2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Hayırlı olsun canım bol bol dua edicez

Allahim kolayliklar versin, rabbim omur verdimi nasil olursa olsun bagliyor hayata. Onun da 1-2haftada cikacagjni umuyorum. Sen de Uzat ayaciklarini canim sicak tut ayaklarini gevsemeye calis. Bogazini islak tut ılık ihlamur falan ic canim. Ne sicak ne soğuk ılık ic. Hem sakinlestirir hem bogazini yatistirir.

şimdi eşim aradı anlattım dogumu...

dünkü acildeki ıkınmalar öksürükleri görünce korktu adam ıkınma öksürme sen dedi durdu drlardan gizli
sancım da bugun var
adam eve gelio...

cantam hazır değil...

oy anam oyyyyyy inşaallah bişey olmaz....

ciger geliştirici igne dogumu hızlandırıyor diyordu bikaç forumda acaba onun mu etkisi oldu maralın doğumuna...?
bikaç hafta önce vurulmustu iğneleri

Canim durrrr
panik yapma senin bebis beklesin bari az daha

Tabi Allah bilir ama öksürük tetikliyormuş ,ben 5.aydayken çok kötü grip olmuştum doktor benden fena heyecan yapmıştı.Öksürük çok etkiliyor diye pervane olmuştu.Bende dikkat et demiştim marala öksürük etkiliyormuş demiştim,oğluşu da fırsat bu fırsat atmış kendini dışarı.Ay nasıl etkilendik hepimiz ya.

canım ben sana bişi sormuştum görmedın sanırım sende ciğer geliştirici oldun ya onun şu kadar fayda ediyor diye bir süresi var mı, inşallah zamanında doğum yaparsın cnm öyle bir etkisi olsa doktorun söylerdi zaten sanmıyorum

evett mogamininkinden:)eveet biliyorum resmini de görmüştüm orda benim fotom yok çok utanmıştım ondan koymadım:):):)
Ay yesinler utangaçligini..
Ne varmış kiz
Ben ondan hatirlayamadim demek... Yoksa unutmazdim tatlim:)
Şimdi esma diyebilirsin haha aydınlığa kavuşturduk olayı :)))

Kiz bir dogumu daha kaldiramayiz az bunun saskinligi gitsin ha soyle tosbagaya gelmesin daha almam kizima yoksa bizim kiz da costu birden hi sag bi sol yapiyor heheh saka bi yana inşallah bir şey yoktur canim.

hee bitanem okudum yazdım cevabı ama alıntılar yapamamıstım cok uykusuz ve yorgundum...

özellikle sordum 10 gün süresi var diye duydum doğrumu diye
hayır dedi öyle bişey yok bir kere vuruldumu gelişimi öne alıp büyümesini devam ettiriyoruz bebegin...
haftana göre ikiser doz iki gün yeterli demişti,,,

çok ii o zaman. sen içini ferah tut. faydası olup zararı olmayan bişi o iğne.

Canim allah evladina saglik sıhhat uzun omurler versin .bahti acik cokkkkk buyuk adam olsun.sanada cokkk gecmis olsun canim dualariimiz hep seninle

kızlar bir sorum olacak. şu yalancı doğum sancıları diyorlar ya karın sertleşiyor arada. yanı bende bı suredır oluyor bazen daha çok oluyor. ağrı sızı olmadan karnım kabak gıbı sertleşiyor. sizde de oluyor mu hissediyormusunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…