- 23 Mart 2010
- 528
- 670
- 123
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #30.441
Hg ozaman:)ben de haziran annesiyim :))
Canim benim cok şaşırdım. Inşallah saglikla cikacak oglun. En erkencimiz seninki cikti dunyayi cok merak ediyormus dayanamadi demekki. Icini rahat tutmaya calis. Gözün aydınKızlar ben Doğum yaptım dun gece yatarken suyum geldi 3 te.apar topar hastaneye kostuk.nöbetçi doktor muayene etti açılma tamamlanmış dedi.hemen normal doğuma alicaz dedi,ben sezeryanim dedim ilkinde hocam,olsun bundada normal olacak,normal dogumuda tadarsin açıklık full dedi.Doğum haneye indim masaya yattım ebe bebegin saçını görüyorum dedi hemen ikinmaya başladım.20 dk da Doğum oldu,gördüm oğluşumu ağladı, sonra hemen aldılar yoğun bakıma.Kizkardesimin arkadaşları yenidoğan yoğun bakımda hemşire.bitek solunumu makinede abla dediler.genel durumu gayet iyiymis,1-4 hafta arası burada kalacak.Ne olur dua edin bize kızlar Rabbim evladimi bana bagislasin inşallah.Aksama görüp eve cikicam oğlumu burada bırakıp çok zor nasil dayanicam bilmiyorum.
Ablacım çok çok çok geçmiş olsun... Ben bir dönem yaşadım çarpıntıyı, tansiyon düşmesiyle beraber nabız çok yükseliyordu. Hani derler ya kalbim ağzımda atıyor, aynen öyle oluyor çarpıntı başlayınca. Sonra bir anda soğuk bir ter ve bayılıyordum. Hep de dışardayken başıma geldi. Allahtan o anın geleceğini anlamaya başladım da hemen olduğum yere ya da bir sandalyeye oturup bayılıyordum. Gerçi başarılı olamadım bir keresinde. Çenem burnum dişlerim kırılmıştı, yüzüme toplam 15 dikiş atılmıştı. Ben atlattım şükür. Egede kardiyolojide Can bey var doçentti o zamanlar, ona gidiyordum. Çok su tüketmem gerektiğini söylemişti, ondan sonra düzeldim gerçekten de. yazları 4,5 ile 6 litre arası, kışında 3 ile 4,5 litre arası su tüketiyorum alışkanlık edindim.
Senin durumun 17 yıldır devam ediyormuş ablacım, umarım bundan sonra devam etmez. Evin minnak paşasını da kucağına sağlıkla alırsın inşallahSevgiler selamlar öpüyorum
ay mınıcık bak bak nasıl da sabrsız 1 kg gectım buyudum gelıyorum demiş.Insallah ıyı olacak canım hıc korkma,uzmez o annesını1100 gr.38 cm canim
ınsallah canım ıyı haberını beklıyorum yapısmamıstır ınsallah,ah nedır bızım bu plasentadan cektıklerımızAynen cnm...
Cigerleri gelisene kadar beklesinler insaallah...
Kuveze gerek kalmasinda...
Selametle çıkalım hemen hast gelelim eve...
Dun mr randevusueicin gitmistik zaten o arada oldu bayilmadim da kalp carpintisi iste neyse
Ptesi sabaha ayarladi drum bi dr sayesinde acil diye
Insaallah kesin sonuç cikar yapismamistir...
aaaa kız naptın anaaaaa.....Kızlar ben Doğum yaptım dun gece yatarken suyum geldi 3 te.apar topar hastaneye kostuk.nöbetçi doktor muayene etti açılma tamamlanmış dedi.hemen normal doğuma alicaz dedi,ben sezeryanim dedim ilkinde hocam,olsun bundada normal olacak,normal dogumuda tadarsin açıklık full dedi.Doğum haneye indim masaya yattım ebe bebegin saçını görüyorum dedi hemen ikinmaya başladım.20 dk da Doğum oldu,gördüm oğluşumu ağladı, sonra hemen aldılar yoğun bakıma.Kizkardesimin arkadaşları yenidoğan yoğun bakımda hemşire.bitek solunumu makinede abla dediler.genel durumu gayet iyiymis,1-4 hafta arası burada kalacak.Ne olur dua edin bize kızlar Rabbim evladimi bana bagislasin inşallah.Aksama görüp eve cikicam oğlumu burada bırakıp çok zor nasil dayanicam bilmiyorum.
