- 3 Mayıs 2012
- 3.661
- 3.047
- 158
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #30.461
evet aynen aynen canım ama ancak yaşayan bilir nasıl bişey oldugunu tahmin bile edemeyiz nasıl bi duygu oldugunu. evet biz heyecanlanınca kalp atışımız hızlanıyormuş bebeklerede baya bi sesi gidiyormuş küt küt die onlarda ürküyormuş o yuzden saki olmak lazım her konuda :)))
Ayy çok heyecanlandım yaa hala üstümden atamadım heyecanı. ilk doğum haberimiz geldi
valla bende çok korktum hem heycanlandım hem sevindim hemde korktum.bide daha iki gün önce konuşmuştuk aynı problemimiz vardı bana yardımcı olmuştu şimdi çok endişelendim
aynen canım şimdi bana sorsalar, şimdi doğurmak istermisin deseler ne yalan söleyim şöle bi düşünürüm acaba doğursammı die inan hem hemen kucağıma almak için sabırsızlanıyorum hem de gelişimini tamamlasın istiyorum. çok değişik bi duygu gerçekten hem sevindirici hem heyecan verici :))))
Canim benim Allah bagislasin bebegini merak etme 30 haftalik dogum yapan cok arkadasim var hepsininki de saglikli bakimi zor oluyor baslarda ama sonra duzeliyor solunum disinda sikintisi yok degil mi sebebi neymis peki doktorun anlamadi mi kontrollerde falanKızlar ben Doğum yaptım dun gece yatarken suyum geldi 3 te.apar topar hastaneye kostuk.nöbetçi doktor muayene etti açılma tamamlanmış dedi.hemen normal doğuma alicaz dedi,ben sezeryanim dedim ilkinde hocam,olsun bundada normal olacak,normal dogumuda tadarsin açıklık full dedi.Doğum haneye indim masaya yattım ebe bebegin saçını görüyorum dedi hemen ikinmaya başladım.20 dk da Doğum oldu,gördüm oğluşumu ağladı, sonra hemen aldılar yoğun bakıma.Kizkardesimin arkadaşları yenidoğan yoğun bakımda hemşire.bitek solunumu makinede abla dediler.genel durumu gayet iyiymis,1-4 hafta arası burada kalacak.Ne olur dua edin bize kızlar Rabbim evladimi bana bagislasin inşallah.Aksama görüp eve cikicam oğlumu burada bırakıp çok zor nasil dayanicam bilmiyorum.
Masallah canim 9 aylik gibi:))))
ikizler ya ondan teyzesi :)))))Masallah canim 9 aylik gibi:))))
Cnm cok tatli gobegin ama senin ikizz ve benim şimdi senin bu ikiz gobeginle ayni boyutlardayim:)
Ben de kiskanmadim caniiimm ooff biz de gelsek artik dimi yaa
Bende çok fenayım coook...ay ne oluyor bana salya sümük ağlıyorum yaaaa.....
maralcım nasıl istiyorum yanında olmayı...
maşaallah oğlusuna oy kurban olam ben onu yaradanaaa...
hangi hastanedesin bişeye ihtiyacın var mı?
özelden cebimi yazıyorum ara beni hemen gelirim...
Maasallah gobüse ve icindeki bebislere heheh :))
İnanmiyorumm...
Vay maaşAllah barekAllah subhanAllah...
Maralcim oglusu sağ salim büyüsün durumunun iyi olmasına çok ama çok svindimm...
Harika bir duygu. Gözlerim doldu heyecanlandim..
Demek ilk annemiz oldun..
Doğum hikayeni ayrıntılı yeni konuya da beklerim açayım hemen acilmadiysa :)
Vay Beee valla inanamıyorum...
ben bu hatunu seviyorum yaaaa....
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/2015-haziran-anneleri-dogum-hikayeleri.808996/
Yeni konumuz hayırlı olsuuun...
@maral26 annemiz ve oğluna sağlıklı uzun hayırlı yıllar diliyoruz... Ve doğum hikayeni basligimizin altına isteriz topigimizin ilk annesiii:)
Yürekleri carptirdin bugun...
Oğlun en kısa zamanda evine gelsin insaAllaahh..:)
Konu acildi bile canim...liste de oraya yapılacak ,evet ya bu güzel fikir esma bi liste yapsak mesela doğum hikayelerini yazsak diğer topiklerin var bizim neyimiz eksik
Ben kocise soyledim arayip aramizda bi gun vardi arkadas dogum yapmış diye. Sonra kapattim telefonu yarim saat sonra bi daha aradi. Diyo kac aylikti onunki, nasil dogum yapmis. Sende hareket et bak. Bizim oyle olmaz heralde dimi falan.Bende çok fenayım coook...
Nasıl duygusalim..nasıl dua ediyorum, nasıl şaşkınim..:)))
Bu topicte ilk defa biri ismimle hitap etti bu arada :)))evet ya bu güzel fikir esma bi liste yapsak mesela doğum hikayelerini yazsak diğer topiklerin var bizim neyimiz eksik
Haha onlari da heyecanlandirdik...Ben kocise soyledim arayip aramizda bi gun vardi arkadas dogum yapmış diye. Sonra kapattim telefonu yarim saat sonra bi daha aradi. Diyo kac aylikti onunki, nasil dogum yapmis. Sende hareket et bak. Bizim oyle olmaz heralde dimi falan.telas yapmis herhalde
Bu topicte ilk defa biri ismimle hitap etti bu arada :)))
Diğer topiclerden alışkanim ama burada değilim , kiz nerden biliyon adimi :)))
Inşallah canim :)) darisi hayırlısıyla basimiza inşallah :) maralcim'in erken dogum riski var miydi tam hatirlayamadim da?Haha onlari da heyecanlandirdik...
Valla bizimki de sırıtıyor benle... Dinliyor pür dikkat kilosunu filan söylüyorum...heyecanlı aglamakli konuşuyorum..o da sırıtıyor..
Herkes baya heyecanlandi yaaa...
Ne değişik oldu... Sağ salim kucağına aldığıni da görelim icimiz rahatlasin insaAllaahh...:)
evt cnm vardı gecen haftalarda ciger geliştirici igne olmustu yavrum benim...Inşallah canim :)) darisi hayırlısıyla basimiza inşallah :) maralcim'in erken dogum riski var miydi tam hatirlayamadim da?
Bende soyledim esime o da bizimki oyle olmaz dimi diyo.Ben kocise soyledim arayip aramizda bi gun vardi arkadas dogum yapmış diye. Sonra kapattim telefonu yarim saat sonra bi daha aradi. Diyo kac aylikti onunki, nasil dogum yapmis. Sende hareket et bak. Bizim oyle olmaz heralde dimi falan.telas yapmis herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?