- 30 Aralık 2014
- 612
- 575
- 158
- 36
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #30.261
Çok şükür şimdilik iyi haber gelişimi devam ediyor canım,önümüzde ki ayı da Allah ın izniyle atlatırsın.Kiloyu hiç takma,ben normal zaman da doğmama rağmen 2600 gr doğmuşum,2 saat sonra 2400 gr çıkmışım.Sonra dan toparlar kızın inşallah.Sen moralini yüksek tut,Rabbim yardımcınız olsundoktordan geldım kızlar,bebiş ıkı haftada bıraz da olsa buyumus 1 kg olmus,ama gelişim gerılıyı hayla devam edıyor.Bebege gıden kan ve besın damarından bırınde celtık var,ama cok sukur gelısımı durmamıs devam edıyor.Doktor onumuzdekı ay cok krıtık dedı takıpte tutacagız,hedefımız suan 32-34 haftayı gormek.Insallah gorurum dıye dusunuyorum,aranızda galıba ılk dogum yapan ben olacam.Doktorum bu bebekten 3-4 kılo olmasını beklemeyın dedı,2-2,500 anca olur dedı,ınsallah bır hafta gerılık artmazda cabuk almazlar kızımı.Bızden sımdılık haberler bu kadar
Cnm ALLAH'ın dedigi olur...doktordan geldım kızlar,bebiş ıkı haftada bıraz da olsa buyumus 1 kg olmus,ama gelişim gerılıyı hayla devam edıyor.Bebege gıden kan ve besın damarından bırınde celtık var,ama cok sukur gelısımı durmamıs devam edıyor.Doktor onumuzdekı ay cok krıtık dedı takıpte tutacagız,hedefımız suan 32-34 haftayı gormek.Insallah gorurum dıye dusunuyorum,aranızda galıba ılk dogum yapan ben olacam.Doktorum bu bebekten 3-4 kılo olmasını beklemeyın dedı,2-2,500 anca olur dedı,ınsallah bır hafta gerılık artmazda cabuk almazlar kızımı.Bızden sımdılık haberler bu kadar
Ah Caniim..Kizlar bugun mr gunu almaya gittik...
Benim kalp yine badladi tam acilin onunde...
Carpinti geliyor durmuyor kalbim yetinden cikcak gibi 17 senedir var bu
Hemen girdik acile sedyeye aldilar bir suru dr vs toplandi badima bi yandan soyuyolar beni 4 kat penye gomlek atlet elbise siyiriyolar
Basortumu falan cikardilar korktum ağladım biraz...
Makineler baglandi eko vs
236 di ilk gittigimde kalp atisi zangir zangir oynatiodu beni
Neyse biri goz kapaklatima badtiriyor biri boynumda damara masaj yapiyor
Gogsume ayak el patmak biseylrr bagliyolar bi yandan...Sakinlestiremediler kalbi cevap vermiyo dediler
Bi yandan kuvvetli oksurtuyilar bi yandan nefes tut dogurur gibi ikin diyorlar beynim dondu
Gecen aylarda iki kere eko cektirdim bi kere holter taktirdim ama carpintiya denk gelmemisti yakalayamamislardi
Simdi bi bakima iyi oldu
ALLAH ne buyuk doguma yakin tam acilin onunde kalp başladı kayitlara girdi şükür
Seruma ilac koydular anca bole sakinlestircez dediler
Serum bitti yatim saat sonra duzeldi 96 ya indi
Ama inene kadar bana bide esime sorun halimi
2 saate yakin surdu
Neyse eko sonuclarini mutlaka dogum druna bildir dogumda onlem alsinlar dediler
Ciktim bildirdim druma takip ediyor sagolsun...
Evdeyim ciger gelistiricinin son iki dozunuda igne oldum...
