- 23 Kasım 2013
- 777
- 924
- 158
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #29.761
Selam annişler nasılsınız, beni bir misafir tuttu sormayın 20 gün eşimin kuzeni bizde kalacak işe girmiş eğitim için Aydın da. :) allahtan kociş gibi kız gibiler hatta benim kocamdan daha iş bilen biri sabah yatağını toplamadan lavaboya bile gitmiyor adam.
Bu gün de geç kalktım kasıklarım ve bacak aram ağrıyor hiç bir iş yapmamıştım şansıma eşimin yengesi geldi çat kapı ilk kez. Kusura bakma numaran yoktu uğramak şstedim dedi. Yeni gitti.
Şimdi yemek yap ortalığı topla hop akşam oldu bu gün bi yemek yapıp akşama kadar dizi izlemekti niyetim :)
Kızlar ya beni bir erken doğum korkusu sardı bacak aram ağrıyor diye normal diyorlar ama tecrübeliler ne diyor bu duruma.
Bende yataktan 12de kalktim hemencik saat iki oldu yapacak da bi suru isim var icim sıkılıyor. Midem bulaniyor. Pazara gitmem de lazim. Bu ara hic birsey yapasim yok benimde. Uykusuzsan yat biraz canim uyku onemli. Haftasonlari keske hic bitmese
Ayy herseyden bi bıkkınlık var aynen. Aksama yemegim var cok sukur ama cikip sebze falan almam lazim yemeklik birsey kalmadi ama totisimi kaldiramiyorum bi turlu.Aynen bende 12yi geciyodu kalktığımda, sabah kocamla kahvaltı yapıp geri yatmıştım.
Yarı uyur yarı uyanık vaziyette saçma bi uyku uyudum. Oda sersem gibi yaptı.
Yapacak işlerin varmış, bi başlasan bişeylerle uğrasmış olursun işte canım.
Bende bugün oda yok, tek derdim ne yemek yapcam akşama?
En bastan beri de genelde yatarak geciyor zamanım mecbur, artık oda bunalttı fazlasıyla.
Ayy depresyona mı girdik neee?
Ayy herseyden bi bıkkınlık var aynen. Aksama yemegim var cok sukur ama cikip sebze falan almam lazim yemeklik birsey kalmadi ama totisimi kaldiramiyorum bi turlu.
Canım kasık ağrısı ve bacak arasındaki ağrı bende de var ve aynen bende senin gibi erken doğumdan korkuyorum.
Hareket ederken falan zorluyor, otururken hissetmiyorum.
Ama gecen hafta doktorum normal, rahim genişliyor çatın genişliyor vs.dedi, ama gelde rahatla ne bileyim.
Hakkımızda hayırlısı artık...
Selam arkadaşlar, herkese güzel bir hafta diliyorum.
Ben bugün derin dondurucuyu temizledim ve yoruldum, şimdilik işlerim bitti sizlerle sohbet etmek niyetindeyim.
Umarım anneler ve bebekleri çok iyidir.
ben bütün işlerimi hallettim çok şükür bi akşama ne pişirsem derdi var şimdi forumdan bakıcam napim şaşıp kalıyorum orda kızlar sağolsunlar menülerini hazırlamışlar bende ordan kopya çekiyorum
Evet canım ya bi de aşağıya tekme atıyor sanırım rli kolu çıkacak sanki şeyimden çok korkuyorum gelişimi de bir hafta geriden geliyor çok korkuyorum ya.
ben bütün işlerimi hallettim çok şükür bi akşama ne pişirsem derdi var şimdi forumdan bakıcam napim şaşıp kalıyorum orda kızlar sağolsunlar menülerini hazırlamışlar bende ordan kopya çekiyorum
Doktora gittiğim ara bende de öyleydi, dedim doktora çıkacak gibi hissediyorum diye, merak etme gayet normal demişti.
Sonra yukarılara basladı gene ama bugünde pek nazlı bikaç kez hissettim sadece onada bozuluyorum zaten suan.
