2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Çok hastayım canım cokkkkGrip oldum dun oksuruyorum,gece çok kotu oldum,eşim sabah ise gitmedi doktora gittik.Bronşit dedi, iğne ve hap verdi boğazların çok kotu olmuş dedi. İnşallah iyilesirim.
gecmıs olsun canım sona dogru her kes hastalandı ,dıkkat et bıraz kendıne atlatırsın kısa surede ınsallah

haftasonu hiç girememiştim, oku oku bitmedi saatlerdir... Ama sayfa birikmiş :) Benim de haftasonu randevum var, bu hafta bir anda büyüdü göbüşüm sanki, geçen hafta hamile gibi değilsin derlerken bu hafta tobiş diyorlar, çok fark etti, artık saklanmıyor.

oldu artik omur bitsin cocuk sahibi olmayalim tovbe tovbe
hayat hep ertelemkle geciyor zaten.once su isimiz bitsin,snr digeri baslasin bakmissin yas gecmis
eger isin gucun yoksa sorumsuz insanlarsan bu soylenenleri anlarim ama calisan insanlarsaniz,emek veriyorsunuz bebginiz icin mi emek veremiceksiniz bosver takma sen herkesin dedigini.simdi hassasin biraz ondan bu kadr uzuldun.hep bu hormonlardan:)
ulkenin durumunuda dusunursek ebediyen cocuk sahibi olamayiz.anneligimi mi erteleyim yani.
bu ulkenin senin benim gibi annelerin yetistirecegi evlatlara ihtiyaci var canim benim.uzme kendini

masallah bebısıne buyuyorla artık .Ben doktorm degıstırdım tekrar ıkı haftadan bı cagırdı sımdılık yalnız benım takıpte tutulmam gerek o yuzden oyle cagırdı,yarın kontrolum var donunce soylerım kac dak bakıyor,ay ınsallah bundan memnun kalırım yoksa ıstanbulda doktor kalmadı gıtmedıgım

Çok hastayım canım cokkkkGrip oldum dun oksuruyorum,gece çok kotu oldum,eşim sabah ise gitmedi doktora gittik.Bronşit dedi, iğne ve hap verdi boğazların çok kotu olmuş dedi. İnşallah iyilesirim.
Cok gecmis olsun canim. Insallah bir an once atlatirsin. Benimde bogazimm dolu bu ara ama doktorluk birsey yok allaha şükür. Sende bol bol su ic portakal limon c vitamini tüket. Dikkat et kendine.

Ohh sevindim canim bisey olmamasina enfeksiyon da yoktur insallah dikkat et kendine canim benim az kaldi artik:))

kan uyuşmazlığı olan var mı aranızda kızlar aşı gerekiyo bu haftalarda ama bana doktorum doğumda gerekirse vururuz dedi ayy bi tanıdığım kan uyuşmazlığından 5 aylıkken bebeği öldü karnında

Aman canim dusundugun seye bak.
Bizde daha yeni ogrendigimiz zamanlar gitmistik bir arkadaslara.
Yasimdan oturu daha cok erken pisman olacaksin. Evlendigine de cocuga da vs.
Diyen kisi de ilk defa gördüğüm dengesiz biz tip.
Arkadaslar sonra aradilar bizi kusura bakmasin pelin vs diye.
Elin ağzı torba değil ki buzesin.
Ac degilsiniz acikta degilsiniz isiniz var gücünüz var. Daha ne? Sen hic takilma böyle seylere.

Allah korusun canim aklina kotu seyler getirme.
Doktoruna gidince hatirlat en iyisini o bilir canim benim arkadasimda kan uyusmazligi ihtimali vardi test yapilmisti sanki oyle hatirliyorum

Ay ne patavatsiz bi adammiss. Rizki veren allah. Onca suriyeli var yokluk icinde bebislerine nasil bakiyolar. Ikinizde calisiyorsunuz ne guzel bebegin masrafi dedigin nedirkiii

Ayni benim saclarimda oyle:))

Sukurki acilma yok vaktinde gitmissin doktora demek. Cok gecmis olsun bolllll boll dinlenmeye bak sen

Herkese selam, musmutlu güzel bi hafta olsun inşallahhh

Kontrolü olanlarında güzel haberlerle dönmesini dört gözle bekliyorum

Bu arada benim kasıklarımda ağrı halen geçmedi, gecen hafta idrar tahlilim temiz çıkmasa, dr.bi sorun yok demese iyice endişelencem çünkü hareketlerimi kısıtlıyor. Bugünde bacak aram ağrıyor resmen genişliyor mu ne

Bide sağ böbrek tarafım ağrıyor kalktığımdan beri, önemli bişeymidir yoksa o tarafa fazla mı yattım acaba?
Huzursuzumm

canım bende araştırdım diyanet olsun diğer ünlü hocalar olsun hepsi kestirebiliyosunuz dedi, bende kestirdim gitti. Tabi annem e kayınvalidemden bisürü laf duydum, öyle saçmalıklara inanmayın benimde canımı sıkmayın deyince konuyu kapatmak zorunda kaldılar

Yoktur onemli bisey canim dinlen biraz. Doktorda birsey yok demis bak . Sıkma sen canını

Yoktur onemli bisey canim dinlen biraz. Doktorda birsey yok demis bak . Sıkma sen canını

Ne bilim canım yaaa.
Dün zaten kötü bi haber aldım, gece boyu etkisinde kaldığımdan uyuyamadım doğru düzgün.
Kendimi bi türlü toparlayamadım, havada kapalı.
Amaaaannnn ne sıkıcı bi gün, bi biteydi hayırlısıylaa

Bende yataktan 12de kalktim hemencik saat iki oldu yapacak da bi suru isim var icim sıkılıyor. Midem bulaniyor. Pazara gitmem de lazim. Bu ara hic birsey yapasim yok benimde. Uykusuzsan yat biraz canim uyku onemli. Haftasonlari keske hic bitmese

Selam annişler nasılsınız, beni bir misafir tuttu sormayın 20 gün eşimin kuzeni bizde kalacak işe girmiş eğitim için Aydın da. :) allahtan kociş gibi kız gibiler hatta benim kocamdan daha iş bilen biri sabah yatağını toplamadan lavaboya bile gitmiyor adam.

Bu gün de geç kalktım kasıklarım ve bacak aram ağrıyor hiç bir iş yapmamıştım şansıma eşimin yengesi geldi çat kapı ilk kez. Kusura bakma numaran yoktu uğramak şstedim dedi. Yeni gitti.

Şimdi yemek yap ortalığı topla hop akşam oldu bu gün bi yemek yapıp akşama kadar dizi izlemekti niyetim :)

Kızlar ya beni bir erken doğum korkusu sardı bacak aram ağrıyor diye normal diyorlar ama tecrübeliler ne diyor bu duruma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…