- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #29.901
O kullanılabiliyor mu canım hamilelikte?Kizlar ben rennie cigneme tableti kullaniyorum gunde 6 yada 7 yi buluyor cok etkili bence on dakka sonra mide agrisindan eksimesinden eser kalmiyo ama her yemekten sonra 2 adet atiyom 1 kesmiyor.
Cnm kendini cokmu yordun ne yaptin bu aralar?Selam kızlar. .. Bugün kontrolümüz vardi. doktorumuz çok ilgili çok iyiydi.ama moralim çok bozuk 1084 gram çıktı kızımen son 15 gün önce 1 kilo çıkmıştı sadece 84 gram almış doktor değişti cihaz değişti belki ondan ama yine de huzursum. Okadar dikkat ediyorum yememe icmeme ama minicik kızım
Kizlar ben rennie cigneme tableti kullaniyorum gunde 6 yada 7 yi buluyor cok etkili bence on dakka sonra mide agrisindan eksimesinden eser kalmiyo ama her yemekten sonra 2 adet atiyom 1 kesmiyor.
Aksine 15 gündür raporluyum canım, hiç yorulmuyorum :/Cnm kendini cokmu yordun ne yaptin bu aralar?
Hmm hani yoruluncada olurmusya ondan dedim. Ozaman ozell bi beslenme programi hazirla da oyle beslen iki hafta bakalimm. Yani ben ultrason degismistr ona bagliyorumdaa. Kiloyu falan takma ne bulursa yeee bi bakalimn ne olacakAksine 15 gündür raporluyum canım, hiç yorulmuyorum :/
Selam kızlar. .. Bugün kontrolümüz vardi. doktorumuz çok ilgili çok iyiydi.ama moralim çok bozuk 1084 gram çıktı kızımen son 15 gün önce 1 kilo çıkmıştı sadece 84 gram almış doktor değişti cihaz değişti belki ondan ama yine de huzursum. Okadar dikkat ediyorum yememe icmeme ama minicik kızım
Beslenmeyle de olmuyor sanırım ya:/ biraz küçük doğacak sanırım kızım. Ama ben yine de yararlı yiyecekleri arttirayim.Hmm hani yoruluncada olurmusya ondan dedim. Ozaman ozell bi beslenme programi hazirla da oyle beslen iki hafta bakalimm. Yani ben ultrason degismistr ona bagliyorumdaa. Kiloyu falan takma ne bulursa yeee bi bakalimn ne olacak
Doktor sen böyle takarsan bitmez hamilelik dedi haklı da :/ ama gel de bana anlat. Gelişme geriliği falan olmasın da küçük dogsunlar canım napalımBugun benimde vardi canim aramizda pek fark yok benimkide 1166 gr di bende cok dikkat ediyorum ama bebekten bebege değişiyormus dr dedi kilo alsin diye neler yapiyorum ama artik takmicam saglikli olsunlarda onemli degil :-( sende içinde nferah tut dr de iyi demis dedigin gibi cihazdan cihazada cok degisiyo yanilma.payi cok yuksek annesi saglikli olsunlarda dogduktan sonrasi tosuncuk olur o annesi
Gribe yakalanan anneler geçmiş olsun..dikkat edelim tam hastalık havası bi sıcak bi soğuk..
Deneyimli annelere bi sorum olucak,haftalar ilerledikçe alan daraldığı için mi sanki daha az hareket hissediyorum? Yoksa paranoyak lık mi benim ki..
Kizlar bugun maymun ettiler bizi
Tobe tobeee
Yatis yapcaz dediler hem igne hem mr icin...
Yatan hastaya daha kisa surede mr sirasi verilirmis
Neyse yattim 1 gibi giris oldum yatak hazirlandi
Esime liste verdim bunlari getir diye
Adamcagaz kendi muayenesine gitti neyse
2 saat sonra kalk taburcu ediyoz dediler
Plesantada rahime yapisma yokmus ALLAHA SUKURLER OLSUN
mr a da bu yuzden gerek yok dediler igne yapcaz yarin git saglik ocağına ikinci igneni ol dediler
Cikss icime sinmedi gittim profun yanina
Sizde bakin plesantaya tmm yapisma yok dedi drlariniz ama mr istiyorum dedim
Tmm yarin bakarim sen mr gunu al deDi
Neyse yatis ve cikis islemleri 2 saat surdu
Yarin mr gunu almaya caliscam insaallah
Bu arada tosbogam 1287 gr 38.6 cm olmus
8 gun ilerde gene masaallah...
