2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

Anladim cnm , o zaman bende isteyim doktorumdan

Kizlar bugun maymun ettiler bizi
Tobe tobeee
Yatis yapcaz dediler hem igne hem mr icin...
Yatan hastaya daha kisa surede mr sirasi verilirmis
Neyse yattim 1 gibi giris oldum yatak hazirlandi
Esime liste verdim bunlari getir diye
Adamcagaz kendi muayenesine gitti neyse
2 saat sonra kalk taburcu ediyoz dediler
Plesantada rahime yapisma yokmus ALLAHA SUKURLER OLSUN
mr a da bu yuzden gerek yok dediler igne yapcaz yarin git saglik ocağına ikinci igneni ol dediler
Cikss icime sinmedi gittim profun yanina
Sizde bakin plesantaya tmm yapisma yok dedi drlariniz ama mr istiyorum dedim
Tmm yarin bakarim sen mr gunu al deDi
Neyse yatis ve cikis islemleri 2 saat surdu
Yarin mr gunu almaya caliscam insaallah

Bu arada tosbogam 1287 gr 38.6 cm olmus
8 gun ilerde gene masaallah...

Cift doz igne vurdular baya yakti
Yarin da var

Bizden bu kadar cok uykum var yorulduk baya
Hepinizi opuyoruz teyzeleti tontislerideee

doktorum açılma olmadığı sürece risk yok dedi ama hep oraya kafası dayalımı durcak acaba senin değiştirmedimi hiç pozisyonunu canım

Bugün gittim canım en son evet gene kafası dayalı.%60 daha dönmez dedi doktor.Sen sakin eğilip kalkarken kendini zorlama,çok ayakta durma, tuvalette ikinma,cinsel ilişkide yasak.yat dinlen ara ara bol bol canım doktor bahsetti mi bunlardan sana bilmiyorum.Aklıma gelmişken soyleyim dedim...

Cnm benim cok iyi masaallah...
Bir hafta sonra cok daha ileride olabilir...
En hizli kilo alacaklari haftalardalar hic sıkıldıma...
Saglikli olsunlarda
Sende az dikkatli olcan annisi
Hasta olmamamiz lazim...
Bic cift kisiyiz cok sukur

Cnm benim cok iyi masaallah...
Bir hafta sonra cok daha ileride olabilir...
En hizli kilo alacaklari haftalardalar hic sıkıldıma...
Saglikli olsunlarda
Sende az dikkatli olcan annisi
Hasta olmamamiz lazim...
Bic cift kisiyiz cok sukur

Canım çok haklisin ilk oglumda 38.haftada 2330 gr 45 cm doğmuştu, ama sonra hızla kilo aldı herkes şaşırmıştı.
Aslında kendime çok dikkat ediyorum.tayt üstüne eşofman,çorap üstüne patik,yelek yada hirkasiz da hayatta durmam ama oğlum okuldan bulastirdi bize sanırım canım...

Hemde nasil iyi geldi,keşke saatlerce gösterse doktorumuz...
Ben goremedim amaaa
Hem bugunku usg kisa surdu benim drum yapmadı bende soledim hocalarina
Yarin prof bakcak izlicem ins tosunumu
Pyrofun baktigi yer ust katta ozel oda bikac ekran var

Ohoh maşallah :) uyuyun dinlenin bakalim ana oğul :)

geçmiş olsun canım doktoruna sordunmu belki deniz suyu felan verir iyi gelirdi
Gittim canım serum taktı önce. Antibiyotik ve gargara verdi. İnşallah yarına geçer baş ağrım. DEniz suyu zaten kullanıyordum

bende muayene oldum canım açılmam yokmuş çok şükür uzunluk da iyimiş ama bebek kafasını rahim ağzına dayamış o ağrı yaparmış.bide rnfeksiyona bakılcak.onun sonucuna göre ilaç vercek

Geçmiş olsun canım. Aman dikkat et

Kiz ve erkek bebek demis arkadaşlar ama benim arkadaşimin erkek ve bebek çok az hareket ediyor yani anne az hissediyor...
Benim kiz ise tam tersi maaşAllah hiç durmuyor bazen çok acitiyor karnim şekilden şekile giriyor, kıyafetlerinden belli oluyor vs.vs. :)
Kiz erkekle alakası olduğunu sanmıyorum...
Bu hem bebeğin duruşu hem annenin yapısıyla alakalı olabilir canim:)

Arkadaşlar mrb ben de uzun zamandir forumu uzaktan takip edenlerdendir dayanamadım kaydoldum.dünden beri bebeğim çok hareketli hic durmuyor gece hic uyuyamadim sizce bu durumdan işkillenmelimiyim.bir de midem cok yanıyor ilaç kullanma istemiyorum siz de de var mi.27+3 hâftaligim

hosgeldin aramiza
bende 27 haftalgm ve hergun mide yanmam var renni ya da gaviscon surup kullaniyrm soguk sut iciyrm bazen iyi geliyor.
benim bebegimde cik hareketli masallah dun gece benide hic uyutmadi hangi yone donsem oraya vuruyor.normal dedi dr.um
hareket etseler dert ediyrz etmeseler ayri dert:)

net bilmiyorum bende sadece genelde kiz anneleri hareket hissetmiyoruz diyoda oyuzden oyle dusundum tabiki bebegin durusuyla cok alakali haklisin hatta durusundan kaynakli saglik ocagi hemsiresi kalp atisini bile zor duymustu.benimki bas yukarda suan yani galiba teyzem karninin neresinde sert tekme hissediyosan o ayaklaridir demisti bende hep kasiklarimin cok assagisinda afedersin ta seyimde hissediyorum.

evet canım kısmen söyledi napalım mecbur yapcaz bunları herşey onların saglığı için.yatıyorum şimdi oğlumda çok hareketli bugün o hareket ettikçe canım çok acıyo malesef

Selam kızlar. .. Bugün kontrolümüz vardi. doktorumuz çok ilgili çok iyiydi.ama moralim çok bozuk 1084 gram çıktı kızım en son 15 gün önce 1 kilo çıkmıştı sadece 84 gram almış doktor değişti cihaz değişti belki ondan ama yine de huzursum. Okadar dikkat ediyorum yememe icmeme ama minicik kızım

Kizlar ben rennie cigneme tableti kullaniyorum gunde 6 yada 7 yi buluyor cok etkili bence on dakka sonra mide agrisindan eksimesinden eser kalmiyo ama her yemekten sonra 2 adet atiyom 1 kesmiyor.

Hepinize hayirli aksamlar bayanlar bayagi sıkıntılı günlerin ardından sonra hamd olsun donmeyi basardik arada aldigim cicileri koydum ciciler topigine ama pek kimsecikler cicilerinin resmini koymuyo :-( neyse hasta hamislere rabbimden sifalar diliyorum tez zaman sagliginiza kavusmaniz dileğiyle dogum riski olanlarinda rabbim günlerinde saglikli sihhatli dogmasini nasip eylesin SirriEyvan canim benimde nasipse kizim olucak rabbim hayirlisiyla kuzularimizi kucagimiza almayi nasip eylesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…