2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

doktorun sana ultrason kağıtlarını vermiyor mu canım orda bütün ölçümler yazıyor hatta boyunu ben fl değerini 7 ile çarparak buluyorum 39 cm olmuş bizimki

bebekler soz konusu olunca insanin tum hurafelere inanacagi tutuyor bnde yataktan cikabilsem direk kestrmeye gidicem uclari cok yiprandi saclarimin.her seyi oldugu gibi onuda son haftalrima ertelemk durumundayim malesef.kasim,kirpigim bile dokuldu bnm ya bide sarisinim bn iice bembeyaz kaldim pek bakimsizim.kizim aldi butun guzelligimi hahahaahayirlisi artik:)

Musait bi vakitte paylas merak ettim aldiklarini cnm:)
Nereye girdinniz canim

merhaba güzel anneler...kemeraltında mina baby&kids e girdik..öncelikle istediğim bebek arabasını sadece orda bulabildim..tam istediğim gibi oldu içime sindi, gönlüme göre..peg perego si switch markası..italyan ürünü..uzun zamandır araştırıyordum zaten..baston saplı, travel sistem, şimdiye kadar gördüğüm en geniş ferah puset ve hafif..ben bile rahatlıkla kaldırırm kapatırım..1700 dedi önce, bizden önce birine bile 1600 bıraktı bir kuruş aşağı inmedi, bize 1500 e bıraktı, biraz pahalı ama içime çok sindi, inş 2.bebeğimde de kullacak olursam 7-8 yıl idare eder beni ve değer diye düşünüyorum..
bir de ebebekte indirimi kaçırdığım( 189 dan 129 liraya düşmüştü o zaman) ana kucağını da aldım, sıkı bir pazarlıkla arabayla birlikte bana 100 liraya geldi :))))))
bunların dışında, tırnak makası seti, avent 2li emzik, 3lü tek kullanımlık lohusa külodu, banyo ve normal termometre, "arabada bebek var" cam yazısı, yelek, kapı süsü, yenideğan avent cam biberon, tarak fırça seti, köpüklü yıkama filesi, mermerşahlı bebek havlusu aldım..hepsi 250 yaptı..onu da 200 e indirdiler..çok karlı olduğunu düşündüğüm bir alışverişle mutlu mesut evime döndüm :)))

Belliydi zaten cnm boga oldugun...
Yengeç olarak acayip kanim kaynadi...
Boga iyidir ya
Surekli sevgi ist r sarilmak ister
aynen cnm..sevgi manyağı yaparım etrfımdakileri, bir bakarım bir tarafları kalkar, sonra indiriveririm hemen :)))

Aaa deme ama...
Az once borek ustu bol corekotu serptim pisirdim yedimde valla...
valla kızlar ben artık herşeyi yiyorum içiyorum..bence olayın çoğunluğu beyinde bitiyor :)) ben bebeğimle de konuşuyorum zamanında gel oğlum diye, duamı da öyle ediyorum, kendimi ona göre ayarladım bakalım ne olacak.. :)

Dogru cnm kolun aci dimi cok. Benim suan daha agri falan yok

Son ay hepsini yapariz canim bastan asaga bi bakima gireriz artik yoksa bebisler dogunca hic yapamayiz.
Benim koca git bi kuafore kasini aldir benim gibi olmussun diye dalga geciyo benle bende usendigimden bi turlu gidemiyorum

Cnm karli bi alışveriş olmus hayrli olsun aldiklarin gule gule kullaninnn:)

Valla bnmkide ultrasonda 3 5 dk bakiyor. Masallah bebisine bu arada. Sac boyamaya gelince genelde ilk 3 ay onermiyorlar. Bende son haftalarda daha doğrusu duguma 1 ay falan kala roflemi yaptiracagim ins. Dedigin gibi fotolarda guzel olalimm ya:)

Geçmiş olsun canım. Bana da olmuştu aynısı ama benimki yarım saatte geçmişti. Sabah doktora gittiğimde serum vermişti. Bi daha olursa heyet raporu veririm demişti. Çok şükür bi daha olmadı.
bende muayene oldum canım açılmam yokmuş çok şükür uzunluk da iyimiş ama bebek kafasını rahim ağzına dayamış o ağrı yaparmış.bide rnfeksiyona bakılcak.onun sonucuna göre ilaç vercek

Canım benim öksürüğümü kara turp kesti, oyup içine bal koyuyodum sabah akşam içtim, şükür ilaçsız atlattım, tavsiye ederim

Nisan ayi doğumlu mu canim:)))
Evet, Mayıs olanlar mı aşk böcüğü oluyo ki :)
Çok güldüm canım ya :) Bede mutfakta çok dalıyorum, eşim içeri girince elimde ne var ne yoksa atıyorum
canım artık ilaç icmek bebeğe zarar vermiyomu

Ohh sonunda konuşmanın sonuna geldim. :)
herkese mutlu bir hafta diliyorum kuzularımızla birlikte.
Kontrolü olanlar hayırlı haberlerle gelir inşaallah.
Bizim kontrolümüze daha 5 gün var.....

günaydın herkese biz daha yeni klaktık kahvaltımızı yapıyoz oğluşumla ayy yattıkça yatasım geldi bi türlü kalkamadım baktım kuzum acıkmış zorla uyandım herkese güzel bol tekmeli bi hafta diliyorum

noldu da depresyona girdin tatlim??

Sacmalik. Dun aksam akrabanin kocasi -e siz ikinizde esnafsiniz. Ne kazanacaginiz belli degil. Ne yakit oduyorsunuz 2 is yerinin evin masraflari cocugun masraflari zaten ulke batiyor die bir basladi. Sadece bana degil tum konuklara. Herkes erken kalkti. Eve gel agla agla ben. Bizim rizkimiz var mi die. Hala gozlerim doluyor bak

maşşallah miniğe büyüyo ya annesi artık ekranda herşeyi belli önceden küçüktü doktor iyice inceliyodu şimdi büyüdükçe fazla detaya inmeye gerek kalmıyo boya konusunda da iyiki sormuşsun hele benim saçlar sarı diplerimde siyah siyah çıktı çok kötü şapka gibi duruyo aynı bende son ay boyatacam sonuçta hatıra kalacak öyle hayatta fotoğraf çekilmem

İdare ediyorum canım sen nasılsın :)
Çok hastayım canım cokkkkGrip oldum dun oksuruyorum,gece çok kotu oldum,eşim sabah ise gitmedi doktora gittik.Bronşit dedi, iğne ve hap verdi boğazların çok kotu olmuş dedi. İnşallah iyilesirim.

bende muayene oldum canım açılmam yokmuş çok şükür uzunluk da iyimiş ama bebek kafasını rahim ağzına dayamış o ağrı yaparmış.bide rnfeksiyona bakılcak.onun sonucuna göre ilaç vercek

2haftadir benim bebegimde kafasını rahim ağzına dayamış duruyor canım.dediğin gibi çok ağrı yapıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…