- 27 Şubat 2013
- 1.752
- 975
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #29.741
gecmıs olsun canım sona dogru her kes hastalandı ,dıkkat et bıraz kendıne atlatırsın kısa surede ınsallahÇok hastayım canım cokkkkGrip oldum dun oksuruyorum,gece çok kotu oldum,eşim sabah ise gitmedi doktora gittik.Bronşit dedi, iğne ve hap verdi boğazların çok kotu olmuş dedi. İnşallah iyilesirim.
çok ağrı yapıyo ya nasıl bişeymiş canım sana da geçmiş olsun.inşallah başka sorunlar yaşamayız2haftadir benim bebegimde kafasını rahim ağzına dayamış duruyor canım.dediğin gibi çok ağrı yapıyor.
oldu artik omur bitsin cocuk sahibi olmayalim tovbe tovbeSacmalik. Dun aksam akrabanin kocasi -e siz ikinizde esnafsiniz. Ne kazanacaginiz belli degil. Ne yakit oduyorsunuz 2 is yerinin evin masraflari cocugun masraflari zaten ulke batiyor die bir basladi. Sadece bana degil tum konuklara. Herkes erken kalkti. Eve gel agla agla ben. Bizim rizkimiz var mi die. Hala gozlerim doluyor bak
masallah bebısınegunaydın annişler
c.tesi gunu kontroldeydik 29+5 de kilomuz 1300 gramdı boyumuzda 35 cm dedi doktorumuz ama ultrason goruntusünde ps 37,5 yazıyor hangisi doğru bilemedim :)) bebişim parmaklarını yalıyordu minnoşum bal kalmış parmagında galiba sabah ballı süt içmiştim
bu arada doktoruma sordum sacımı ne zaman boyatabilirim die. istediğin zaman dedi bende zararı olmazmı genelde son haftalarda boyatın diyorlar dedim yoo zararı yok boyatabilirsin dedi. ben aslında kararsızım ama saçımın ucları siyah kulak hizama kdr kendi rengi koyu kumral olunca kötü durdu ve dogum resimlerim hatıra kalcağı için güzel olmak istiyorum yinede vicdan yapmıştım zararı varmıdır die doktorum öle soyleyince biraz rahatladım :))) kontrollerimiz sıklaştı artık 2 hafta 1 gidicem ama artık çok az bakıyor 3-5 dk sizindemi öyle ? eskiden uzun uzun bişelerini inceliyordu bizde bebişi izliyorduk ne guzelama sonuc olarak sorun yok herseyi normal guzel demesi bile yetiyor bize sağlıklı olsunda zaten 2ay sonra kucağımıza inş bıdığımız inşallahhh :)))
Cok gecmis olsun canim. Insallah bir an once atlatirsin. Benimde bogazimm dolu bu ara ama doktorluk birsey yok allaha şükür. Sende bol bol su ic portakal limon c vitamini tüket. Dikkat et kendine.Çok hastayım canım cokkkkGrip oldum dun oksuruyorum,gece çok kotu oldum,eşim sabah ise gitmedi doktora gittik.Bronşit dedi, iğne ve hap verdi boğazların çok kotu olmuş dedi. İnşallah iyilesirim.
