2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

Canım kasık ağrısı ve bacak arasındaki ağrı bende de var ve aynen bende senin gibi erken doğumdan korkuyorum.
Hareket ederken falan zorluyor, otururken hissetmiyorum.
Ama gecen hafta doktorum normal, rahim genişliyor çatın genişliyor vs.dedi, ama gelde rahatla ne bileyim.
Hakkımızda hayırlısı artık...

Aynen bende 12yi geciyodu kalktığımda, sabah kocamla kahvaltı yapıp geri yatmıştım.
Yarı uyur yarı uyanık vaziyette saçma bi uyku uyudum. Oda sersem gibi yaptı.
Yapacak işlerin varmış, bi başlasan bişeylerle uğrasmış olursun işte canım.

Bende bugün oda yok, tek derdim ne yemek yapcam akşama?
En bastan beri de genelde yatarak geciyor zamanım mecbur, artık oda bunalttı fazlasıyla.

Ayy depresyona mı girdik neee?

Ayy herseyden bi bıkkınlık var aynen. Aksama yemegim var cok sukur ama cikip sebze falan almam lazim yemeklik birsey kalmadi ama totisimi kaldiramiyorum bi turlu.

ben bütün işlerimi hallettim çok şükür bi akşama ne pişirsem derdi var şimdi forumdan bakıcam napim şaşıp kalıyorum orda kızlar sağolsunlar menülerini hazırlamışlar bende ordan kopya çekiyorum

Evet canım ya bi de aşağıya tekme atıyor sanırım rli kolu çıkacak sanki şeyimden çok korkuyorum gelişimi de bir hafta geriden geliyor çok korkuyorum ya.

Selam arkadaşlar, herkese güzel bir hafta diliyorum.

Ben bugün derin dondurucuyu temizledim ve yoruldum, şimdilik işlerim bitti sizlerle sohbet etmek niyetindeyim.

Umarım anneler ve bebekleri çok iyidir.

Ohh ne güzel canım, ne zaman baslicaksın hazırlayıp atmaya dondurucuya?
Ben de dün anneme söyledim, oda nisanda yavas yavas baslarız dedi, aradan çıkarmak en iyisi.

Ahh aynı seyi şimdi ben yapıyorum, okuyorum örnek menüleri kendimce bişeyler bulma deridndeyim ama ordakilerin maşallahı var

Eskiden bende öyle cesit çesit yapardım seve seve şimdi bi çorba yapasım bile gelmiyor.

Evet canım ya bi de aşağıya tekme atıyor sanırım rli kolu çıkacak sanki şeyimden çok korkuyorum gelişimi de bir hafta geriden geliyor çok korkuyorum ya.

Doktora gittiğim ara bende de öyleydi, dedim doktora çıkacak gibi hissediyorum diye, merak etme gayet normal demişti.
Sonra yukarılara basladı gene ama bugünde pek nazlı bikaç kez hissettim sadece onada bozuluyorum zaten suan.

Gelişiminin geriden gelmesini merak etme tatlım, bikaç günde bile hemen kapatıyolar arayı, benim öyle olmuşu, öne bile geçti maşallah.
Senin bıdıkta bidaha ki kontrolüne eminim atak yapmış olur.

Merhaba kızlar ve melekleri
Evimi taşıdık şükür kazasız belasiz.ama 2 gün dikkat etmeme rağmen çok yorulmusum acisi ilk mesai günü çıkıyor.gece sırt bel Ağrısından zor uyudum bugün de hala belim+ kasiklarim agriyor.
Sizden bi de dua istiycem minik bebeğinin hastalığına çare bulmak için şehir şehir gezen arkadaşım için dualariniza ihtiyacı var...malum duası makbul olanlardaniz.
Şimdiden Allah razi olsun

Yemek derdim de yok dün dışarıda yedik, dünkü yemeklerim bugüne kaldı şükür.

Ayy inşallah ya,

Aynen bu gün kımıldamıyor canım sıkılıyor ona, geçen gün akşamdan beri hissetmediğim için hemen sağlık ocağına gittim evimin yanında kalp atışlarını dinledik ebe çok normal korkma geride duruyordur dedi. Biz kalbini dinlerken ebenin eli göbeğimdeydi kadına bir tekme attı sonra akşama kadar gene kımıldamadı :)

Ohh ne güzel canım, ne zaman baslicaksın hazırlayıp atmaya dondurucuya?
Ben de dün anneme söyledim, oda nisanda yavas yavas baslarız dedi, aradan çıkarmak en iyisi.

Valla teyzem 2-3 gün annemde kalacakmış, anneme erişte keseceklermiş bugün ve yarın.

Çarşamba günü de bana (adını söylemeyim canı çeken olabilir) xxx bükeceğiz. 8-10 poşet ramazanda iyi olur.

Nisan ayı geldi sayılır şükür, 8 gün var, sende başlarsın yavaş yavaş.

Slm kızlar nasılsınız sizlerin yazılarını okudukça bendemi sorun var diyorum çünkü sizler gibi hala hissedemiyorum ben bebeğimi çok sert hareketleri yok bu hafta olduk hala yok hafif kıpırdamalar ultrasonda görüyoruz oynuyor Dr da bi sorun yok diyo ama ben neden az hissediyorum bilmiyorum 2 hafta sonra nst ye girmeye başlıycam orda. Bebeğin hareketlerini sayıyoruz e ozaman nolcak benim sayacak bi hareketim olmuyoki arada hafif kıpırtılar var sadecebu yüzden kendimi hamile gibi bile hissetmiyorum benim kızım neden kendini hissettirmiyor bana sizlerinde fikirlerini almak istedim burada bütün testlerimiz yapıldı herşey normal sadece enfeksiyon var biraz vücudumda oda bebeği etkilemezmiş

ayni durum bndede var cnm hava kapali en azindan bi cikip bahcede gunesleniyordum (tek luksum)
bugun o da yok icim karardi ayaga kalkabilsem kesiin mutfaga dalmis pasta,borek yapiyodum simdi:/
cok ii gelir bana mutfakta olmak
gecede hic uyuymadm ztn
bide son 1 haftadr artik rahat hareket edemz oldum.yatakta donmek,oturup kalkmak zorlasti
ayyyy n bilim bunaldim bu evde yaa
son 90 Allahim hayrlisyla gecsin su gunler

İlk zamanlar bi hissetsek rahatlarız artık dediğimiz zamanları düşündüm de yok ya rahatlayamıyormuş insan.
Alıştık sürekli hissetmeye şimdide azcık hissetmesek başlıyoruz soruları sıralamaya

Merak etme canım, sen düzenli beslen yeter.
Benim doktorum yoğurt çok tüketmemi istiyor, öğlen bi kase, akşam bi kase mutlaka.
Sende bol bol tüket

Kaç haftalıksın bilmiyorum ama her bebek farklıdır.uslu olacak Kızın demekki:)doktor korkma dediyse bir sorun yoktur.boşuna üzme kendini.

dr.un bisey yok dediyse dert etme cnm kendine pozisyondandr ya da sen uyurken hareket ediyor,sen hissetmiyorsundr.bide gun icinde yoruluyorsan o da etkiler bebisi biraz yatip dinlenmeye calis

Aynen, su haftayıda geçireyim önce temizler sonra baslarım.
Gerçi ben yapamıyorum yatarak gecirdiğimden, annem halletcek sağolsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…