2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

Ayy çok heyecanlandım yaa hala üstümden atamadım heyecanı. ilk doğum haberimiz geldi

valla bende çok korktum hem heycanlandım hem sevindim hemde korktum.bide daha iki gün önce konuşmuştuk aynı problemimiz vardı bana yardımcı olmuştu şimdi çok endişelendim

Rabbim hepimize yasatsin bu guzel duyguyu , sewincimizi yarim birakmasin . Denizkizi_esra bende senin gibi dusunuyorum sonra burdaki takwime bakiyorum daha karnimizda tamamlayacagi olusvmlari görunce yok diyorum orda kalsin:)

Canim benim Allah bagislasin bebegini merak etme 30 haftalik dogum yapan cok arkadasim var hepsininki de saglikli bakimi zor oluyor baslarda ama sonra duzeliyor solunum disinda sikintisi yok degil mi sebebi neymis peki doktorun anlamadi mi kontrollerde falan

Bende çok fenayım coook...
Nasıl duygusalim..nasıl dua ediyorum, nasıl şaşkınim..:)))

evet ya bu güzel fikir esma bi liste yapsak mesela doğum hikayelerini yazsak diğer topiklerin var bizim neyimiz eksik

buda bizim 27 haftalık göbüşümüz :)))))))
ben bu hatunu seviyorum yaaaa....
hersey acık net yüz saklama vs yok... budur işte....
bizbize kadınların içindeyiz oh be şöle....

çok tatlılar annesi maşaallah...
iki pıtırcık içerde ne muhabbetler var ALLAH bilir hehee...

evet ya bu güzel fikir esma bi liste yapsak mesela doğum hikayelerini yazsak diğer topiklerin var bizim neyimiz eksik
Konu acildi bile canim...liste de oraya yapılacak ,
Ben pcye geçince düzenleyecegim inşaAllah...
Doğum hikayeleri güzelce bir arada toplanmış olur :)

Bende çok fenayım coook...
Nasıl duygusalim..nasıl dua ediyorum, nasıl şaşkınim..:)))
Ben kocise soyledim arayip aramizda bi gun vardi arkadas dogum yapmış diye. Sonra kapattim telefonu yarim saat sonra bi daha aradi. Diyo kac aylikti onunki, nasil dogum yapmis. Sende hareket et bak. Bizim oyle olmaz heralde dimi falan. telas yapmis herhalde

Haha onlari da heyecanlandirdik...
Valla bizimki de sırıtıyor benle... Dinliyor pür dikkat kilosunu filan söylüyorum...heyecanlı aglamakli konuşuyorum..o da sırıtıyor..
Herkes baya heyecanlandi yaaa...
Ne değişik oldu... Sağ salim kucağına aldığıni da görelim icimiz rahatlasin insaAllaahh...:)

Inşallah canim :)) darisi hayırlısıyla basimiza inşallah :) maralcim'in erken dogum riski var miydi tam hatirlayamadim da?

Inşallah canim :)) darisi hayırlısıyla basimiza inşallah :) maralcim'in erken dogum riski var miydi tam hatirlayamadim da?
evt cnm vardı gecen haftalarda ciger geliştirici igne olmustu yavrum benim...

yatıyordu evde...

hatta kızcagaz pazar yazmıstı çok fena oksuruyorum hastayım cigerlerime vuruyor diye...

oksürük de tetiklemiş olabilir mi acaba....

dün benide acilde cok şiddetli oksürtüp ıkındırdılar akıntım geldi... ve bogazlarım berbat öksürüyorum

hay ALLAHIM kafayı sıyırcam bi yandan ağlıyom bi yandan sapıttım ya...

sancım da var az alttan...

Bende soyledim esime o da bizimki oyle olmaz dimi diyo.
Bende agirdan aliyodum en iyisi cantalari hazirlamak dursun kenarda nolur nolmaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…