2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
bu arada kızlar hafta hesabına göre 7,5 aylık gozukuyorum ya takvim hesabına göre ayın 24nde 7 aylık oldugumu düşünüyordum alttaki gelişim takvimimde sonunda bunu doğruladı
Bugün bittiğinde gebe kalmanız ve bugün arasında tam yedi ay geçmiş olacak yazıyor :)))

Ohh maşallah az kaldı annesi geliyor oğluşun 2,5 3 kilo oldukları zamanları da görürüz inşallah canım.

herkese günaydın kızlar. haftasonum sağ kaburgam ön ve arkadan feci şekilde ağrıyor baskı hissediyorum çok fena. bebektendir muhtemelen ama ben kendi tıbbi bilgime dayanarak acaba karfaciğer büyümesi mi oldu diyorum

gunaydın kızlar randevusu olanlar ıyı haberlerle doner ınsallah,yarın benım de doktor randevum var ıple cekıyorum,benım kız ıyıce hareketlernı azalttı endıselendırıyor benı artık
sanada gunaydın canım. uslu bir kızın olcak demekki ne guzel bnmki bi tekme atıyor kolum yerinden oynuyor resmen erkekler bide iri kemikli oluyor ya birazda ondan sert tepkiler alıyorum. kızın ne guzel annesi incinmesin die minik minik hareketler yapıyor demekki hanım kızımız :)))

sanada gunaydın canım yok daha nelerr aklına ole şeyler getirme bnmde bi ara çok agrıdı sonra normalde dondu seninde öle olur muhtemelen vucudumuz buyuyor kemikler genişliyor ondan oluyordur genelde ergenlik donemindede olur bu tip sıkıntılar vucut geliştiği için

nst ye o zaman alicak oyuzden o tarihi verdi heralde canimcim
İnsallah bundan sonra 2 haftada bir cagirir ozluyorum yavrumu:))
bende doktoruma sordum 32.haftadaki kontrolumde nst ye giricekmiyim die hayır 36.haftada giriceksin, riskli bir durumun olsaydı 32.haftada alıcaktım nst ye dedi. 36.hafta bana çok gec geldi ama nese bakalım o gunlerde gelir inşallah

cnm benim de ölçümlerim seninle aynı dr biraz tombiş olabilir dedi ama ilk kızımda da böyle gidiyordu benim ölçümlerim ve o 37+6 da normal doğumla dünyaya geldi 3350gr dı dr a söyledim 40 ı bekleseydi 4500 gr civarı olurdu zaten dedi ama kızım hiç bir zaman tombiş bi bebek olmadı biraz koca kafalıyız ama rabbime şükürler olsun sağlıklı sihatli unutma ki sadece %2 lik bi kısım gününde doğum yapıyor 37 den sonra zaten olmasında sorun yok takma canınıda sıkma ben hep mayıs sonu bekliyorum doğumu

Masallah ogluna canim kocaman oluyolar artik:))

Dr un zararsiz dediyse boyat tabiki hatira kalacak o fotograflarin hepsi bende saclarimi kestirmek istiyorum ama su batil inanc var ya hamileyken sac kesilmez diye korkuyorum.
Hem ne alakasi var diyorum hemde tereddut ediyorum iste ahh bu bennn:))

maşallah canım bebişine. cevremden hiç duymadım bu konuda bişey ama doktorunun sölediklerini dikkate alabilirsin :)) ben hiç sormuyorum kaç haftalık gozukuyor die doktorda sölemiyor ztn ama maşallah çok iyi herseyi normal haftasın gore dio bende üstlemiyorum o zaman sormuyorum :))

Benim gittigim dr herkese 32 de basliyo nst ye almaya her dr ayri canim bebisler saglikli olsunda gerisi onemli degil

Canım bende toplam 3 kilo aldım ve doktorum un verdiği kremi de kullanıyorum yine de çatlama olucak tabi , ama fazla kilo almadığın zaman çatlakların da fazla olmuyor yani kilonun etkisi de var tabi
Yok canım ya etkisi tahminen yoktur demedim arkadaşım şuan yeni doğum yaptı gebelik şekeri çıktığı için çok sıkı bi diyet yapmaz zorunda kaldı doğuma giderken hamile kaldığı kilodan 6 kilo eksikti ama malasef harita gibi çatladı.

Cilt kuruluğuyla alakalı sanırım. 42 ile başladım şu an 48 kiloya ulaştım ama çok çatladım

masallah kuzucuguna artik bebisler buyudukce daha guzel haberler almaya baslciaz desenenize:)
cok az kaldi ya heycanlanmaya basladim cok
ins.saglikla kucaklariz bebislerimizi

bnmki bobrek agrisi cikti cnm bi dr.na sor sende

yazık ya koca kafalı deme bebişlerimize doktor bu zeki olacağının göstergesi dedi:))bizim yumurcak anne baba geni taşıyor zayıf olsa şaşardım şu anda ikimizde çöp gibiyiz ama ikimizin doğum kilosu ortalaması 5.5 kilo olsun yumuş yumuş doğsun oğlum daha kolay bakılır:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…