- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #29.721
maşallah canım bebişine. cevremden hiç duymadım bu konuda bişey ama doktorunun sölediklerini dikkate alabilirsin :)) ben hiç sormuyorum kaç haftalık gozukuyor die doktorda sölemiyor ztn ama maşallah çok iyi herseyi normal haftasın gore dio bende üstlemiyorum o zaman sormuyorum :))
bebekler soz konusu olunca insanin tum hurafelere inanacagi tutuyor bnde yataktan cikabilsem direk kestrmeye gidicem uclari cok yiprandi saclarimin.her seyi oldugu gibi onuda son haftalrima ertelemk durumundayim malesef.kasim,kirpigim bile dokuldu bnm ya bide sarisinim bn iice bembeyaz kaldim pek bakimsizim.kizim aldi butun guzelligimi hahahaaMasallah ogluna canim kocaman oluyolar artik:))
Dr un zararsiz dediyse boyat tabiki hatira kalacak o fotograflarin hepsi bende saclarimi kestirmek istiyorum ama su batil inanc var ya hamileyken sac kesilmez diye korkuyorum.
Hem ne alakasi var diyorum hemde tereddut ediyorum iste ahh bu bennn:))
Musait bi vakitte paylas merak ettim aldiklarini cnm:)
Günaydın hatun kişilerrrrbiz de uyandik kızımla ve çoook acıktık. Ama sevgili kocam hala uyuyor neyse bugün bi değişiklik olsun ben hazirlayayim kahvaltiyi hepinize mutlu pazarlarrrr
Bu arada lütfen bana aldığınız ya da beğendiğiniz bebek arabalarını marka model olarak yazarmisiniz. Bu gidişle begenip alamayacagim ben, biri referans olunca guveniyorum
Nereye girdinniz canim
aynen cnm..sevgi manyağı yaparım etrfımdakileri, bir bakarım bir tarafları kalkar, sonra indiriveririm hemen :)))Belliydi zaten cnm boga oldugun...
Yengeç olarak acayip kanim kaynadi...
Boga iyidir ya
Surekli sevgi ist r sarilmak ister
valla kızlar ben artık herşeyi yiyorum içiyorum..bence olayın çoğunluğu beyinde bitiyor :)) ben bebeğimle de konuşuyorum zamanında gel oğlum diye, duamı da öyle ediyorum, kendimi ona göre ayarladım bakalım ne olacak.. :)Aaa deme ama...
Az once borek ustu bol corekotu serptim pisirdim yedimde valla...
Dogru cnm kolun aci dimi cok. Benim suan daha agri falan yoksanada gunaydın canım :))) tetonaz aşımı iyki yaptırmışım cunku sadece doğum olarak düşünmemek lazım normal hayattada kazalara maruz kalabiliyoruz dun mesela bişeyi kesmeye çalışırken yanlışlıkla jiletle parmağımı kestim azıcık ama aşım var die içim rahattı :)))
Son ay hepsini yapariz canim bastan asaga bi bakima gireriz artik yoksa bebisler dogunca hic yapamayiz.bebekler soz konusu olunca insanin tum hurafelere inanacagi tutuyor bnde yataktan cikabilsem direk kestrmeye gidicem uclari cok yiprandi saclarimin.her seyi oldugu gibi onuda son haftalrima ertelemk durumundayim malesef.kasim,kirpigim bile dokuldu bnm ya bide sarisinim bn iice bembeyaz kaldim pek bakimsizim.kizim aldi butun guzelligimi hahahaahayirlisi artik:)
Cnm karli bi alışveriş olmus hayrli olsun aldiklarin gule gule kullaninnn:)merhaba güzel anneler...kemeraltında mina baby&kids e girdik..öncelikle istediğim bebek arabasını sadece orda bulabildim..tam istediğim gibi oldu içime sindi, gönlüme göre..peg perego si switch markası..italyan ürünü..uzun zamandır araştırıyordum zaten..baston saplı, travel sistem, şimdiye kadar gördüğüm en geniş ferah puset ve hafif..ben bile rahatlıkla kaldırırm kapatırım..1700 dedi önce, bizden önce birine bile 1600 bıraktı bir kuruş aşağı inmedi, bize 1500 e bıraktı, biraz pahalı ama içime çok sindi, inş 2.bebeğimde de kullacak olursam 7-8 yıl idare eder beni ve değer diye düşünüyorum..
