2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kizlar bende daha buyuk seyleri aomadim ama asagi yukari bunlari almayi düşünüyorum sirf bunlar icin güne girdim :-D ama canta da emin deilim ikisi arasinda kaldim

Eklentiler

• Screenshot_2015-03-22-23-00-24.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 99
  • Screenshot_2015-03-13-19-07-21.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 90
  • Screenshot_2015-03-23-21-17-14.webp
    30,4 KB · Görüntüleme: 79
  • Screenshot_2015-03-23-21-21-09.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 85
Niye agladinki kuzum ama gercekten eslerle 5 dakka bile konusmak yetiyor bende esimle bayagi oldu konuşmayali ama hem.cok calisiyo bize pek zaman ayiramiyo hemde bu aralar ben icime cok kapandim acayip tuaf bisi oldum :-(
hem hormonlar dielim hem de surekli yatma durumlari bunaldim biraz cnm yaa
oluyor bana arada bi

Kizlar bende daha buyuk seyleri aomadim ama asagi yukari bunlari almayi düşünüyorum sirf bunlar icin güne girdim :-D ama canta da emin deilim ikisi arasinda kaldim
stokke mi oooo hemde scood:)
sen yurt disindasn sanirim orda fiyati nasl?

stokke mi oooo hemde scood:)
sen yurt disindasn sanirim orda fiyati nasl?

Evet canim stokke scoot hamile kalmadan önce begenmistim buunu taktim kafama fiyatlari 550 600 euro arasi degisiyor tabi sadece bu haliyle autositz si yatma kabinini felan.alirsan 1000 euroyu geciyo ama ben bu haliyle alicam nasipse

Bende kizim aşağı kafasını vermeden hep oranda hissediyordum...var gücüyle vuruyordu, gaz kaçırıyormusum gibi oluyordu :))
Şimdi göbek deligimin üstünde hissediyorum baya, yanlarda, ve her yerde aşağısi hariç :))))

Cnm bnm Nerelerdesin kiz kizim...
Merak ediyorum bi yandanda diyorum kac cocuk badinda bide gebelik yazar nasilsa diye
Kiz gelio ha coook sevindim cnm
Saglikla sihhatle kavus bebecigine inşaallah...

hem hormonlar dielim hem de surekli yatma durumlari bunaldim biraz cnm yaa
oluyor bana arada bi
Cnm az sabir ne kaldi annesi
Dogduktan sonrada ay vakit yetmiyor dicez insaallah saglikla gelsinlerde...

Ay Ayy siz bugun yorulmuş musunuz yaa..
Kiyamayiz kiii...
Yarin bir daha gideceksiniz demek..
İnşaAllah için rahatlar bu sefer :)

Bu sitelerden birinde Allah in verdigi cani siz iki tutam sac yumagiyla alabilecegini mi saniyorsunuz. Kibrinizden korkun vs... die yazmisti.
Gercekten demistim biz insan oglu ne garibiz. Kestirdim gittisaclarimi, aylar oldu
Cok dogru ama hamilelikte hormonlardan dilayi midir bilmem insan korkuyo hele bide oncesinde 2 kaybi olunca..

Cok dogru ama hamilelikte hormonlardan dilayi midir bilmem insan korkuyo hele bide oncesinde 2 kaybi olunca..

Tabi canim bende kestirirken bile dusunmedim degil. Ama bu soz cok etkilemisti beni. Sonrasinda Allah a siginirim diye gittim kestirdim.

Simdiyse ay kordon dolanir mi, ay cok mu yordum diye aklim cikiyor. Annelik hep korku demekmis.

Günaydın güzel haziran anneleri ve bitanecik bebekleri.
Herkesler iyidir inşaallah.
Biz kızımla çook mutluyuz. Babamızla oyunlar oynadık dün gece.
Sabahda ona günaydın dedi güzel kızım.
Uykusuzluktan başka bir derdimiz yok çok şükür.
Ha bir de Cuma günü babamızım doğum günü ne yapsak diye düşünüyorum...

Gunaydin kizlar yaaa S suveyde aayni ruya gibisini bende gordum. Birileri buraya bisiler yazmis mirac75 buraya yorum yazmis onu okuyordumayyy uyaninca cok guldum kafa gitmis anlayacaginizzz. Baskalari normal insan iliskilerini ruyasinda gorur., e benim oyle bi sosyalligim kalmayinca yatakta buralari gorur oldumm

Tabi canim bende kestirirken bile dusunmedim degil. Ama bu soz cok etkilemisti beni. Sonrasinda Allah a siginirim diye gittim kestirdim.

Simdiyse ay kordon dolanir mi, ay cok mu yordum diye aklim cikiyor. Annelik hep korku demekmis.
Annelik=pimpiriklilik=korku demekmis canim:))
Bian once kucagimiza alalim da yavrularimizi rahatlayalim azcik hamikelikte gorebilsek surekli bebisleri keske boyle kapali bi kutu ne var ne yok bilemiyoruz neyseki az kaldi:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…