- 31 Temmuz 2014
- 3.789
- 4.273
- 448
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #29.801
benimde öle walla hiç o taraflarda bezim yok hamurişini, tatlı seyleri felan ne yemeyi ne yapmayı severim bu gidişle hazır kurabiye felan alıcam cunku ben çalışıyorum , annemde çalışıyor kayınvalidemdende bekleyemem. artık gelene gidene cayın yanına bi kaç kurabiye tane koyup yollarım napim bebek ziyareti az olur hem o kdrcıkta kusuruma bakmasınlar :))))doğum sonrası ikram için mi yapıyosunuz eğer öyleyse benim hiç yapasım yok aklımın ucundan bile geçmedi valla
Yok canım yorulmuyorum çünkü işten ayrıldım hep evdeyim yatmaktanmı böyle uyuşuk bi kızım var diyorum
Evet başlamak gerek artık.bende yeni başladım"yoksa son anada çok sıkışıcazdaha bi çöpümüz bile yok ne benim ne oğlumun kaldı ki çanta valiz off sanırım bi taraflarımı kaldırıp alışverişe başlamam gerek
Bendede var kan uyuşmazlığı.ilk gebeliklerde doğum sonrası ikinci gebelikte ilk çocuk pozitif ise 28.haftada test ve aşı Uygulaması Yapılıyor.yarın gidicem işte gelişmelerden haberdar ederim.sanırım aşı yapacak doktorum.
benimde haftaya kontrolüm var tekrardan sorim doktora ama gerek olsaydı doktor öyle demezdi ya
aynen öyle ben ilk gebeliğimde 28.haftada yaptırmadım çünkü doktorumda istemedi.ama bu ikincisi olduğundan yapılacak.hayırlısıyla sağlıklı alsak bebeklerimizi kucağımıza daha bişey istemiyorum.Ilk bebekte sorun olmuyomus zaten, igne olasi ikinci hamilelik icin sart dedi ama 28. Haftayi bana birakti kararsiz kaldim sana bir sey demedimi
evet bana da doktorum öyle dedi ilk çocukta doğum sonrası vurulur önemli olan ikinci çocukta dedi nasıl oluyosa artık
benimde öle walla hiç o taraflarda bezim yok hamurişini, tatlı seyleri felan ne yemeyi ne yapmayı severim bu gidişle hazır kurabiye felan alıcam cunku ben çalışıyorum , annemde çalışıyor kayınvalidemdende bekleyemem. artık gelene gidene cayın yanına bi kaç kurabiye tane koyup yollarım napim bebek ziyareti az olur hem o kdrcıkta kusuruma bakmasınlar :))))
canım bebeğin kız oldugu için belki biraz daha narindir hareketleri daha sakindir, birde bnde gecen gun kontrole girerken tuhh dedim herzmn fıkır fıkır oynar bu sefer hiç hareket etmiyor şimdi uyuyordur kesin, hareket etseydi ultrasonda izlerdik ne guzel dedim. ama ultrasona bi girdik ben hissetmediğim halde hareket ediyordu eliyle parmağını yalamaya çalışıyordu tabi ben bunu hissetmiyorum. seninde öle olabilir canım ellerini ayaklarını kımıldatıyordur ama sen hissetmiyorsundurSlm kızlar nasılsınız sizlerin yazılarını okudukça bendemi sorun var diyorum çünkü sizler gibi hala hissedemiyorum ben bebeğimi çok sert hareketleri yok bu hafta olduk hala yok hafif kıpırdamalar ultrasonda görüyoruz oynuyor Dr da bi sorun yok diyo ama ben neden az hissediyorum bilmiyorum 2 hafta sonra nst ye girmeye başlıycam orda. Bebeğin hareketlerini sayıyoruz e ozaman nolcak benim sayacak bi hareketim olmuyoki arada hafif kıpırtılar var sadecebu yüzden kendimi hamile gibi bile hissetmiyorum benim kızım neden kendini hissettirmiyor bana sizlerinde fikirlerini almak istedim burada bütün testlerimiz yapıldı herşey normal sadece enfeksiyon var biraz vücudumda oda bebeği etkilemezmiş
A
aynen öyle ben ilk gebeliğimde 28.haftada yaptırmadım çünkü doktorumda istemedi.ama bu ikincisi olduğundan yapılacak.hayırlısıyla sağlıklı alsak bebeklerimizi kucağımıza daha bişey istemiyorum.