bir de ebebekte indirimi kaçırdığım( 189 dan 129 liraya düşmüştü o zaman) ana kucağını da aldım, sıkı bir pazarlıkla arabayla birlikte bana 100 liraya geldi :)))))) Eki Görüntüle 1465554
bunların dışında, tırnak makası seti, avent 2li emzik, 3lü tek kullanımlık lohusa külodu, banyo ve normal termometre, "arabada bebek var" cam yazısı, yelek, kapı süsü, yenideğan avent cam biberon, tarak fırça seti, köpüklü yıkama filesi, mermerşahlı bebek havlusu aldım..hepsi 250 yaptı..onu da 200 e indirdiler..çok karlı olduğunu düşündüğüm bir alışverişle mutlu mesut evime döndüm :)))
aynen cnm..sevgi manyağı yaparım etrfımdakileri, bir bakarım bir tarafları kalkar, sonra indiriveririm hemen :)))
valla kızlar ben artık herşeyi yiyorum içiyorum..bence olayın çoğunluğu beyinde bitiyor :)) ben bebeğimle de konuşuyorum zamanında gel oğlum diye, duamı da öyle ediyorum, kendimi ona göre ayarladım bakalım ne olacak.. :)
Valla bnmkide ultrasonda 3 5 dk bakiyor. Masallah bebisine bu arada. Sac boyamaya gelince genelde ilk 3 ay onermiyorlar. Bende son haftalarda daha doğrusu duguma 1 ay falan kala roflemi yaptiracagim ins. Dedigin gibi fotolarda guzel olalimm ya:)gunaydın annişler
c.tesi gunu kontroldeydik 29+5 de kilomuz 1300 gramdı boyumuzda 35 cm dedi doktorumuz ama ultrason goruntusünde ps 37,5 yazıyor hangisi doğru bilemedim :)) bebişim parmaklarını yalıyordu minnoşum bal kalmış parmagında galiba sabah ballı süt içmiştim
bu arada doktoruma sordum sacımı ne zaman boyatabilirim die. istediğin zaman dedi bende zararı olmazmı genelde son haftalarda boyatın diyorlar dedim yoo zararı yok boyatabilirsin dedi. ben aslında kararsızım ama saçımın ucları siyah kulak hizama kdr kendi rengi koyu kumral olunca kötü durdu ve dogum resimlerim hatıra kalcağı için güzel olmak istiyorum yinede vicdan yapmıştım zararı varmıdır die doktorum öle soyleyince biraz rahatladım :))) kontrollerimiz sıklaştı artık 2 hafta 1 gidicem ama artık çok az bakıyor 3-5 dk sizindemi öyle ? eskiden uzun uzun bişelerini inceliyordu bizde bebişi izliyorduk ne guzelama sonuc olarak sorun yok herseyi normal guzel demesi bile yetiyor bize sağlıklı olsunda zaten 2ay sonra kucağımıza inş bıdığımız inşallahhh :)))
bende muayene oldum canım açılmam yokmuş çok şükür uzunluk da iyimiş ama bebek kafasını rahim ağzına dayamış o ağrı yaparmış.bide rnfeksiyona bakılcak.onun sonucuna göre ilaç vercekGeçmiş olsun canım. Bana da olmuştu aynısı ama benimki yarım saatte geçmişti. Sabah doktora gittiğimde serum vermişti. Bi daha olursa heyet raporu veririm demişti. Çok şükür bi daha olmadı.
