- 12 Ekim 2014
- 441
- 213
- 43
- 43
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #30.321
Maalesef şekerim çıkınca diyet yapıyorum hiçbişey yiyemiyorumnasıl beceriyosun cnm bize de anlatsana
sorma canım gece yatarken afferdersin 2 muz yedim birde süt içtim yattım bizimki uyandı tabi aldı enerjiyi yerinde dururmu resmen bildiğin bisiklet pedalı ceviriyor o hareketin baska acıklaması yok insan arka arkaya nasıl vurur hızlı hızlı sert üstelik. uykumdan uyandım resmen sabah kdr donup dolaştım yatakta.benimkide sag kasigima takildi kaldi sanki :)
geceleri yukari cikiyor midemi her yerimi geziyor masallah gece uykumdan uyandirdi beni ama gunduzleri hep asgida o da beni ayri tedirgin ediyor keske hep yukarda olsa diyorum bazn
bnde bazen soruyorum kendi kendime acaba ne yapmaya çalışıyor die ama cevap yok :)Benimki hep sol tarafimi tepikliyor yatarken. Bi dün gece sanki cikacakmis gibi altima altima vurdu. Dedim noluyoo kiiizzz. Ondan sonra uyumusum. Sürekli ayni yere vurdugunda acitiyor benimkide.
Hehehe ayni benimki pat kut o kadar seri vuruyor ki diyorum icerde ne var acabasorma canım gece yatarken afferdersin 2 muz yedim birde süt içtim yattım bizimki uyandı tabi aldı enerjiyi yerinde dururmu resmen bildiğin bisiklet pedalı ceviriyor o hareketin baska acıklaması yok insan arka arkaya nasıl vurur hızlı hızlı sert üstelik. uykumdan uyandım resmen sabah kdr donup dolaştım yatakta.
ay aman maşallah balım çok sevindim herşeyin iyi olmasına :)Springcim Allahıma bin şükür bi problem yok.. Hayır olsun ne pürüzü için sıkılmayacaksa sormak istiyorum ciddi bişey yok değil mi?
Ben direkt kendisine soruyorum babasi da kiziyor acitma anneyii diye ama tabi bizim kiz dinlemiyor. Dedim sonra aman vursun da niye hareket etmiyor derdine dusmeyeyimbnde bazen soruyorum kendi kendime acaba ne yapmaya çalışıyor die ama cevap yok :)
bunu ben de çok söylüyorum kendi kendime, canım yanıyo artık iyice büyüdü sığamıyo küççücük karnıma diyorum sonra da aman vursun yeaa acıtsın iyi olsun da sonra düşünmiyim bugün kaç kere hareket etti diye diyorumDedim sonra aman vursun da niye hareket etmiyor derdine dusmeyeyim
imzandaki 08.06.2014 evlilik tarihiniz miiiiiiiiiiiibnde bazen soruyorum kendi kendime acaba ne yapmaya çalışıyor die ama cevap yok :)
ay aman maşallah balım çok sevindim herşeyin iyi olmasına :)
ya şöyle ki canım, ayrıntılı ultrasonda bebeğimin kalbinde parlak bi odak noktası gördüğünü söylemişti doktor. perinatolog görmesi lazım demişti. ama çok büyük bi risk oluşturmadığını, bebeklerin organlarının çoğunun son iki ayda tamamlandığını, hatta çoğu bebeğin kalbi delik doğup doğumdan sonra bile tamamlandığı durumlar olduğunu söylemişti. biz de cuma günü zeynep kamilde uzman perinatoloğa gidicez bakalım. içim rahat ama ya bi huzursuzluğum yok çok şükür iyi benim bebeğim, Rabbimin de izniyle inşallah herşeyi aşıcaz
gunaydin canimgunaydın kızlar
bugun biraz mutsuz gibiyimişle ilgili bişeye canım sıkıldı. eski birimdeki benle beraber baslayan 2 arkadasım terfi almış biraz kıskandım, birazda pişman oldum keşke orda kalsaydım die... cunku bu bolumde yerimde sayıcam gibi gozukuyor kariyer umrumda değil ama terfi alınca en azından maaşım artardı biraz rahatlardık ve de emeklerimin karşılığını almış olurdum. zaten sırf maaş yuzunden dogumdan sonra iş bulup çıkmayı düşünüyorum... bi kaç arkadasım vardı zaten samimi oldugum işyerimde, biri başka bloga tasındı biride yeni binaya avrupa yakasına taşınıyor. iyice yalnız kaldım içim daraldı bunaldı sabaha kdr huzursuz uyudum çok kafama taktım nedense... inş kolay atlatırım bu durumu... doğum iznime son 6 haftam...