Igne dun gece beni hic uyutmadi
Az uyucam merak etmeyin
Öpüyorum hepinizi
Dua edin insaallah
İnşaAllah sağ salim alacaksın kucağına minnak kızını...dualardasin tatlimmdoktordan geldım kızlar,bebiş ıkı haftada bıraz da olsa buyumus 1 kg olmus,ama gelişim gerılıyı hayla devam edıyor.Bebege gıden kan ve besın damarından bırınde celtık var,ama cok sukur gelısımı durmamıs devam edıyor.Doktor onumuzdekı ay cok krıtık dedı takıpte tutacagız,hedefımız suan 32-34 haftayı gormek.Insallah gorurum dıye dusunuyorum,aranızda galıba ılk dogum yapan ben olacam.Doktorum bu bebekten 3-4 kılo olmasını beklemeyın dedı,2-2,500 anca olur dedı,ınsallah bır hafta gerılık artmazda cabuk almazlar kızımı.Bızden sımdılık haberler bu kadar
Sorma bitanem...Ah Caniim..
Rabbim korumuş sizi...
Kalp çarpıntısı fena oluyor.. ateşliyken ben 120 attı kalbim de çok fazlaydı...
200 ler ne demek...
Umarım daha iyisindir şimdi..
maşallah canım. sağlıklı olsunlar da.ha babası ha annesi dimi yani .... gerçi ben de doktor babasına benziyo deyince biraz bozulmuştummerhaba annısler bız doktordan geldık 30 haftalıgızzkılomuz 1400 gr herseyımız normal cok sukur ama gt gıde babaya benzıyor benım kızımm bu durum cok moralımı bozduu hıc bı yerı bana benzemıyor
maşallah canım tombiş olcak demek ki :) doktor bşy demediyse normaldir canımMerhaba bayanlar bugun doktora gittim 29 haftalik olmus oğlum boyu 39,5cm kilosuda 1447 gr olmus boy olarak degilde kilo olarak biraz fazla mi sizce yoksa normal mi ?
inşallah sağlıkla kucağına alacaksın canım dualarımız seninle...doktordan geldım kızlar,bebiş ıkı haftada bıraz da olsa buyumus 1 kg olmus,ama gelişim gerılıyı hayla devam edıyor.Bebege gıden kan ve besın damarından bırınde celtık var,ama cok sukur gelısımı durmamıs devam edıyor.Doktor onumuzdekı ay cok krıtık dedı takıpte tutacagız,hedefımız suan 32-34 haftayı gormek.Insallah gorurum dıye dusunuyorum,aranızda galıba ılk dogum yapan ben olacam.Doktorum bu bebekten 3-4 kılo olmasını beklemeyın dedı,2-2,500 anca olur dedı,ınsallah bır hafta gerılık artmazda cabuk almazlar kızımı.Bızden sımdılık haberler bu kadar
canım 28. cüzü okudum. Allah kabul etsin.Arkadaşlar duyurruuuuuu !!!
Hatm-i Şerif başlattık 5.ayımızdayız... Süremiz 8 Nisana kadardır
Katılmak isteyenler mesajımı altıntılayıp kaçıncı cüzü almak istediklerini belirtsinler inşaAllah :)
Öpüyorum güzel anneleri
Cüz almak isteyenler mesajımı alıntılayıp yazsınlar lütfen...
Bismillahirrahmanirrahim...
1.Cüz : @PaytiPo
2.Cüz: @PaytiPo
3.Cüz: @zynpzynpzynp
4.Cüz: @zynpzynpzynp
5.Cüz:
6.Cüz:
7.Cüz:
8.Cüz:
9.Cüz:
10.cüz:
11.Cüz:
12.cüz:
13.Cüz:
14.Cüz:
15.cüz:
16.Cüz: @seyitbebek okundu
17.Cüz:
18.cüz:
19.Cüz:
20.Cüz:mirac75
21.Cüz:SirriEyvan
22.Cüz:SirriEyvan
23.Cüz:mirac75
24.Cüz:mirac75
25.Cüz:mirac75
26.Cüz:mirac75
27.Cüz: @suveyde
28.Cüz:damlasssss
29.Cüz:
30.Cüz: @denizkizi_esra
@ElaBilge16 ikizlere hamile annemiz , kendisi evinde bir hatim başlamış , fakat durumundan dolayı artık okuyamiyormuş maalesef , bizlerde nasipse hatmi tamamlayalım dedik...
bu hatmin süresi doğumumuza kadardır ama eminim en kısa zamanda cüzlerimiz sahiplerine kavuşacaktır
Rabbim kabul etsin...
