2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Düşünce doğru ewet ama bizler o tatlı heyecanı yaşamak istiyoruz.kıyafetler cici cici bebeğimiz için aldığımız herşey zevk veriyor bize

aynen öyle heves ediyoruz herşey fazlasıyla olsun istiyoruz eşlere kalsa hiç bişenin gereği yok geçen eşim bana bebek arabası lazım mı ki almasak ta olur heryere arabayla gidiyoruz dedi düşün yani

Kızlar 34 35 haftadan itibaren Göğüs ucu kreminede başlayın.çok rahat edersiniz.benim arkadaş yeni doğum yaptı meme uçları içler acısı.önceden kullanmaya başlamak lazım.

doğum yapınca hemen soğan sürmek gerekmiş uçlarına duydun mu böyle bişe

aynen öyle heves ediyoruz herşey fazlasıyla olsun istiyoruz eşlere kalsa hiç bişenin gereği yok geçen eşim bana bebek arabası lazım mı ki almasak ta olur heryere arabayla gidiyoruz dedi düşün yani
Banada dedide biz bayanların isteyince yaptırmayacağı şey yok.5aylıkken aldım bebek arabasını...

Kizlar bacaklarim catlamissssss sagdan soldan kalca tarafından. Ama karnimda catlak yokk. Bisey kullanmadim bebeyağı arada bi sürüyorum okadar.

Doğumunu bekliycez artik boyu icin sağlıklı olsun da :) ne guzel 6 li rakamlardasimn2 ay kaldi saka maka. 1 haziran senin bi de mayisa da denk gelebilir oy heyecanlaniyorum bu tarihler yaklaştıkça.
aynen canım sağlıklı olsunlar oncelikle :))) walla hergun azalıo gunler hele son aydan hiçbişey anlamıcaz :)))

ayyy Allahım ne zor bi durum inşallah zamanında doğar yaramazlar acele etmezler :)hoşgeldin cnm gördüğün gibi işte sen nasılsın

İnş. canım ama insana yinede umut oluyor 25. haftada doğan bebeğin yaşaması.

Rabbim herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Bende ne yapıyım işte erkenciydim bugün, kızım okullar arası oyun yarışmasına katıldı sabah 8 de kaltı babası okulda öğretmenine teslim etti, sabahtan beri yalnızım evde sıkıldım bir sürü iş yaptım sıkıntıdan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…