2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kizlar ben seker sonuclarim iyi diye doktora gostermeye gitmedim ama bu cumartesi gösteririm artik alirim da oradan :)

Bi tane daha bosanma ruyasi 4 kisi olduk sanirim bu ruyayi gören

Gunaydın annısler doktor randevum var bugun bebısın gelısımını takıpte tutmam gereklı demıstı,dun tum gece gelısım gerılıyı olan topıklere gırdım her seyı okudum zor uyudum vallaBu hafta yedıklerıme de cok dıkkat ettım ınsallah kızım arayı kapatmıstır,ya da ara fazla acılmamıstır.Bugun dualarınızda bana da yer verın

Bakalim ne kadar büyümüş bidiğin. Oy dogsunda isir poposunu onun. Cok cektirdi annesine.

Canım boyu baş popo mesafesi olarak gösteriyordur Dr da baştan ayağa söylüyordur

Selam kızlaarr herkese günaydın tünaydın.. Doğum için hastane belirlemişsinizdir nerelerde yapıyorsunuz doğumları fiyatlar neler bilgi verebilirmisiniz bizlerede fikir olsun

Selam kızlaarr herkese günaydın tünaydın.. Doğum için hastane belirlemişsinizdir nerelerde yapıyorsunuz doğumları fiyatlar neler bilgi verebilirmisiniz bizlerede fikir olsun

Ben trabzondayim canim medical parkta yapicam dogumumu insallah. Fiyati henüz konusmadim :)

canım bugunkı gununde 1400-1500 gr bebısın,ama 31 haftan bıtımınde yanı 1 hafta ıcınde bebısın 1650gr olacak.Ben de buna cok takılmıstım uzun surdu arastırmam
onuda düşündüm acaba bitirceğimiz haftaya goremi söylüyor diye ama gecen hafta 30.haftam içinde Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 1400 gr. - Yaklaşık boyu : 39.9 cm. diyordu bugunde Bebeğinizin boyu yaklaşık 27-29 cm civarında diyor baya bi dengesiz anlayacağın 1 hafta oncesiyle bile uymuyor :)))

Allttaki boy bastan ayaga canim yukardaki boy ise bastan popoya olan da kilo biraz sacma olmus sanki dimi..
evet canım ve dün bi yerde okudum bebeğinizin boyunun ölçülmesi imkansız cunku normal bebek gibi düz yatmıyor cenin poziyonunda oldugu için ayakları kapalı konumda doğru ölçülmesi çok zor yazıyordu.

Benim doktorum artik boy söylemiyor o yuzden bilemiyorum. Kilosu uyuyor genelde buraya. Baslarda boyunu söylerken de uyuyordu Ama su an nasil bilmiyorum :)

Benim doktorum artik boy söylemiyor o yuzden bilemiyorum. Kilosu uyuyor genelde buraya. Baslarda boyunu söylerken de uyuyordu Ama su an nasil bilmiyorum :)
evet cnm doktorun en doğrusunu yapmış cunku bi yerde de böyle yazıyor :))
Ultrason ile bebeğin boyu ilk aylardan sonra ölçülemez çünkü bebek anne karnında ayakta dik durur gibi düz şekilde durmaz, yuvarlak şekilde durur. Anne karnında bebeğin gelişiminin normal olup olmadığının anlaşılması için kilo takibi yapılması gerekir, boy takibi yapılması gerekmez. Hamilelikte bebeğin boy uzunluğunun takip edilmesi diye bir kavram yoktur.

Dogrudur canin zaten bacak boyunu olcerek soykuyorlar ya doktorlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…