Şöyle oluyor.ilk çocuk pozitif ise senin vücudun bebeği dışlamana kadar yani yabancı madde olarak algılıyor.ama vücuttan atamadan bebek doğmuş oluyor.ama 2.gebelikte bebek tekrar pozitif ise vücut çabuk algılıyor ve zarar vermemesi için vücudumuz aşılama Yapılıyor:))biraz Karışık dimi:))evet bana da doktorum öyle dedi ilk çocukta doğum sonrası vurulur önemli olan ikinci çocukta dedi nasıl oluyosa artık
Yok birincide yapıldı ama doğum sonrası.28. Haftada değil.şimdiki ise yarın yani 28.haftada yapılacak.Yani birincide yapilmadimi simdi ıki tane mi olacan?
Ilk bebekte sorun olmuyomus zaten, igne olasi ikinci hamilelik icin sart dedi ama 28. Haftayi bana birakti kararsiz kaldim sana bir sey demedimi
Hee birde aralarda kürtaj yada düşük yada rahimle ilgili bir operasyon yapıldı ise yine doğum sonrası gibi 72 saat içinde kan uyuşmazlığı iğnesi yapılması gerekiyor.bu durum biraz Karışık.doktorunuza anlatın sizi yönlendirecektir.Yok birincide yapıldı ama doğum sonrası.28. Haftada değil.şimdiki ise yarın yani 28.haftada yapılacak.
Şöyle oluyor.ilk çocuk pozitif ise senin vücudun bebeği dışlamana kadar yani yabancı madde olarak algılıyor.ama vücuttan atamadan bebek doğmuş oluyor.ama 2.gebelikte bebek tekrar pozitif ise vücut çabuk algılıyor ve zarar vermemesi için vücudumuz aşılama Yapılıyor:))biraz Karışık dimi:))
Aynen doğru:))))banada işte ilk hamilelikte doğumda bebeğin kan grubu pozitif olursa (galiba öyle dedi tam hatırlamıyorum ) iğne oluyomuşuz değilse gerek yokmuş önemli olan ikinci hamilelik dedi herhalde o zaman iğne gerekiyo 28. haftada
hiicc oyle deme cnm bnm her seyimi yapan var ama bole yat yat zaman gecmk bilmiyoraynen valla keşke şöyle ayaklarımı uzatsam herşey önüme gelse yemekleri yapan biri olsa bende hiiç düşünmesem ne güzel olurdu artık gına geldi yemekten hele bide evde yemek seçen biri varsa benimki gibi yandın
Evet başlamak gerek artık.bende yeni başladım"yoksa son anada çok sıkışıcaz
banada işte ilk hamilelikte doğumda bebeğin kan grubu pozitif olursa (galiba öyle dedi tam hatırlamıyorum ) iğne oluyomuşuz değilse gerek yokmuş önemli olan ikinci hamilelik dedi herhalde o zaman iğne gerekiyo 28. haftada
Yok birincide yapıldı ama doğum sonrası.28. Haftada değil.şimdiki ise yarın yani 28.haftada yapılacak.
banada işte ilk hamilelikte doğumda bebeğin kan grubu pozitif olursa (galiba öyle dedi tam hatırlamıyorum ) iğne oluyomuşuz değilse gerek yokmuş önemli olan ikinci hamilelik dedi herhalde o zaman iğne gerekiyo 28. haftada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?