2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Selam bayanlar...kontrolden yeni geldim.kızım 29 haftalık ve 1200gr olmuş:)))ayda bir olan kontroller 32.haftadan itibaren iki haftada 1 e inecek.herşey yolunda çok şükür.çatlak kremi lierac kullanıyorum bu arada ilk hamileliğimdede kullanmıştım çatlağım yok denecek kadar az.

Dün eşimle konusuyorduk bebek şekeri vs. Dedi ki ben neden acele etmiyorum anliyormusun beni diye dedim niye.
O da Allah korusun hersey bizim icin bisey olsa kiyafetlerini koklama kizinin dedi.
Bende üzüldüm. Dert ettigin seyler cok basit dedi.
Bebegi hemen cikarmayacagiz zaten disari kanguruydu pusetti lazim olmayacak, seker desen ayni gun halledilir dedi.
Kiyafette hastane dönüşünde bile aliriz doldururuz dedi.
Hak verdim de ona ama böyle de kendimi hazır hissetmiyorum ama

aslında eşinin düşüncesine doğru aynı benimki gibi demekki erkekler aynı biz kadınlar aceleciyiz yada bişe alınmazsa hazır hissetmiyoruz hiç bişeyi ay ne giyecek neyle taşınacak herşeyi ince ayrıntısına kadar düşünüyoruz

gozun aydın aferın kızına .Aksama benım de kontrolum var ınsallah ıyı gecer

canım cok dogru soyluyor esın,onden almanın hıc bı anlamı yok,ben de 1-2 body dısında hıc hazırlıklı degılım,Allah korusun bı sey olursa hayat kıme ne zaman ne olacagı belli degıl,o zaman daha zor olur.Insallah dogduktan sonra aynı gun hall edılır alısverıs

Düşünce doğru ewet ama bizler o tatlı heyecanı yaşamak istiyoruz.kıyafetler cici cici bebeğimiz için aldığımız herşey zevk veriyor bize

başlamadım cnm ya hemen başlıyorum ama vakit kaybetmeden
Kızlar 34 35 haftadan itibaren Göğüs ucu kreminede başlayın.çok rahat edersiniz.benim arkadaş yeni doğum yaptı meme uçları içler acısı.önceden kullanmaya başlamak lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…