10.cüz:SirriEyvan
11.Cüz:
12.cüz:
13.Cüz:
14.Cüz:
15.cüz:
16.Cüz:
17.Cüz:
18.cüz:
19.Cüz:
20.Cüz:
21.Cüz:
22.Cüz:
23.Cüz:
24.Cüz:
25.Cüz:
26.Cüz:
27.Cüz:
28.Cüz:
29.Cüz:
30.Cüz:
Güzel annelerim...
bu ayın bereketinden feyizlenmek isteyen yok muuuu ??? :))
maşallah canım. sağlıklı olsunlar da.ha babası ha annesi dimi yani .... gerçi ben de doktor babasına benziyo deyince biraz bozulmuştum
maşallah canım tombiş olcak demek ki :) doktor bşy demediyse normaldir canım
inşallah sağlıkla kucağına alacaksın canım dualarımız seninle...
ne demek canım helal olsun tabi ki asıl sen helal et. Bizimle paylaşıyosun.Allah yardımcın olsun canım tekrardan geçmiş olsun umarım bi daha yaşamazsın. kendine dikkat et.Sorma bitanem...
Cok salliyor vucudumu boyle olunca...
Normalde oldugunda uzaniyorum vs gecmesini bekliodum da bugun bir suru insan badimda bi telas soyuyolar bi yandan heryerimi agladim az sustum
Cok iyi davrandilar sagolsunlar
1 saatten fazla bbeklefiler serum icin masajlar vs
Serum bitince inmeye basladi 200 un altina...
Tansiyonum da dusuktur benim normalde 9-6 en iisi
Dusup bayilmalar yaar bazen...
Kandaki tuz orami dusmus ki cok tuzlu yerim herseyi hic tatli aramam yemem
Demek vucut istiyor
Tasikardi sebeplerinden biride buymus
KIZLAR bunlari uzun uzun yaziyorum ki sikayeti olanlar tetkiklerini yaptirsin
Hakkinizi helal edin valla...
Ben 4. Aydan beri sebamed bebeyağı kullanıyorum. Şimdilik hiç çatlak patlak yokbadem yağı da tüylenme yapıyomuş
sen bayağı trip yapmışsın :) eşinin tepkisi de güzelmiş ama :)sorma valla canım esıme trıp attım bıle karnında tasıyan benım agrısını ceken benım uyumayan benım yemeyen benım bu cocuk nıye sana benzıyor bana bunu acıkla dedımyazık oda sınırlerın yıprandı hatunum gel uyuyalım boswer dıyor kıyamam
iyi geceler canımİyi geceler güzel annikler
İnsallah bebisin dr u yaniltir da 36 lari gorursun canim gelisimi de en azindan boyle devam eder tatlim sen icini ferah tut hepimiz saglicaklakavusacagiz insallah bebeklerimizedoktordan geldım kızlar,bebiş ıkı haftada bıraz da olsa buyumus 1 kg olmus,ama gelişim gerılıyı hayla devam edıyor.Bebege gıden kan ve besın damarından bırınde celtık var,ama cok sukur gelısımı durmamıs devam edıyor.Doktor onumuzdekı ay cok krıtık dedı takıpte tutacagız,hedefımız suan 32-34 haftayı gormek.Insallah gorurum dıye dusunuyorum,aranızda galıba ılk dogum yapan ben olacam.Doktorum bu bebekten 3-4 kılo olmasını beklemeyın dedı,2-2,500 anca olur dedı,ınsallah bır hafta gerılık artmazda cabuk almazlar kızımı.Bızden sımdılık haberler bu kadar
eşinle bebeginle mutlu huzurlu sağlıklı bi ömrün olur inşaallah..mutlu yıllarGünaydın güzel anneler ve onun mis kokulu bebikleriii
Bugün musmutlu güzel bi gün olsunnn
Veeeeee
Bugüüünnnn beniiiiiimmm Doğummm günüüümmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?