2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Allttaki boy bastan ayaga canim yukardaki boy ise bastan popoya olan da kilo biraz sacma olmus sanki dimi..

Hahah galiba :) bende nisan annelerine baktım şimdi ayy ne güzel doğumlar başlamış onlarda da. Şaka maka bize doğru geliyor sıra heheh :) hayırlısıyla gelseydi minikler :)
Gelsin canimmm gelsin sira bize bizdede mayista baslayacak dogumlar hayirlisiyla

Hahah galiba :) bende nisan annelerine baktım şimdi ayy ne güzel doğumlar başlamış onlarda da. Şaka maka bize doğru geliyor sıra heheh :) hayırlısıyla gelseydi minikler :)

bende bakayım bari, güzel şeyler okumak, duymak iyi geliyor:) genelde hep olumsuz konular ilgimi çekiyordu :/
evet geri sayım başladı vallahi :)
İnşallah, zamanında sağlıklı bir şekilde hayırlısı ile alırız kucaklarımıza.
dün yengemin bebeğini seyrettik eşimle dakikalarca, keşke şimdi bizimkininde zamanı gelmiş olsaydı dedik :)
hamile iken ilk defa yeni doğan bir bebek gördüm, daha önce gördüklerimizden farklı hissettiriyor insanı :)

O kullanılabiliyor mu canım hamilelikte?

Cnm doktor surubunu werdi kafaya diksemde kesmedi surup , tableti gunde 8 taneye kadar kullan dedi ama benim bazen 10 kullandigim bile oluyo . Ewde olsam sorun degilde is yerinde dayanamiyorum mide yanmasina

aynen canım bende biraz mart annelerini okudum da bir kişi bile kolay doğum oldu dememiş korkutacaklar bizi ama bi cogu normal doğum yapmış bu gayet güzel bişey
Canım doğum kolay bir eylem değil ama cogu da suni sanci çekmiş. Hep müdahale edilmiş. Bizde de olacak belki ama dayanamayacagimiz birsey olacağını sanmıyorum. Allahim hayırlısıyla nasip etsin inşallah.

Cnm doktor surubunu werdi kafaya diksemde kesmedi surup , tableti gunde 8 taneye kadar kullan dedi ama benim bazen 10 kullandigim bile oluyo . Ewde olsam sorun degilde is yerinde dayanamiyorum mide yanmasina
Tablet bizde de var da bilmiyordum kullanilabildiğini sevindim :)

Tatlim banada surup yaramadi diktim kafaya resmen
Am

Ruyamda gruba yeni birileri katilmis. Biriniz oldukca aktif bir grup su kisi iyidir su kisi hostur. Suveyde baya geyik yapar yazmis.
Hih
artık ıyıce kafayı yıyoruz ruyada ,ben de o kadar sacma bı sey gordum kı,esımden bosanıyorum ustelık kızımda olmus,benım eskı erkek arkadasım londradan donuyor nısanlanıyoruz onla yuzuk falan da takıyor bana.Bı de ustune tekrar hamıle kalıyorum onla evlenıp doktor yolk sacını falan gosterıyor ultrasonda ,Allahım ben daha yenı hamıleydım ne oluyor dıyorum

Canım doğum kolay bir eylem değil ama cogu da suni sanci çekmiş. Hep müdahale edilmiş. Bizde de olacak belki ama dayanamayacagimiz birsey olacağını sanmıyorum. Allahim hayırlısıyla nasip etsin inşallah.
Dayanilmayacak bisey degildir tabiki canimm insallah kolay normal dogumlar olur diyelim canimcimm:))

canım bugunkı gununde 1400-1500 gr bebısın,ama 31 haftan bıtımınde yanı 1 hafta ıcınde bebısın 1650gr olacak.Ben de buna cok takılmıstım uzun surdu arastırmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…