2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Anladim cnm tsk.ederim su an onemli olan dogumda mutlaka olmamiz gerek . Ilk bebekte 28. Hafta sart degil
Ewet Öncesinde kürtaj vs yok ise değil.ama sen doktorunla iyice bir Konuş sonra karar ver canım.kılavuzumuz doktorlarımız.önerisi önemli.

canim zannediyorumki kiz bebekle erkek bebek fark ediyo kemik yapilari bile farkli oyuzden herhalde biz bukadar sert hissediyoruz.ama bende eger cok yogun gecirdiysem gunumu hareket hissetmiyorum nezaman uzansam yada elimi karnima koysam ozaman fark ediyorum.sagligiyla alakali bi sorun yoksa benci uzulmeyin cunku bizimki cok assagi vuruyo canim aciyo bazen oyleki kasiklarim bile degil ta orasi aciyo cikicak gibi hissediyorum oda korkutuyo.

Peki cimcimecim sana da 28. Hafta istege bagli deseydi ne yapardin?

m

yaptırırdım cnm ya ne olur ne olmaz gerçi ben iğneden çok korkarım bunun için tetanoz aşısını bile zorla vurdurdum artık sağlık ocağındaki hemşire hergün arıyodu artık gelde şu aşıyı ol diye habire kaçtım iğneden yani ama napim herşey oğluşum için

Ewet canim hersey kucuk kuzlarimiz icin yvzduk yuzduk kuyruga geldik sagsalim kucaklarimiza alalim insalalah dogum hikayelerimizi yawzakta nasip olur insa llah . Bu igne totodan wuruluyor sanirsam.:) D

Kızlaaar okuldan geldim az uyuyayım dedim bi rüyalar gördümmmm :/ çamaşırıma bi bakıyorum küçücük çilek gibi bişi var, nişanım gelmiş diye bağırmaya başlıyorum kimi arasam açmıyo, yollara düşüyorum kendim :/ bi türlü yol bulup Da hastaneye gidemiyorum felan.. Allah hayırlara getirsin heralde gün yaklaştıkça görcez böyle alengirli rüyalar

kizlar cok guzel bi zamanda olucak dogumumuz bence haziranin 18 inde ramazan basliyo gunduz bebegi gormeye gelenler oruc olcak e lohusa kadinada kimse iftar yemegine gelmez yani bizde en fazla tatli bisiler yapip dolaba aticaz aksam iftardan sonra gelen olur cayin yaninda ikramlik onu bile yapmasak hazir pastaneden bisiler alinsa bile olur her aksam misafir gelicek degilya.bide bizimkiler yaz bebegi bol bol banyo yaptiririz usutme derdi de yok kis ayi gibi zor degil banyo bebegin cabuk gelismesini rahatlamasini saglar bol bolda uyku yapar velhasil bence cok guzel bi zamanda hamele kalmisiz tek dert tutamadigimiz oruclar onuda kisin kisa gunlerde tutariz ins

hayırdır inşallah cnm bilinçaltı böyle bişe işte maalesef

mübarek ayda doğacaklar inşallah anaam ilk bayramımız olcak ne güzelll

merhaba güzel anneler biz şifayı kapmışız boğazlar pert durumda sabahtan sağlık ocağına gittim doktor antibiyotik yazacağım dedi hamileyim diyince vazgeçti portakal limon karıştırıp içeceğim 2 günlük rapor verdi konuşmakta bile zorlanıyorum hiç keyfim yok....

çok geçmiş olsun canım.

yat dinlen biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…