2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Canim benim cok şaşırdım. Inşallah saglikla cikacak oglun. En erkencimiz seninki cikti dunyayi cok merak ediyormus dayanamadi demekki. Icini rahat tutmaya calis. Gözün aydın

çok sğl ALLAH razı olsun cnm...
aynen tansiyon düştügü an nabız yukseliyor ensede bi uyusma sanki fişini çekiyor birisi yıgılıp kalıyor insan...
evt anlıyor insan bayılcam diyorum bende oturuyorum artık... ama bikaç sn lik bişey genelde yüzüstü küt oluyor...
en son tam banyoya sol adımımı attım sağ bacak arkada eşige küt bayıldım gecen sene... popo ustu ALLAHTAN bu sefer :)
ben de bi kere otobuste bayıldım ayaktaydım indirmişler beni bikaç durak sonra basımda adamlar kendime geldim acilen
wc buldum su gibi ishal yapıyor ayılınca...
hemen ailemi aradım acile gittik dr iyi hemen ishal olmussun ölürdün yoksa demişti
7-8 kerede evde bayıldım agac gibi burnumun ustune kut...
halıya akmış kanlar kalktım yine bayıkdım anında cocuk ufak ozaman uyandı yavrum ağlıyo başımda
acile gittim burnum kırılmamış ama gözaltlarım dayak yemişim gibi hast polisi geldi bide boşanma aşamasındayım dayak mı yedim diye sıkıştırıyo beni ...
neyse fena ya... sekerim çok düşük normalde banada cantanda seker bulundur stres yok yorgunluk yok vs dendi...
ama her carpıntıda bayılmıyorum bu ikisi bazen beraber bazen tek tek olıyor...
su içmem pek hatırlattıgın iyi oldu sğl cnm...
amin cnm hayırlısıyla bi alalım bebişleri kucağımıza da...
bende çok öptüm...

kızlar hayırlı doğumlar dilerim. Benim kızım 2 yaşında oldu Graco Contour Prestige Peacoat Park Yatagını satıyorum.Düşünen varsa mesaj atabilir.

ınsallah canım ıyı haberını beklıyorum yapısmamıstır ınsallah,ah nedır bızım bu plasentadan cektıklerımız

aaaa kız naptın anaaaaa.....
en hızlı senin veled çıktı aaaa şoktayım halaaa.....

benide dün acilde çok ıkındırdılar akıntın geldimi merak etme gelirse dediler geldi nitekim ama korktum bende...

ay ne güzel cabucak atlatmışsın bebek ufak fazla zorlanmadın bak bünyen cabuk iyileşecek maşaallah...
hiççç merak etme annesi sadece solunum cihazı o ALLAHA şükürler olsun ooo iki haftaya kalmaz alır gelirsin oğluşunu evine...
başka sorun olmamış çoook şükür ay dündendir yüzümden düşen bin parçaydı cnm sıkkındı ağlayıp duruyordum nasıl mutlu olduuummm...

hayırlı olsun analı babalı büyüsün paşacık oy maşaallah... cnm benim dualarımdasınız oğlusunla çok öptüm...

Arkadaşlar duyurruuuuuu !!!

Hatm-i Şerif başlattık 5.ayımızdayız... Süremiz 8 Nisana kadardır
Katılmak isteyenler mesajımı altıntılayıp kaçıncı cüzü almak istediklerini belirtsinler inşaAllah :)

Öpüyorum güzel anneleri

Cüz almak isteyenler mesajımı alıntılayıp yazsınlar lütfen...
Bismillahirrahmanirrahim...

