2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
kızlar okuduğum kadarıyla sanırım doğumlarımızı rüyalarımızda gormeye başladık :)))
bende onceki gece rüyamda arabayla uzun yola gidiyoruz, arabada pırt die doğuyorum ne sancı var ne bişey sonra bende diyorum dogum yeri neresi olcak felan bide doğum saati kaç yukselenine bakıcam diyorum allahım ya düşündüğüm şeylere bak bursadaymışız gece 1.20 gece doğurmuşum ama burası yazmayalım diyorum snra uyudum yine aynı tarzda bi rüya gordum eşim il dışındaymış doğum zamanım gelmiş hemşirenin elinde bi cubuk gibi bişey var doğum başlaması için suyunu patlatcaz dio bende hayır eşimi bekleyelim o gelmeden doğurmam diyorum :))) uyanınca gulsemmi ağlasammı bilemedim ama sürekli rüyamda dogum vaktimin geldiğini pat diye hemen doğurduğumu goruyorum inş rabbim aynen bu şekilde nasip eder hepimize tek avazda dogururuz :)))

hadi bakalım dereceye de girer inşallah cimcime eline sağlık cnm şu sıkıntı olmazsa zaten bi iş yapacağımız yok

Son zamanlarda daha da sıklaşıyor.

İlk kızımı normal doğumla dünyaya getirdim ama rüyalarımda sezeryan da oldum, epiduralde oldum her doğumu resmen yaşadım.

ben her ne kadar 29. haftada olsam da bebeğim 31. haftada kii bende kendimi son 9 hafta gibi sayıyorum :)) aman Allahım daha 4 hafta daha çalışıcam yani hazırlık yapamıcam daha bebeğin eşyaları vvar ev temizliği var ev alma düşüncesi var nasıl olacak bunlar yaaa annemi istiyorummmmm

hadi bakalım dereceye de girer inşallah cimcime eline sağlık cnm şu sıkıntı olmazsa zaten bi iş yapacağımız yok

Sınıf olarak yarışıyorlar canım, bir okulu kazanmışlar, diğer okulda bunları kazanmış şimdilik öğrendiğim bu kadar. :)

Hep ders olmasın ama demi çocuklara da değişiklik oluyor böyle oyun yarışmaları.

tabi cnm hep ders herp ders nereye kadar onların da eğlenmeye hakkı var daha küçüklerr

Zaten mayisi saymasakta olur bi nisan kaldi 1 buçuk ay diyelim

Sende erkene çekip durmaaaaaa kulağını çekerim yanına gelirsem.

Vaktinde zamanında sağlıkla gelsinler.

Bende sıkıldım, yoruldum hamilelikten ama en sağlıklı ve en hayırlı zamanda gelmelerini dileyelim canım.

Sen 15 Mayısa kadar say yinede.

canım eşinde kendine gore haklı olabilir ama Allah korusun rabbim onları bizden alacaksa bunun vaktini zamanını bilemeyizki doğduktan sonra ölen bebeklerde var 3-5 ay sonra ölenlerde var. yani o zmn napıcaksın aldığın esyaları. senin kaderinde varsa ztn doğumdan once yada sonra illa yaşıcaz bu durumu rabbim kimseye yaşatmasın ama hazırlık yapmayarak kaderin onune gecemeyiz ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…