tamam canım burdan yazarım sana :) sağol duaların ve iyi dileklerin içinCanım Benim sen çok inançlı bir kızsın Allahın izni ile herşey iyi olur ve güzel haberler alırsınız inşallah senden temiz haberlerini bekliyorum cuma günü lütfen bana da yaz dua edicem senin için..
bizde,cevremizde hep elif eylul diye sesleniyorlar en basindan beri elifte kararliyiz zatn ama 2.isimde kararszdm bakalim ins.saglikla dogsunlarda karar veiriz:)İçimden geçti canım benim, umarım eşin de beğenir de sen de mutlu olursun
Biz Ece istiyoruz 13. haftadan beri ama bikaç isim daha hoşumuza gidiyor. Ama ben 2 isimli olsun istemiyorum kullanması zor olur diye. Eşimle dün arabada giderken radyoda suna ismini duyduk. "Ne güzel isim dimi?" dediğimde eşim evet çok güzel ama bak Simge de çok hoş bi isim dedi. Ben de bişey diyemeden kaldım öyle. Evet çok hoş isimler var ama bi kere Ece dedik, adıyla seslendik, soran herkese de öyle söylüyoruz.
Uff ne bileyim ya, kaldım böyle kararsız
ayse oner in okuyrm cnmKızlar bebek bakımıyla, çocuk gelişimiyle ilgili kitaplar okuyor musunuz? Geçen gün 4-5 tane kitap aldım. Adem Güneş in bi kitabını okuyorum şimdi. O da çok gelenekselci
Ah cnm benim allah sifa versin ya uzuldum ama sukurki mudahale edilmis... bnm de 100un ustunde cikiyo hep ve doktor tansiyonum u olcerkende 106 cikti. Kardiyologa yonlendirdi fakat doktor cikmisti. Boyle onemli oldugunu bilmiyordum.... iyiki söyledin de 100un üstü fazlq mi oluyorr yaniiiSorma bitanem...
Cok salliyor vucudumu boyle olunca...
Normalde oldugunda uzaniyorum vs gecmesini bekliodum da bugun bir suru insan badimda bi telas soyuyolar bi yandan heryerimi agladim az sustum
Cok iyi davrandilar sagolsunlar
1 saatten fazla bbeklefiler serum icin masajlar vs
Serum bitince inmeye basladi 200 un altina...
Tansiyonum da dusuktur benim normalde 9-6 en iisi
Dusup bayilmalar yaar bazen...
Kandaki tuz orami dusmus ki cok tuzlu yerim herseyi hic tatli aramam yemem
Demek vucut istiyor
Tasikardi sebeplerinden biride buymus
KIZLAR bunlari uzun uzun yaziyorum ki sikayeti olanlar tetkiklerini yaptirsin
Hakkinizi helal edin valla...
Şimdi Erdal Köroğlu nun hoşgeldin bebek kitabını okuyorum. Bitince Ayşe Öner in kitabını da alayımayse oner in okuyrm cnm
ayni zamnda bi romanda okudugum icin yavas ilerliyrm ama fena degil ii gidiyor
1 tanede kolik bebeklerle ilgili okudum.onun disnda netten fln hep bainiyrm bir seyler
bn aldm cnm o kitaptan kolik bebek aileleri icin ideal olabilir.bnm yegenim kolikti daha once okumus olsaydim icineki yontemleri kesin uygulardim her ne kadar kundaklamaya karsi olsamda ama inanin insan caresizlikten her seyi deneyebilir duruma geliyor ins.bizimkiler kolik omazgünaydın arkadaşlar
mahallenin mutlu bebeği kitabını okuyun bebeğinizi nasıl sakinleştireceğiniz vs. içerikliymiş sanırım ben arıyorum bulup alıcam hatta hazır alışveriş sitelerine dalmışken kitabıda sipariş edeyim çünkü artık çarşı pazar gezemiyorum resmen sadece okula gelip gidiyorum hep oturarak evdede yatarak geçiyor vakit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?