İnanmiyorumm...Kızlar ben Doğum yaptım dun gece yatarken suyum geldi 3 te.apar topar hastaneye kostuk.nöbetçi doktor muayene etti açılma tamamlanmış dedi.hemen normal doğuma alicaz dedi,ben sezeryanim dedim ilkinde hocam,olsun bundada normal olacak,normal dogumuda tadarsin açıklık full dedi.Doğum haneye indim masaya yattım ebe bebegin saçını görüyorum dedi hemen ikinmaya başladım.20 dk da Doğum oldu,gördüm oğluşumu ağladı, sonra hemen aldılar yoğun bakıma.Kizkardesimin arkadaşları yenidoğan yoğun bakımda hemşire.bitek solunumu makinede abla dediler.genel durumu gayet iyiymis,1-4 hafta arası burada kalacak.Ne olur dua edin bize kızlar Rabbim evladimi bana bagislasin inşallah.Aksama görüp eve cikicam oğlumu burada bırakıp çok zor nasil dayanicam bilmiyorum.
Benimki de 20gunde 40 gr almisti haftasina gore boyu da kilosu da baya geri oysaki ben istahliyim abur cubur yiyp gereksiz kilolar alsam da etimi yumurtami meyvemi cevizimi ihmal etmedim haftasonu kontrolum var cok korkuyorum seni cok iyi anliyorum canim insan uzuluyor ister istemezDün 1084 gramdi
herkes böyle diyince acaba çok mu sorun ediyorum diyorum ama ciddi sıkıntı bnm için.hahahah gecicek hepsi geçicek canımm sıkma canını tek derdin bebişin ismi olsunn
Kızlar ben Doğum yaptım dun gece yatarken suyum geldi 3 te.apar topar hastaneye kostuk.nöbetçi doktor muayene etti açılma tamamlanmış dedi.hemen normal doğuma alicaz dedi,ben sezeryanim dedim ilkinde hocam,olsun bundada normal olacak,normal dogumuda tadarsin açıklık full dedi.Doğum haneye indim masaya yattım ebe bebegin saçını görüyorum dedi hemen ikinmaya başladım.20 dk da Doğum oldu,gördüm oğluşumu ağladı, sonra hemen aldılar yoğun bakıma.Kizkardesimin arkadaşları yenidoğan yoğun bakımda hemşire.bitek solunumu makinede abla dediler.genel durumu gayet iyiymis,1-4 hafta arası burada kalacak.Ne olur dua edin bize kızlar Rabbim evladimi bana bagislasin inşallah.Aksama görüp eve cikicam oğlumu burada bırakıp çok zor nasil dayanicam bilmiyorum.
Canim hayirli olsun insallah Rabbim yardimci olacak sana bagislayacak evladini bol bol dua et bebegin cok iyi olacak isallah dualarimdasiniz canimKızlar ben Doğum yaptım dun gece yatarken suyum geldi 3 te.apar topar hastaneye kostuk.nöbetçi doktor muayene etti açılma tamamlanmış dedi.hemen normal doğuma alicaz dedi,ben sezeryanim dedim ilkinde hocam,olsun bundada normal olacak,normal dogumuda tadarsin açıklık full dedi.Doğum haneye indim masaya yattım ebe bebegin saçını görüyorum dedi hemen ikinmaya başladım.20 dk da Doğum oldu,gördüm oğluşumu ağladı, sonra hemen aldılar yoğun bakıma.Kizkardesimin arkadaşları yenidoğan yoğun bakımda hemşire.bitek solunumu makinede abla dediler.genel durumu gayet iyiymis,1-4 hafta arası burada kalacak.Ne olur dua edin bize kızlar Rabbim evladimi bana bagislasin inşallah.Aksama görüp eve cikicam oğlumu burada bırakıp çok zor nasil dayanicam bilmiyorum.
Ben de kiskanmadim caniiimm ooff biz de gelsek artik dimi yaa30 lu haftaya girenler kıskanmadım kiiiiiiii
Canim bende de oluyordu gunde 2 3 defa sinirden stresten olmustu normal diyorlar ama icime sinmedi dr a soyledim fitil yazdi her gece uyumadan once kullandim 1 hafta artik hic olmuyor sertlesme dr-una soyle canim
Almasin tabi canim onemli olan duzenli olarak gelismesi bebisin kiloyu disarda da alir insallah sonuna kadar gideriz canimınsallah canım dua edecem senın ıcın de ,mınıgıne ınan ,yemene dıkkat et bıraz.Ben 15 gunde 5 kere balık yedım ,et,muz,hergun yumurta,sut.Cok stresli gunler yasadım ama doktor gelısımı durmayınca bu bebegı almam dedı,ınsallah guzel haberle geleceksın sen de
Hepinizden Allah razi olsun kızlar...Bol bol dua edin bize ne olur....Rabbim sizlere hayırlı zamanda kucağınıza alabilmeyi nasip etsin.Herşeyi sizinle paylastim buzamana kadar yine paylaşmak istedim.İnşallah daha güzel haberlerimizi vericez hepinize.Duanizi eksik etmeyin.
1100 gr.38 cm canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?