2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
doğum sonrası ikram için mi yapıyosunuz eğer öyleyse benim hiç yapasım yok aklımın ucundan bile geçmedi valla
benimde öle walla hiç o taraflarda bezim yok hamurişini, tatlı seyleri felan ne yemeyi ne yapmayı severim bu gidişle hazır kurabiye felan alıcam cunku ben çalışıyorum , annemde çalışıyor kayınvalidemdende bekleyemem. artık gelene gidene cayın yanına bi kaç kurabiye tane koyup yollarım napim bebek ziyareti az olur hem o kdrcıkta kusuruma bakmasınlar :))))

Ilk bebekte sorun olmuyomus zaten, igne olasi ikinci hamilelik icin sart dedi ama 28. Haftayi bana birakti kararsiz kaldim sana bir sey demedimi

evet bana da doktorum öyle dedi ilk çocukta doğum sonrası vurulur önemli olan ikinci çocukta dedi nasıl oluyosa artık

A
Ilk bebekte sorun olmuyomus zaten, igne olasi ikinci hamilelik icin sart dedi ama 28. Haftayi bana birakti kararsiz kaldim sana bir sey demedimi
aynen öyle ben ilk gebeliğimde 28.haftada yaptırmadım çünkü doktorumda istemedi.ama bu ikincisi olduğundan yapılacak.hayırlısıyla sağlıklı alsak bebeklerimizi kucağımıza daha bişey istemiyorum.

yeter cnm saatlerce oturmanın ne anlamı var dimi benimde bi annem yardım eder o da yaparsa tabi kaynanadan bişe beklemiyorum zaten bende hazır bişeler alır çayla veririm olur biter öyle börek yemek pasta uğraşamam valla kusura bakmasın gelenlerde

canım bebeğin kız oldugu için belki biraz daha narindir hareketleri daha sakindir, birde bnde gecen gun kontrole girerken tuhh dedim herzmn fıkır fıkır oynar bu sefer hiç hareket etmiyor şimdi uyuyordur kesin, hareket etseydi ultrasonda izlerdik ne guzel dedim. ama ultrasona bi girdik ben hissetmediğim halde hareket ediyordu eliyle parmağını yalamaya çalışıyordu tabi ben bunu hissetmiyorum. seninde öle olabilir canım ellerini ayaklarını kımıldatıyordur ama sen hissetmiyorsundur

Yani birincide yapilmadimi simdi ıki tane mi olacan?

evet bana da doktorum öyle dedi ilk çocukta doğum sonrası vurulur önemli olan ikinci çocukta dedi nasıl oluyosa artık
Şöyle oluyor.ilk çocuk pozitif ise senin vücudun bebeği dışlamana kadar yani yabancı madde olarak algılıyor.ama vücuttan atamadan bebek doğmuş oluyor.ama 2.gebelikte bebek tekrar pozitif ise vücut çabuk algılıyor ve zarar vermemesi için vücudumuz aşılama Yapılıyor:))biraz Karışık dimi:))

banada işte ilk hamilelikte doğumda bebeğin kan grubu pozitif olursa (galiba öyle dedi tam hatırlamıyorum ) iğne oluyomuşuz değilse gerek yokmuş önemli olan ikinci hamilelik dedi herhalde o zaman iğne gerekiyo 28. haftada

Yok birincide yapıldı ama doğum sonrası.28. Haftada değil.şimdiki ise yarın yani 28.haftada yapılacak.
Hee birde aralarda kürtaj yada düşük yada rahimle ilgili bir operasyon yapıldı ise yine doğum sonrası gibi 72 saat içinde kan uyuşmazlığı iğnesi yapılması gerekiyor.bu durum biraz Karışık.doktorunuza anlatın sizi yönlendirecektir.

anladım bu yoğurdu sarımsaklasakta mı saklasak sarımsaklamasakta mı saklasak gibi bişe olduşaka bi yana anladım anladım çok sağol

hiicc oyle deme cnm bnm her seyimi yapan var ama bole yat yat zaman gecmk bilmiyor

Yok birincide yapıldı ama doğum sonrası.28. Haftada değil.şimdiki ise yarın yani 28.haftada yapılacak.

Anladim cnm tsk.ederim su an onemli olan dogumda mutlaka olmamiz gerek . Ilk bebekte 28. Hafta sart degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…