Ohh sevindim canim bisey olmamasina enfeksiyon da yoktur insallah dikkat et kendine canim benim az kaldi artik:))@monarosa_22burcuuu1989 M mehtapmhtp88 çok teşekkür ediyorum kızlar iyi dilekleriniz için.açılma yok çok şükür bebek kafasını rahim ağzına dayamış ama o baskı yapıyomuş rapor alcam dinlencem.enfeksiyona bakılcak ona göre tedavi uygulancak
Aman canim dusundugun seye bak.Sacmalik. Dun aksam akrabanin kocasi -e siz ikinizde esnafsiniz. Ne kazanacaginiz belli degil. Ne yakit oduyorsunuz 2 is yerinin evin masraflari cocugun masraflari zaten ulke batiyor die bir basladi. Sadece bana degil tum konuklara. Herkes erken kalkti. Eve gel agla agla ben. Bizim rizkimiz var mi die. Hala gozlerim doluyor bak
Allah korusun canim aklina kotu seyler getirme.kan uyuşmazlığı olan var mı aranızda kızlar aşı gerekiyo bu haftalarda ama bana doktorum doğumda gerekirse vururuz dedi ayy bi tanıdığım kan uyuşmazlığından 5 aylıkken bebeği öldü karnında
Ay ne patavatsiz bi adammiss. Rizki veren allah. Onca suriyeli var yokluk icinde bebislerine nasil bakiyolar. Ikinizde calisiyorsunuz ne guzel bebegin masrafi dedigin nedirkiiiSacmalik. Dun aksam akrabanin kocasi -e siz ikinizde esnafsiniz. Ne kazanacaginiz belli degil. Ne yakit oduyorsunuz 2 is yerinin evin masraflari cocugun masraflari zaten ulke batiyor die bir basladi. Sadece bana degil tum konuklara. Herkes erken kalkti. Eve gel agla agla ben. Bizim rizkimiz var mi die. Hala gozlerim doluyor bak
Ayni benim saclarimda oyle:))maşşallah miniğebüyüyo ya annesi artık ekranda herşeyi belli önceden küçüktü doktor iyice inceliyodu şimdi büyüdükçe fazla detaya inmeye gerek kalmıyo boya konusunda da iyiki sormuşsun hele benim saçlar sarı diplerimde siyah siyah çıktı çok kötü şapka gibi duruyo aynı bende son ay boyatacam sonuçta hatıra kalacak öyle hayatta fotoğraf çekilmem
Kiyamam yaa cok gecmis olsun üzüldümÇok hastayım canım cokkkkGrip oldum dun oksuruyorum,gece çok kotu oldum,eşim sabah ise gitmedi doktora gittik.Bronşit dedi, iğne ve hap verdi boğazların çok kotu olmuş dedi. İnşallah iyilesirim.
Sukurki acilma yok vaktinde gitmissin doktora demek. Cok gecmis olsun bolllll boll dinlenmeye bak sen@monarosa_22burcuuu1989 M mehtapmhtp88 çok teşekkür ediyorum kızlar iyi dilekleriniz için.açılma yok çok şükür bebek kafasını rahim ağzına dayamış ama o baskı yapıyomuş rapor alcam dinlencem.enfeksiyona bakılcak ona göre tedavi uygulancak
canım bende araştırdım diyanet olsun diğer ünlü hocalar olsun hepsi kestirebiliyosunuz dedi, bende kestirdim gitti. Tabi annem e kayınvalidemden bisürü laf duydum, öyle saçmalıklara inanmayın benimde canımı sıkmayın deyince konuyu kapatmak zorunda kaldılarMasallah ogluna canim kocaman oluyolar artik:))
Dr un zararsiz dediyse boyat tabiki hatira kalacak o fotograflarin hepsi bende saclarimi kestirmek istiyorum ama su batil inanc var ya hamileyken sac kesilmez diye korkuyorum.
Hem ne alakasi var diyorum hemde tereddut ediyorum iste ahh bu bennn:))
Yoktur onemli bisey canim dinlen biraz. Doktorda birsey yok demis bak . Sıkma sen canınıHerkese selam, musmutlu güzel bi hafta olsun inşallahhh
Kontrolü olanlarında güzel haberlerle dönmesini dört gözle bekliyorum
Bu arada benim kasıklarımda ağrı halen geçmedi, gecen hafta idrar tahlilim temiz çıkmasa, dr.bi sorun yok demese iyice endişelencem çünkü hareketlerimi kısıtlıyor. Bugünde bacak aram ağrıyor resmen genişliyor mu ne
Bide sağ böbrek tarafım ağrıyor kalktığımdan beri, önemli bişeymidir yoksa o tarafa fazla mı yattım acaba?
Huzursuzumm
Yoktur onemli bisey canim dinlen biraz. Doktorda birsey yok demis bak . Sıkma sen canını
Bende yataktan 12de kalktim hemencik saat iki oldu yapacak da bi suru isim var icim sıkılıyor. Midem bulaniyor. Pazara gitmem de lazim. Bu ara hic birsey yapasim yok benimde. Uykusuzsan yat biraz canim uyku onemli. Haftasonlari keske hic bitmeseNe bilim canım yaaa.
Dün zaten kötü bi haber aldım, gece boyu etkisinde kaldığımdan uyuyamadım doğru düzgün.
Kendimi bi türlü toparlayamadım, havada kapalı.
Amaaaannnn ne sıkıcı bi gün, bi biteydi hayırlısıylaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?