende geldim. Bugun agac festivaline gittik. 20den fazla ulkenin agac heykeltrasi vardi. Eskisehir halki boyle etkinlikleri hic bos birakmaz. Cook kalabalikti. Eserler muhtesemdi. Muhtesem oymalar, kakmalar, heykeller yapmislar. En son bi ekmek tahtasi yapmamislar dierek terk ettim mekani
Annelik yaa hep aklımız orda...bnm bu evhamli hallerim nolcak ya
birgun az hareket eder bnde panik baslar noluyor die
diger gun hic durmaz acaba bu kadar hareket normal mi diye
annem,artik cocugu rahat birak bi uyusun diyor bazn:)
geçmiş olsun canım 2 ay önce bendede oldu öksürük gece nerdeyse 2 saat öksürürdüm karnım kasılırdı artık öksürmekten denemediğim şey kalmamıştı baya zor geçti pekmezle tereyağı ısıtıp ye demişti burdan bir arkadaş o biraz boğazımı yumuşatıyordu ıhlamur çayı, turp ve bal, zencefil limon ve bal herşeyi denedim en sonunda kurtuldum ama hangisi iyi geldi bilmiyorum sanırım ne zaman geçecekse o zaman geçiyor umarım geçer bi an önce tatlımKızlar hastayım, oksuruyorum basımda agriyor,mide yanmam zaten hic bitmiyor.Öksürürken cigerlerim aciyor resmen nasil boyle hastalandim anlamadım vallahi ya.İnşallah uzun sürmez oğluşum etkilenmez.
hmm çok güzelmiş memleketimde olsam bende giderdim Eskişehirde olmak vardı şimdi özledim valla
cok guzeller cnm
ne guzel aktivitelr
bebism olsun haftasina cikicam evden gezmedik,gormedik yer birakmicam bnde
Bebe conforta baktım güzeldi ama 1300 dediler pahalı geldi :/biz bebe confort aldık canım, güzel, kullanışlı diyorlar. hayırlısıyla kullanması nasip olur insallah.
Bakayim bu modele de canım saolCasual versa aldik biz canim hafif acilip kapanmasi kolay
Saol canım. Ben baya pimpirikliyim herseyi hemen halletmek istiyorum sadece bu konuda değil hep böyleyim :) bana bakma canım halledersin sen deCok guzeller canim.ben cok tembelim ne araba ne besik hic bisey yok daha izne cikinca diyorum ama gec mi kalitim ya be guzel sen sekerleri dahi hallettin
benim de en çok düşündüğüm araba casual cadillac canım. Istedigim özellikler mevcut. Ne kadara aldın?casual cadillac travel sistem aldık canım çok beğendim zaten hep aklımdaydıbenim için önemli olan sürüşü ve oturma yeri çıkmadan kapanıyor olmasıydı arka tekerlekler de öne göre biraz büyük ama çıkıyor gayet şık bişey fatoğrafını atarım bi ara canım
Youtube ta video okarak var canim bakabilirsin ordan:))Bebe conforta baktım güzeldi ama 1300 dediler pahalı geldi :/
Bakayim bu modele de canım saol
Saol canım. Ben baya pimpirikliyim herseyi hemen halletmek istiyorum sadece bu konuda değil hep böyleyim :) bana bakma canım halledersin sen de
benim de en çok düşündüğüm araba casual cadillac canım. Istedigim özellikler mevcut. Ne kadara aldın?
Teşekkürler canım hemen bakiyorumYoutube ta video okarak var canim bakabilirsin ordan:))
Tek malesef canim ana kucagi icine oturtuluyo ozaman bize donuk oluyo.Teşekkürler canım hemen bakiyorumama tek yönlü sanırım dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?