2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
benimkide sag kasigima takildi kaldi sanki :)
geceleri yukari cikiyor midemi her yerimi geziyor masallah gece uykumdan uyandirdi beni ama gunduzleri hep asgida o da beni ayri tedirgin ediyor keske hep yukarda olsa diyorum bazn
sorma canım gece yatarken afferdersin 2 muz yedim birde süt içtim yattım bizimki uyandı tabi aldı enerjiyi yerinde dururmu resmen bildiğin bisiklet pedalı ceviriyor o hareketin baska acıklaması yok insan arka arkaya nasıl vurur hızlı hızlı sert üstelik. uykumdan uyandım resmen sabah kdr donup dolaştım yatakta.

Kızlar bebek bakımıyla, çocuk gelişimiyle ilgili kitaplar okuyor musunuz? Geçen gün 4-5 tane kitap aldım. Adem Güneş in bi kitabını okuyorum şimdi. O da çok gelenekselci

Benimki hep sol tarafimi tepikliyor yatarken. Bi dün gece sanki cikacakmis gibi altima altima vurdu. Dedim noluyoo kiiizzz. Ondan sonra uyumusum. Sürekli ayni yere vurdugunda acitiyor benimkide.
bnde bazen soruyorum kendi kendime acaba ne yapmaya çalışıyor die ama cevap yok :)

Hehehe ayni benimki pat kut o kadar seri vuruyor ki diyorum icerde ne var acaba

Springcim Allahıma bin şükür bi problem yok.. Hayır olsun ne pürüzü için sıkılmayacaksa sormak istiyorum ciddi bişey yok değil mi?
ay aman maşallah balım çok sevindim herşeyin iyi olmasına :)
ya şöyle ki canım, ayrıntılı ultrasonda bebeğimin kalbinde parlak bi odak noktası gördüğünü söylemişti doktor. perinatolog görmesi lazım demişti. ama çok büyük bi risk oluşturmadığını, bebeklerin organlarının çoğunun son iki ayda tamamlandığını, hatta çoğu bebeğin kalbi delik doğup doğumdan sonra bile tamamlandığı durumlar olduğunu söylemişti. biz de cuma günü zeynep kamilde uzman perinatoloğa gidicez bakalım. içim rahat ama ya bi huzursuzluğum yok çok şükür iyi benim bebeğim, Rabbimin de izniyle inşallah herşeyi aşıcaz

Dedim sonra aman vursun da niye hareket etmiyor derdine dusmeyeyim
bunu ben de çok söylüyorum kendi kendime, canım yanıyo artık iyice büyüdü sığamıyo küççücük karnıma diyorum sonra da aman vursun yeaa acıtsın iyi olsun da sonra düşünmiyim bugün kaç kere hareket etti diye diyorum

merhaba güzel anneler hastalıkla boğuşuyorum hala keyfim yok geçmişe bakamadım umarım hepiniz iyisinizdir...

Canım Benim sen çok inançlı bir kızsın Allahın izni ile herşey iyi olur ve güzel haberler alırsınız inşallah senden temiz haberlerini bekliyorum cuma günü lütfen bana da yaz dua edicem senin için..

gunaydin canim
dogum iznine ne kalmis surda az sabret bebis dogduktan snr daha saglikli dusunursun.herseyin hayirlisi

Canım Benim sen çok inançlı bir kızsın Allahın izni ile herşey iyi olur ve güzel haberler alırsınız inşallah senden temiz haberlerini bekliyorum cuma günü lütfen bana da yaz dua edicem senin için..
tamam canım burdan yazarım sana :) sağol duaların ve iyi dileklerin için

bizde,cevremizde hep elif eylul diye sesleniyorlar en basindan beri elifte kararliyiz zatn ama 2.isimde kararszdm bakalim ins.saglikla dogsunlarda karar veiriz:)

Kızlar bebek bakımıyla, çocuk gelişimiyle ilgili kitaplar okuyor musunuz? Geçen gün 4-5 tane kitap aldım. Adem Güneş in bi kitabını okuyorum şimdi. O da çok gelenekselci
ayse oner in okuyrm cnm
ayni zamnda bi romanda okudugum icin yavas ilerliyrm ama fena degil ii gidiyor
1 tanede kolik bebeklerle ilgili okudum.onun disnda netten fln hep bainiyrm bir seyler

Ah cnm benim allah sifa versin ya uzuldum ama sukurki mudahale edilmis... bnm de 100un ustunde cikiyo hep ve doktor tansiyonum u olcerkende 106 cikti. Kardiyologa yonlendirdi fakat doktor cikmisti. Boyle onemli oldugunu bilmiyordum.... iyiki söyledin de 100un üstü fazlq mi oluyorr yaniii

ayse oner in okuyrm cnm
ayni zamnda bi romanda okudugum icin yavas ilerliyrm ama fena degil ii gidiyor
1 tanede kolik bebeklerle ilgili okudum.onun disnda netten fln hep bainiyrm bir seyler
Şimdi Erdal Köroğlu nun hoşgeldin bebek kitabını okuyorum. Bitince Ayşe Öner in kitabını da alayım

günaydın arkadaşlar

mahallenin mutlu bebeği kitabını okuyun bebeğinizi nasıl sakinleştireceğiniz vs. içerikliymiş sanırım ben arıyorum bulup alıcam hatta hazır alışveriş sitelerine dalmışken kitabıda sipariş edeyim çünkü artık çarşı pazar gezemiyorum resmen sadece okula gelip gidiyorum hep oturarak evdede yatarak geçiyor vakit

bn aldm cnm o kitaptan kolik bebek aileleri icin ideal olabilir.bnm yegenim kolikti daha once okumus olsaydim icineki yontemleri kesin uygulardim her ne kadar kundaklamaya karsi olsamda ama inanin insan caresizlikten her seyi deneyebilir duruma geliyor ins.bizimkiler kolik omaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…