2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

Sorma canım yaaa, bende öyle söylenip duruyorum.
Bende suan mutfakta olup pasta börek yapmayı çook isterdim.
Dün esimde diyor hayırlısıyla bi ayaklanda gene basla diye, ee alıştı tabi taze taze cesit cesit yemeye
O öyle diyince kızımle pastalar vs.yaptığımızı hayal ettim, ne harika olurrr
Sağlıkla bi doğsunlarda inşallah...

Nedir bu yaa bende hiç uyuyamadım gece.halada içim dar gibi.patlıcak gibiyim.havalardanmıdır nedir bilmiyorum.yarın randevum var kızımı görücem.1 kg olmuştur diye tahmin ediyorum çünkü hareketleri çok sertleşti.güçlendiler sanırım

Hafta sonu hastaneye bebek görmeye gittim kızlar.

Eşimin iş arkadaşının eşi doğum yapmıştı, iş yerin adına bebek çikolatası alıp gitti.

Çok tatlı bir kız bebekleri olmuş maşallah.

Geçmiş olsun dedikten sonra bütün detayları sordum bebek kanala girdiği için kalp atışları hızlanmış yatış yapmışlar, 3. günün sonunda açıklık 3. cm yi geçmeyince suni sancı vermişler, gece 12 de vermeye başlamışlar kademe kademe sabah 7 de bebekleri doğmuş.

38+2 günlükmüş.

Bebekler genelde 38 lerde doğmaya başlıyorlar.

Bizde bugün tam 29 haftalık olduk (yarın cetvelimiz inş. 30 u gösterecek) eğer 38 diye düşünürsek 8 haftamız kalmış oluyor.

Birde sırf suni sancı ile doğumu merak etmiştim onuda deyatlıca öğrenmiş oldum.

aynen valla keşke şöyle ayaklarımı uzatsam herşey önüme gelse yemekleri yapan biri olsa bende hiiç düşünmesem ne güzel olurdu artık gına geldi yemekten hele bide evde yemek seçen biri varsa benimki gibi yandın

Ohh ne güzel canım, ne zaman baslicaksın hazırlayıp atmaya dondurucuya?
Ben de dün anneme söyledim, oda nisanda yavas yavas baslarız dedi, aradan çıkarmak en iyisi.

doğum sonrası ikram için mi yapıyosunuz eğer öyleyse benim hiç yapasım yok aklımın ucundan bile geçmedi valla

Kızlar hastane eşyaları için bebek çantası küçük geleceğini düşündüğümden ufak boy valiz aldım bugün.hazırlayan varmı aranızda küçük boy valiz yeterli olur değilmişdeğilmiş

doğum sonrası ikram için mi yapıyosunuz eğer öyleyse benim hiç yapasım yok aklımın ucundan bile geçmedi valla

Evet canım doğum sonrası ikram için.
Çünkü iki aileninde ilk torunu olcak kısmetse.
Bide ben evin tek kızıyım, esimde evin tek oğlu. Akrabada kalabalık olunca O yüzden gelen giden çok olur bizim
Sağolsun annem ve kayınvalidem yanımda olcakları için sıkıntı yapmıyorum bende, ben bebekle ilgilenirim onlar gelen gidenle...

dr.un bisey yok dediyse dert etme cnm kendine pozisyondandr ya da sen uyurken hareket ediyor,sen hissetmiyorsundr.bide gun icinde yoruluyorsan o da etkiler bebisi biraz yatip dinlenmeye calis
Yok canım yorulmuyorum çünkü işten ayrıldım hep evdeyim yatmaktanmı böyle uyuşuk bi kızım var diyorum

30 haftalık olduk canım en başından beri böyle inşallah uslu bi kızdır
ben de kac gundur cok az hısedıyorum kızımn hareketlerını,bı de burda soyluyorlar ya nasıl vurdu canım acıdı hıc oyle bısey olmadı bu zamana kadar.Esım bıle daha yakalayamadı kızmzn hareketını endıselenıyorum ben de ama yapacak bı sey yok her bebek farklı demek kı.Benım kz zayıf kılo olarakta 1 hafta gelısım gerılıgı var belkı ondandır dusunuyorum

doktorun sana ultrason kağıtlarını vermiyor mu canım orda bütün ölçümler yazıyor hatta boyunu ben fl değerini 7 ile çarparak buluyorum 39 cm olmuş bizimki
yok canım sadece ultrason resmini verdi ama biz videosunu cekmiştik eve gidince detaylı inceleyim bakim :))

En iyisini demissin canim bende kestiricem de dusunuyodum acaba diye..
Hemde batil inanc diyodum:))
Sagoll canimcimm gonul rahatligiyla kestiririm artik

Canim bende de war 28 haftada istege bagli dogumda mutlaka olmak uzere 2 kere olcan dedi . Persembe 28 hafta olcam wuqulsam mi bilmhyorum

ins. guzel haberler alirsn cnm
en azindan yrn bebisini goecegini dusun ii hissedersn:)
bnm kontrolume daha bu ay sonu ama hareketlerini bnde cok guclu hissdiyrm masallah kuzuma o yuzden artik tedirginlikrimden uzaklasmaya basladm yavas yavas.ins.saglikla kucaklarz kuzucuklarimizi

öyleyse senin yapman gerek gelen giden baya olur yardım eden varsa hiç takma zaten

Canim bende de war 28 haftada istege bagli dogumda mutlaka olmak uzere 2 kere olcan dedi . Persembe 28 hafta olcam wuqulsam mi bilmhyorum
Bendede var kan uyuşmazlığı.ilk gebeliklerde doğum sonrası ikinci gebelikte ilk çocuk pozitif ise 28.haftada test ve aşı Uygulaması Yapılıyor.yarın gidicem işte gelişmelerden haberdar ederim.sanırım aşı yapacak doktorum.

daha bi çöpümüz bile yok ne benim ne oğlumun kaldı ki çanta valiz off sanırım bi taraflarımı kaldırıp alışverişe başlamam gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…