İdare ediyorum canım sen nasılsın :)Hoşgeldin canimmmmm.Nasilsin?
Canım benim öksürüğümü kara turp kesti, oyup içine bal koyuyodum sabah akşam içtim, şükür ilaçsız atlattım, tavsiye ederimÇok sağol canım benim ıhlamuru yaptım şuan iciyorum,bide çörek otunu arastirayim ozaman.inşallah uzun sürmez.sabah kalktim boyleyim,bianda boyle öksürük vallahi oksurdukce bende korkuyorum iyice baskı yapacak diye zaten zor duruyor oglus geldi gelecek, öksürük beni korkutuyor iyice böyleyken...
Evet, Mayıs olanlar mı aşk böcüğü oluyo ki :)Nisan ayi doğumlu mu canim:)))
Çok güldüm canım ya :) Bede mutfakta çok dalıyorum, eşim içeri girince elimde ne var ne yoksa atıyorumay canım yaa bende hamilelikte acayip bişey oldum bu konuda..gecenlerde sabah yürüyüş yapıp markete gidiyodum bi ses duyup çığlığı bastım meger arkamda bi adam öksürüyomuş köpek havlaması sandım tövbe estağfurullahadamda şaştı kaldı güldük bayaa
canım artık ilaç icmek bebeğe zarar vermiyomuBiliom bilmemmiiiiii
Bebise kanguru almadim daha alirsam resmen boynumfa tasicam benimkini
Elim soganli hamurlu hic farketmez krizi geldimi sarilmam lazim
Yuzum avuclarinin icinde ya da kollar bacaklar kiskaca almis ole uyucak illaki
Bogalarrrr siziiiiii
Bebek gibisiniz ya masaallah seviyorum sizi
Cnm coook gecmis olsun ama ilac kullanman gerekiyor
Korkma artik son donemdeyiz ilac kullanabiliyoruz...
Ben grip ilaci kullandim gecen hafta antibiyotik le beraber ole gecti...
Geçmiş olsun canım aman dikkat özellikle öksürüğe. Aşırı olduğu zaman etkiler demişti bebeği bana dahiliye uzmanı,ki senin erken doğum riskin var.
noldu da depresyona girdin tatlim??
gunaydın annişler
c.tesi gunu kontroldeydik 29+5 de kilomuz 1300 gramdı boyumuzda 35 cm dedi doktorumuz ama ultrason goruntusünde ps 37,5 yazıyor hangisi doğru bilemedim :)) bebişim parmaklarını yalıyordu minnoşum bal kalmış parmagında galiba sabah ballı süt içmiştim
bu arada doktoruma sordum sacımı ne zaman boyatabilirim die. istediğin zaman dedi bende zararı olmazmı genelde son haftalarda boyatın diyorlar dedim yoo zararı yok boyatabilirsin dedi. ben aslında kararsızım ama saçımın ucları siyah kulak hizama kdr kendi rengi koyu kumral olunca kötü durdu ve dogum resimlerim hatıra kalcağı için güzel olmak istiyorum yinede vicdan yapmıştım zararı varmıdır die doktorum öle soyleyince biraz rahatladım :))) kontrollerimiz sıklaştı artık 2 hafta 1 gidicem ama artık çok az bakıyor 3-5 dk sizindemi öyle ? eskiden uzun uzun bişelerini inceliyordu bizde bebişi izliyorduk ne guzelama sonuc olarak sorun yok herseyi normal guzel demesi bile yetiyor bize sağlıklı olsunda zaten 2ay sonra kucağımıza inş bıdığımız inşallahhh :)))
Çok hastayım canım cokkkkİdare ediyorum canım sen nasılsın :)
bende muayene oldum canım açılmam yokmuş çok şükür uzunluk da iyimiş ama bebek kafasını rahim ağzına dayamış o ağrı yaparmış.bide rnfeksiyona bakılcak.onun sonucuna göre ilaç vercek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?