2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
yok tatlim bugun aglamadim Allaha sukur:)
kizenlerim,teyzem geldiler yeni gittiler sayilir gun onlarla cabuk gecti 1 gunu devirdik co sukur:)
ama agrilarm var bobreklerden sanirm ins artmaz
sen nasilsin?bebis napiyor:)
Gecmis olsun cnm sicak tut bobrekleri. Sukur bi gun daha bitti evett. Bende iyiyim kizim da iyiiii vurup duruyor annesine babasina:)

Ablacım çok çok çok geçmiş olsun... Ben bir dönem yaşadım çarpıntıyı, tansiyon düşmesiyle beraber nabız çok yükseliyordu. Hani derler ya kalbim ağzımda atıyor, aynen öyle oluyor çarpıntı başlayınca. Sonra bir anda soğuk bir ter ve bayılıyordum. Hep de dışardayken başıma geldi. Allahtan o anın geleceğini anlamaya başladım da hemen olduğum yere ya da bir sandalyeye oturup bayılıyordum. Gerçi başarılı olamadım bir keresinde. Çenem burnum dişlerim kırılmıştı, yüzüme toplam 15 dikiş atılmıştı. Ben atlattım şükür. Egede kardiyolojide Can bey var doçentti o zamanlar, ona gidiyordum. Çok su tüketmem gerektiğini söylemişti, ondan sonra düzeldim gerçekten de. yazları 4,5 ile 6 litre arası, kışında 3 ile 4,5 litre arası su tüketiyorum alışkanlık edindim.
Senin durumun 17 yıldır devam ediyormuş ablacım, umarım bundan sonra devam etmez. Evin minnak paşasını da kucağına sağlıkla alırsın inşallah Sevgiler selamlar öpüyorum

şu isim konusu yüzünden babasını boğabilirim oğlumun bi gece ansızın boğazına çökücem o olucak.

gunaydın kızlar
bugun biraz mutsuz gibiyim işle ilgili bişeye canım sıkıldı. eski birimdeki benle beraber baslayan 2 arkadasım terfi almış biraz kıskandım, birazda pişman oldum keşke orda kalsaydım die... cunku bu bolumde yerimde sayıcam gibi gozukuyor kariyer umrumda değil ama terfi alınca en azından maaşım artardı biraz rahatlardık ve de emeklerimin karşılığını almış olurdum. zaten sırf maaş yuzunden dogumdan sonra iş bulup çıkmayı düşünüyorum... bi kaç arkadasım vardı zaten samimi oldugum işyerimde, biri başka bloga tasındı biride yeni binaya avrupa yakasına taşınıyor. iyice yalnız kaldım içim daraldı bunaldı sabaha kdr huzursuz uyudum çok kafama taktım nedense... inş kolay atlatırım bu durumu... doğum iznime son 6 haftam...

Aynı durumdayız Benm bulduğum isimleri de eşim beğenmiyor, zaten tam olarak da içime sinen bir isim olmuyor, sanki kız ismi çok da erkek yok gibi, şuanda Kaan koymayı düşünüyoruz, ama dediğim gibi tam sinmiyor, sanki başka bir isim olacak ve işte bu diyecekmişim gibi geliyor, o da olmuyor( etrafımda da kimse bir öneride bulunmuyor sinir oluyorum Kaan diyince de -- hıııııımmm söylenmesi biraz zor mu diyorlar-

melisa güzel canım :) melinda koydu geçenler bir arkadaşım. onu da beğeniyorum ama içimden senin kızın için Elif Lina geçti nedense Lina çok kibar, tınısı da hoş hem de kısa bir isim. Elif Lina

melisa güzel canım :) melinda koydu geçenler bir arkadaşım. onu da beğeniyorum ama içimden senin kızın için Elif Lina geçti nedense Lina çok kibar, tınısı da hoş hem de kısa bir isim. Elif Lina
Lina hamile kalmadan once hep istedigim bi isimdi.babamiz eylul deyince olabilir dedim bnde.
bak senden duyunca cok hosuma gitti tekrar ani bir degisiklik yapabilirim
sagol tatlim:)

Birim değiştirdiğin için olmuştur canım o terfi gecikmesi İnsanın canı sıkılıyor böyle durumlarda... İnsan takdir edilme duygusu arıyor emek verdiği konularda...

Lina hamile kalmadan once hep istedigim bi isimdi.babamiz eylul deyince olabilir dedim bnde.
bak senden duyunca cok hosuma gitti tekrar ani bir degisiklik yapabilirim
sagol tatlim:)
İçimden geçti canım benim, umarım eşin de beğenir de sen de mutlu olursun
Biz Ece istiyoruz 13. haftadan beri ama bikaç isim daha hoşumuza gidiyor. Ama ben 2 isimli olsun istemiyorum kullanması zor olur diye. Eşimle dün arabada giderken radyoda suna ismini duyduk. "Ne güzel isim dimi?" dediğimde eşim evet çok güzel ama bak Simge de çok hoş bi isim dedi. Ben de bişey diyemeden kaldım öyle. Evet çok hoş isimler var ama bi kere Ece dedik, adıyla seslendik, soran herkese de öyle söylüyoruz.
Uff ne bileyim ya, kaldım böyle kararsız

benim doktorumda bana çatlak önleyici olarak yazıyor Hametan ı, Allah kısmet ederse doğumdan sonrada pişik kremi olarak kullanacağım :)

Birim değiştirdiğin için olmuştur canım o terfi gecikmesi İnsanın canı sıkılıyor böyle durumlarda... İnsan takdir edilme duygusu arıyor emek verdiği konularda...
aynen canım bide işyerinde sürekli süprizler oluyor orda geleceğim yok diyosun cıkıyosun sonra bi bakıyosun herkes yukselmiş. sonra bi yerde sürekli kalayım bari diyosun ordada gelişme olmuyor. biraz nasip kısmet işi sanırım. nese rabbim evlatlarımızın rızkını verir inş hepimize. benim şansım pek yoktur artık bu saatten snra bebeğimin sansına guvenerek rabbimden bişeler bekliyorum...

kura çekin canım ya da en kötü iki isim koyarsınız o hangisini begenirse ilerde onu kullanır :)

canım sizin için anlamı olan ortak sevdiğiniz bişeyden yola cıkın anlamlarına uyan o tarz isimlere bakın. mesela biz yazı güneşi denizi felan çok seviyoruz. o tarz isimlere bakarken tesadufen tan ismini buldum ufuktan doğan güneş anlamında. bu arada babasının ismide taner :)) ikisi çok uydu herkeste çok begendi ersanda dedesinin adı onuda eşim istedi. eğer ilerde kızım olursa onada denizle ilgili isim koymak istiyorum mesela ada ismi çok hoşuma gidiyor :))) bi arkadasımda istanbuldan ankaraya gelin gitti. istanbulu sevdiği için o deniz koymuş, eşide ankara soğuk ruzgarlı die ayaz koymuş oğullarının adı deniz ayaz oldu :)))

Springcim Allahıma bin şükür bi problem yok.. Hayır olsun ne pürüzü için sıkılmayacaksa sormak istiyorum ciddi bişey yok değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…