1.Cüz : PaytiPo
2.Cüz: PaytiPo
3.Cüz: zynpzynpzynp
4.Cüz: zynpzynpzynp
5.Cüz: Y yigitali2015
6.Cüz:
7.Cüz:
8.Cüz:
9.Cüz:
10.cüz:
11.Cüz:
12.cüz:
13.Cüz:
14.Cüz:
15.cüz:
16.Cüz: seyitbebek okundu
17.Cüz:
18.cüz:
19.Cüz:
20.Cüz: mirac75
21.Cüz: SirriEyvan
22.Cüz: SirriEyvan
23.Cüz: mirac75
24.Cüz: mirac75
25.Cüz: mirac75
26.Cüz: mirac75

27.Cüz: S suveyde
28.Cüz: damlasssss okundu
29.Cüz:
30.Cüz: @denizkizi_esra

ElaBilge16 ikizlere hamile annemiz , kendisi evinde bir hatim başlamış , fakat durumundan dolayı artık okuyamiyormuş maalesef , bizlerde nasipse hatmi tamamlayalım dedik...
bu hatmin süresi doğumumuza kadardır ama eminim en kısa zamanda cüzlerimiz sahiplerine kavuşacaktır
Rabbim kabul etsin...

10.cüz: SirriEyvan

11.Cüz:
12.cüz:
13.Cüz:
14.Cüz:
15.cüz:
16.Cüz:
17.Cüz:
18.cüz:
19.Cüz:
20.Cüz:
21.Cüz:
22.Cüz:
23.Cüz:
24.Cüz:
25.Cüz:
26.Cüz:
27.Cüz:
28.Cüz:
29.Cüz:
30.Cüz:

Güzel annelerim...
bu ayın bereketinden feyizlenmek isteyen yok muuuu ??? :))

İnanmiyorumm...
Vay maaşAllah barekAllah subhanAllah...
Maralcim oglusu sağ salim büyüsün durumunun iyi olmasına çok ama çok svindimm...
Harika bir duygu. Gözlerim doldu heyecanlandim..
Demek ilk annemiz oldun..
Doğum hikayeni ayrıntılı yeni konuya da beklerim açayım hemen acilmadiysa :)
Vay Beee valla inanamıyorum...

Dün 1084 gramdi
Benimki de 20gunde 40 gr almisti haftasina gore boyu da kilosu da baya geri oysaki ben istahliyim abur cubur yiyp gereksiz kilolar alsam da etimi yumurtami meyvemi cevizimi ihmal etmedim haftasonu kontrolum var cok korkuyorum seni cok iyi anliyorum canim insan uzuluyor ister istemez

Canım allah bağışlasın şaşırdım gerçekten allahım esirgesin yavrunu dualarım seninle inşallah herşey çok iyi olucak sakın üzülme

Canim hayirli olsun insallah Rabbim yardimci olacak sana bagislayacak evladini bol bol dua et bebegin cok iyi olacak isallah dualarimdasiniz canim

Canim bende de oluyordu gunde 2 3 defa sinirden stresten olmustu normal diyorlar ama icime sinmedi dr a soyledim fitil yazdi her gece uyumadan once kullandim 1 hafta artik hic olmuyor sertlesme dr-una soyle canim

Dedigim gibi cmt gunu doktoruma söyledim ntsye aldi,bisey cikmayinca da normal dedi.Bugün saglik ocagina gittim,oradaki doktrda dogum kasilmasi anlattigin gibi olmaz bunlar normal dedi.Magnezyuma basladim,bugun masallahim var dune nazaran.Belki magnezyumdandir diyorum,insallah yine korkutmaz.Zaten bol tedirginlikli bir hamilelik geciriyorum Allahim yuzumuze gulsun insallah hepimizin

Almasin tabi canim onemli olan duzenli olarak gelismesi bebisin kiloyu disarda da alir insallah sonuna kadar gideriz canim

1100 gr.38 cm canim

ay ne oluyor bana salya sümük ağlıyorum yaaaa.....

maralcım nasıl istiyorum yanında olmayı...

maşaallah oğlusuna oy kurban olam ben onu yaradanaaa...

hangi hastanedesin bişeye ihtiyacın var mı?
özelden cebimi yazıyorum ara beni hemen gelirim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…