2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

canım eğer kan uyuşmazlığı varsa 28. haftada iğne yapılıyor diye biliyorum, ilk gebelikte zararlı olmamasına rağmen bu aşı br sonraki gebelikler için gerekli imiş. Ve önemsenmeyecek bir konu değil bence, eğer varsa kan uyuşmazlığın doktoruna hatırlat bunu.

canım yengemde kız doğurdu dün, sağlıklı bir şekilde oda hep az hareket ediyor derdi, belki kızlar daha narin olup az hareket ediyorlardır. :)
birde karın bölgesi yağlarda engeller hissetmeyi, hani çok kilo aldınsa :/

Kiz ben normal insan degilmiyim

Ben biraz tembelimdir mesela, gün içinde bizim kız hep az hareket eder. Akşam babası gelince 10dkda bi vurmaya başlar :) babamız da enerjiktir tam aksine. Acaba bizden hissettiklerini mi yansıtıyorlar ki :)

Günaydın canım. 1 ay önce bizim babamızın doğum günüydü. Bebişin ağzından mektup yazdım. Aldığım hediyelere bakmadı bile o mektup yetti. Çok duygulandı hatta ağladı :)

Dün çok çekiştirdim kızımı size duydu beni herhalde akşam bi hareketlendi utandırdı beni bidaha şikayet etmiycem:)

Günaydın canım. 1 ay önce bizim babamızın doğum günüydü. Bebişin ağzından mektup yazdım. Aldığım hediyelere bakmadı bile o mektup yetti. Çok duygulandı hatta ağladı :)
Ben onu sıradan bi günde sürpriz niyetine yapmıştım canım :) o çok sevmez böyle kutlamayı falan ama ben istiyorum bakalım duşunucez artık :)

Günaydın güzel anneler ve tatlı kuzuları. Sağlık gibisi yokmuş. 4 gündür süren baş ağrılarım geçti çok şükür. (Antibiyotik kullandım ama) Sabah minik oğlum bizi çok mutlu etti. Zaten normalde çok hareketli. Ama bugün resmen ayağını karnıma dayadı minnak ayağını hissettik babsıyla :)

Hayırlı olsun burada bebeğiniz ismini ne koydular?

Ben biraz tembelimdir mesela, gün içinde bizim kız hep az hareket eder. Akşam babası gelince 10dkda bi vurmaya başlar :) babamız da enerjiktir tam aksine. Acaba bizden hissettiklerini mi yansıtıyorlar ki :)

dediğin çok doğru hissettiklerimizi hissediyorlardır..
aklıma geldi bir belgeselde izlemştim insanların yaşlılığındaki ruh halleri bile anne karnında yaşadıklarına bağlı imiş.
bol bol mutluluk ve iyi enerji verebilsek keşke bebelerimize, bize çok iş düşüyor gelecekleri için bile :/

Aynen öyle canım. Doğduktan sonra da ilk örnekleri biz olacağız, özellikle kız anneleri. Erkekler babayı örnek alır ama kızlar anneleri. Rolmodel olacağız onlara.

kızlar günaydın,
geçen hafta eşimin memleketinde idik, bir kurban sözümüz vardı onu verdik ( allah kabul eder inşallah niyetimizi)
orda nerdeyse herkesten ''aa karnın çok aşağıda, erken doğuma hazırlıklı ol '' cümlesini işittim..
dün sağlık ocağındaki hemşire biraz içimi rahatlattı gerçi ama yinede korkmuyor değilim..
sizlerde de karnı mide hizasında olmayıp aşağıda olan var mı acaba?
yani profil resmime pek benzemiyorum gerçekten :)

Benimde çıkmaya başladı yukarı doğru canım ama zannetmiyorum erken doğumla alakası olduğunu :)

Günaydın Annişler :)
Bişey dikkatimi çektide altta çıkan hamilelik takvimimdeki ölçülerle, içeriğinde yazan ölçüler aynı değil. ben o yuzden burdaki ölçüleri dikkate almıyorum. sizede doktorun söylediğiyle burdaki ölçüler uyumlu cıkmazsa endişelenmeyin stres yapmayın :)))
Mesela gelişim takviminde;
Bebeğinizin boyu yaklaşık 27-29 cm civarında ve bebeğiniz yaklaşık 1400-1500 gr. ağırlığa ulaştı. yazıyor
Hemen altındaki çizelgede de;
Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 1650 gr. - Yaklaşık boyu : 41.1 cm. yazıyor :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…