Gelişiminin geriden gelmesini merak etme tatlım, bikaç günde bile hemen kapatıyolar arayı, benim öyle olmuşu, öne bile geçti maşallah.
Senin bıdıkta bidaha ki kontrolüne eminim atak yapmış olur.
Ohh ne güzel canım, ne zaman baslicaksın hazırlayıp atmaya dondurucuya?
Ben de dün anneme söyledim, oda nisanda yavas yavas baslarız dedi, aradan çıkarmak en iyisi.
ayni durum bndede var cnm hava kapali en azindan bi cikip bahcede gunesleniyordum (tek luksum)Ne bilim canım yaaa.
Dün zaten kötü bi haber aldım, gece boyu etkisinde kaldığımdan uyuyamadım doğru düzgün.
Kendimi bi türlü toparlayamadım, havada kapalı.
Amaaaannnn ne sıkıcı bi gün, bi biteydi hayırlısıylaa
Ayy inşallah ya,
Aynen bu gün kımıldamıyor canım sıkılıyor ona, geçen gün akşamdan beri hissetmediğim için hemen sağlık ocağına gittim evimin yanında kalp atışlarını dinledik ebe çok normal korkma geride duruyordur dedi. Biz kalbini dinlerken ebenin eli göbeğimdeydi kadına bir tekme attı sonra akşama kadar gene kımıldamadı :)
Kaç haftalıksın bilmiyorum ama her bebek farklıdır.uslu olacak Kızın demekki:)doktor korkma dediyse bir sorun yoktur.boşuna üzme kendini.Slm kızlar nasılsınız sizlerin yazılarını okudukça bendemi sorun var diyorum çünkü sizler gibi hala hissedemiyorum ben bebeğimi çok sert hareketleri yok bu hafta olduk hala yok hafif kıpırdamalar ultrasonda görüyoruz oynuyor Dr da bi sorun yok diyo ama ben neden az hissediyorum bilmiyorum 2 hafta sonra nst ye girmeye başlıycam orda. Bebeğin hareketlerini sayıyoruz e ozaman nolcak benim sayacak bi hareketim olmuyoki arada hafif kıpırtılar var sadecebu yüzden kendimi hamile gibi bile hissetmiyorum benim kızım neden kendini hissettirmiyor bana sizlerinde fikirlerini almak istedim burada bütün testlerimiz yapıldı herşey normal sadece enfeksiyon var biraz vücudumda oda bebeği etkilemezmiş
dr.un bisey yok dediyse dert etme cnm kendine pozisyondandr ya da sen uyurken hareket ediyor,sen hissetmiyorsundr.bide gun icinde yoruluyorsan o da etkiler bebisi biraz yatip dinlenmeye calisSlm kızlar nasılsınız sizlerin yazılarını okudukça bendemi sorun var diyorum çünkü sizler gibi hala hissedemiyorum ben bebeğimi çok sert hareketleri yok bu hafta olduk hala yok hafif kıpırdamalar ultrasonda görüyoruz oynuyor Dr da bi sorun yok diyo ama ben neden az hissediyorum bilmiyorum 2 hafta sonra nst ye girmeye başlıycam orda. Bebeğin hareketlerini sayıyoruz e ozaman nolcak benim sayacak bi hareketim olmuyoki arada hafif kıpırtılar var sadecebu yüzden kendimi hamile gibi bile hissetmiyorum benim kızım neden kendini hissettirmiyor bana sizlerinde fikirlerini almak istedim burada bütün testlerimiz yapıldı herşey normal sadece enfeksiyon var biraz vücudumda oda bebeği etkilemezmiş
Valla teyzem 2-3 gün annemde kalacakmış, anneme erişte keseceklermiş bugün ve yarın.
Çarşamba günü de bana (adını söylemeyim canı çeken olabilir) xxx bükeceğiz. 8-10 poşet ramazanda iyi olur.
Nisan ayı geldi sayılır şükür, 8 gün var, sende başlarsın yavaş yavaş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?