2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Cnm kendini cokmu yordun ne yaptin bu aralar?

Kizlar ben rennie cigneme tableti kullaniyorum gunde 6 yada 7 yi buluyor cok etkili bence on dakka sonra mide agrisindan eksimesinden eser kalmiyo ama her yemekten sonra 2 adet atiyom 1 kesmiyor.

Brnde Gaviscon kullaniyorum tr ye gittigimde almistim ama burdada satildigini öğrendim ve dr de onerdi bana ne rennie nede talcid ise yaramadi Gaviscon cok iyi geldi birde benim laktose alerjisi var ben cok memnunum istersen sende br dene canim

Bugun bizimde kontrolumuz vardi kizimin rahati yerindeymis MasaAllah i var zaten sag taraftan cikicak hanim resmen kazi yapiyo 1166 gr olmus boyunu söylemiyor artik dr mz tam dogru olmaz diyo tam surasinda da gosterdi cok guzel bir burnu olucak dedi bakalim 28+4 gunluguz artik su zamanlar biran ewwel gecsede kucagimizada alsak bebislerimizi

Aksine 15 gündür raporluyum canım, hiç yorulmuyorum :/
Hmm hani yoruluncada olurmusya ondan dedim. Ozaman ozell bi beslenme programi hazirla da oyle beslen iki hafta bakalimm. Yani ben ultrason degismistr ona bagliyorumdaa. Kiloyu falan takma ne bulursa yeee bi bakalimn ne olacak

Bugun benimde vardi canim aramizda pek fark yok benimkide 1166 gr di bende cok dikkat ediyorum ama bebekten bebege değişiyormus dr dedi kilo alsin diye neler yapiyorum ama artik takmicam saglikli olsunlarda onemli degil :-( sende içinde nferah tut dr de iyi demis dedigin gibi cihazdan cihazada cok degisiyo yanilma.payi cok yuksek annesi saglikli olsunlarda dogduktan sonrasi tosuncuk olur o annesi

Hmm hani yoruluncada olurmusya ondan dedim. Ozaman ozell bi beslenme programi hazirla da oyle beslen iki hafta bakalimm. Yani ben ultrason degismistr ona bagliyorumdaa. Kiloyu falan takma ne bulursa yeee bi bakalimn ne olacak
Beslenmeyle de olmuyor sanırım ya:/ biraz küçük doğacak sanırım kızım. Ama ben yine de yararlı yiyecekleri arttirayim.

Doktor sen böyle takarsan bitmez hamilelik dedi haklı da :/ ama gel de bana anlat. Gelişme geriliği falan olmasın da küçük dogsunlar canım napalım

Cnm bnm oglum cok usluydu nadir hareket ederdi 5 ayda bir dondu asagi girdi yola hic uzmedi beni birtek arada kaburgalarimi kaldirirdi ora son ay baskada bisi yaomadi ama dogduktan sonra burnumdan getirdi 17 ay hic susmadi ne gece ne gunduz :-( 2. Ve bda nasipse kizlarim aman allahim sag taraftan kazi yapıp firar edicek bir iiz bu kadarmi ablaya benzer acayip kuduruk oluyo kilzar bagirarak sanciyla uyaniyorum ama kizim.dogduktan sonra 6 ay ewde warla yok arasiydi bundada hamile.kaldigim anda dua etmeye basladim ablasina ceksin diye herseyiyle cektide InsaAllah dogduktan sonrada ceker bu arada ck uzattim kusura bakma benim dr cocuktan cocugq degisiyo saglikli olduktan sonra takma diyo bana cok kiziyo cok pimpirikliyim diye tadini cikart artik hamileliğin takma.kafana diyo

ohh agladim rahtaldim kocamla evde yalniz kalip konusmayi ozledim valla 5 dak.konusmak bile yetti
ama basim tuttu simdi heralde butun gun cok sktm kendimi :/

CoK gegecmis olsun bugün seni bayagi yormuslar ama rabbim senin ve hepimizin yardimcisi olsun az kaldi sag saglim alalim kucaklarmiza bu arada tosununa MasaAllah pitircik bayagi buyumus

bnm kizda da o kazi yapma durumlari var ins.dogunca uslu bir kiz olur:)

Bebek bakım çantası ne alsam ki? Genelde eşime taşıtmayı düşündüğüm için sırt çantası alayım diyorum ama bebek arabasına asmak için de diğer türlüler daha uygun. Siz aldınız mı kızlar??

Cok gecmis olsun rabbim sifalar versin ayy ya bende senin gibi surekli dr deyim artik dr benden biktimi diyorum cicek aliyorum hediye aliyorumki benden bezmesin diyevucudum dar ve genislemedigi icin surekli sancilaniyorum bobrekteki kumdu migdeydi bagirsakti artik bazen dayanamayip artii dogsun diyorum o kadar cok sancim oluyoki agliyorum rabbim hepimizin yardimcisi olsun :-(

Doktor sen böyle takarsan bitmez hamilelik dedi haklı da :/ ama gel de bana anlat. Gelişme geriliği falan olmasın da küçük dogsunlar canım napalım

Aynen canim ya dr artik tek tek anlatiyo bak bebeği n keyfi yerinde suyu guzel rahati iyi sen artik rahatla boyoe olmaz diyo dedigin gibi yapicaz ama nedensiz iki kayip yasiyinca acayip pimpirikli oldum ama hayirlisiyla iyi dusunup rahatlicaz yoksa günler ziyan olucak

bnm kizda da o kazi yapma durumlari var ins.dogunca uslu bir kiz olur:)

Benim buyuk kizima cekerse yaşadin her konuda tam bir prenses anne olursun tabik benimde dogacak kizim InsaAllah ablaya cekerde bende rahatlarim ayy allahim abisine cekmesin lutfennnn

Ben daha almadim ama ben olsam 2. Ci sıradakini tercih ederdim

ohh agladim rahtaldim kocamla evde yalniz kalip konusmayi ozledim valla 5 dak.konusmak bile yetti
ama basim tuttu simdi heralde butun gun cok sktm kendimi :/

Niye agladinki kuzum ama gercekten eslerle 5 dakka bile konusmak yetiyor bende esimle bayagi oldu konuşmayali ama hem.cok calisiyo bize pek zaman ayiramiyo hemde bu aralar ben icime cok kapandim acayip tuaf bisi oldum :-(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…