Cift doz igne vurdular baya yakti
Yarin da var
Bizden bu kadar cok uykum var yorulduk baya
Hepinizi opuyoruz teyzeleti tontislerideee
bnm kizda da o kazi yapma durumlari var ins.dogunca uslu bir kiz olur:)Cnm bnm oglum cok usluydu nadir hareket ederdi 5 ayda bir dondu asagi girdi yola hic uzmedi beni birtek arada kaburgalarimi kaldirirdi ora son ay baskada bisi yaomadi ama dogduktan sonra burnumdan getirdi 17 ay hic susmadi ne gece ne gunduz :-( 2. Ve bda nasipse kizlarim aman allahim sag taraftan kazi yapıp firar edicek bir iiz bu kadarmi ablaya benzer acayip kuduruk oluyo kilzar bagirarak sanciyla uyaniyorum ama kizim.dogduktan sonra 6 ay ewde warla yok arasiydi bundada hamile.kaldigim anda dua etmeye basladim ablasina ceksin diye herseyiyle cektide InsaAllah dogduktan sonrada cekerbu arada ck uzattim kusura bakma benim dr cocuktan cocugq degisiyo saglikli olduktan sonra takma diyo bana cok kiziyo cok pimpirikliyim diye tadini cikart artik hamileliğin takma.kafana diyo
Kızlar sabah grip için hastaneden geldim yattım, bu seferde kasılmalarım çoğaldı, doktoru aradık,gel dedi. Kendi doktoruma gittik apar topar.Nst ye girdim,sancim yok cok şükür, fakat atesim olduğu için bebegin kalp atışları biraz fazlalaşmış...Oğluşumu da gördük 1200 gr.boyunu söylemedi bende sormayı unuttum doktoruma.Doktor teyzemiz babamiza bebek dogsun bi kurban kesin en iyisi,nazara mi geliyorsunuz her hafta doktordasiniz dedi,bi gülüştük,eşim diyor doktor hakli....
Kilomuz az mi kızlar benle ayni haftada olan ve yeni doktora giden var mi aranızda.Nasil bebişlerin kiloları...
Ben ilk fotodaki Pierre Cardin bej cantayi aldim.guzel begendimEki Görüntüle 1466304 Eki Görüntüle 1466305 Eki Görüntüle 1466306 Eki Görüntüle 1466308
Bebek bakım çantası ne alsam ki? Genelde eşime taşıtmayı düşündüğüm için sırt çantası alayım diyorum ama bebek arabasına asmak için de diğer türlüler daha uygun. Siz aldınız mı kızlar??
Ayy ben de onun modeline bayıldım doğrusu.Ben ilk fotodaki Pierre Cardin bej cantayi aldim.guzel begendim
Doktor sen böyle takarsan bitmez hamilelik dedi haklı da :/ ama gel de bana anlat. Gelişme geriliği falan olmasın da küçük dogsunlar canım napalım
bnm kizda da o kazi yapma durumlari var ins.dogunca uslu bir kiz olur:)
Eki Görüntüle 1466304 Eki Görüntüle 1466305 Eki Görüntüle 1466306 Eki Görüntüle 1466308
Bebek bakım çantası ne alsam ki? Genelde eşime taşıtmayı düşündüğüm için sırt çantası alayım diyorum ama bebek arabasına asmak için de diğer türlüler daha uygun. Siz aldınız mı kızlar??
ohh agladim rahtaldim kocamla evde yalniz kalip konusmayi ozledim valla 5 dak.konusmak bile yetti
ama basim tuttu simdi heralde butun gun cok sktm kendimi :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?