- 17 Ocak 2015
- 240
- 177
- 48
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #30.481
Hayırlı olsun canım bol bol dua edicezKızlar ben Doğum yaptım dun gece yatarken suyum geldi 3 te.apar topar hastaneye kostuk.nöbetçi doktor muayene etti açılma tamamlanmış dedi.hemen normal doğuma alicaz dedi,ben sezeryanim dedim ilkinde hocam,olsun bundada normal olacak,normal dogumuda tadarsin açıklık full dedi.Doğum haneye indim masaya yattım ebe bebegin saçını görüyorum dedi hemen ikinmaya başladım.20 dk da Doğum oldu,gördüm oğluşumu ağladı, sonra hemen aldılar yoğun bakıma.Kizkardesimin arkadaşları yenidoğan yoğun bakımda hemşire.bitek solunumu makinede abla dediler.genel durumu gayet iyiymis,1-4 hafta arası burada kalacak.Ne olur dua edin bize kızlar Rabbim evladimi bana bagislasin inşallah.Aksama görüp eve cikicam oğlumu burada bırakıp çok zor nasil dayanicam bilmiyorum.
Ahahaha valla mi kiz...e ben seni diğer topikten biliyorum :)
Allahim kolayliklar versin, rabbim omur verdimi nasil olursa olsun bagliyor hayata. Onun da 1-2haftada cikacagjni umuyorum. Sen de Uzat ayaciklarini canim sicak tut ayaklarini gevsemeye calis. Bogazini islak tut ılık ihlamur falan ic canim. Ne sicak ne soğuk ılık ic. Hem sakinlestirir hem bogazini yatistirir.evt cnm vardı gecen haftalarda ciger geliştirici igne olmustu yavrum benim...
yatıyordu evde...
hatta kızcagaz pazar yazmıstı çok fena oksuruyorum hastayım cigerlerime vuruyor diye...
oksürük de tetiklemiş olabilir mi acaba....
dün benide acilde cok şiddetli oksürtüp ıkındırdılar akıntım geldi... ve bogazlarım berbat öksürüyorum
hay ALLAHIM kafayı sıyırcam bi yandan ağlıyom bi yandan sapıttım ya...
sancım da var az alttan...
Tam aciklayacaktim ama mirac açıklamış kuzum..:)Inşallah canim :)) darisi hayırlısıyla basimiza inşallah :) maralcim'in erken dogum riski var miydi tam hatirlayamadim da?
Canim durrrrevt cnm vardı gecen haftalarda ciger geliştirici igne olmustu yavrum benim...
yatıyordu evde...
hatta kızcagaz pazar yazmıstı çok fena oksuruyorum hastayım cigerlerime vuruyor diye...
dün benide acilde cok şiddetli oksürtüp ıkındırdılar akıntım geldi... ve bogazlarım berbat öksürüyorum
Tabi Allah bilir ama öksürük tetikliyormuş ,ben 5.aydayken çok kötü grip olmuştum doktor benden fena heyecan yapmıştı.Öksürük çok etkiliyor diye pervane olmuştu.Bende dikkat et demiştim marala öksürük etkiliyormuş demiştim,oğluşu da fırsat bu fırsat atmış kendini dışarı.Ay nasıl etkilendik hepimiz ya.evt cnm vardı gecen haftalarda ciger geliştirici igne olmustu yavrum benim...
yatıyordu evde...
Ahahaha valla mi kiz...
Kafam gitmiş benim yaaa...
Mogamininkinden miiii...
E süper o zaman suretimi de biliyorsundur..orda foto paylasmistik ama senin yoktu fotoonn
şimdi eşim aradı anlattım dogumu...
dünkü acildeki ıkınmalar öksürükleri görünce korktu adam ıkınma öksürme sen dedi durdu drlardan gizli
sancım da bugun var
adam eve gelio...
cantam hazır değil...
oy anam oyyyyyy inşaallah bişey olmaz....
ciger geliştirici igne dogumu hızlandırıyor diyordu bikaç forumda acaba onun mu etkisi oldu maralın doğumuna...?
bikaç hafta önce vurulmustu iğneleri
Ay yesinler utangaçligini..evett mogamininkinden:)eveet biliyorum resmini de görmüştüm orda benim fotom yok çok utanmıştım ondan koymadım:):):)
Kiz bir dogumu daha kaldiramayiz az bunun saskinligi gitsin ha soyle tosbagaya gelmesin daha almam kizima yoksaşimdi eşim aradı anlattım dogumu...
dünkü acildeki ıkınmalar öksürükleri görünce korktu adam ıkınma öksürme sen dedi durdu drlardan gizli
sancım da bugun var
adam eve gelio...
cantam hazır değil...
oy anam oyyyyyy inşaallah bişey olmaz....
ciger geliştirici igne dogumu hızlandırıyor diyordu bikaç forumda acaba onun mu etkisi oldu maralın doğumuna...?
bikaç hafta önce vurulmustu iğneleri
canım ben sana bişi sormuştum görmedın sanırım sende ciğer geliştirici oldun ya onun şu kadar fayda ediyor diye bir süresi var mı, inşallah zamanında doğum yaparsın cnm öyle bir etkisi olsa doktorun söylerdi zaten sanmıyorum
bnde ayni seyi dusundum cnm.bnmkide nerdeyse ayni:)Cnm cok tatli gobegin ama senin ikizz ve benim şimdi senin bu ikiz gobeginle ayni boyutlardayim:)
hee bitanem okudum yazdım cevabı ama alıntılar yapamamıstım cok uykusuz ve yorgundum...
özellikle sordum 10 gün süresi var diye duydum doğrumu diye
hayır dedi öyle bişey yok bir kere vuruldumu gelişimi öne alıp büyümesini devam ettiriyoruz bebegin...
haftana göre ikiser doz iki gün yeterli demişti,,,
Canim allah evladina saglik sıhhat uzun omurler versin .bahti acik cokkkkk buyuk adam olsun.sanada cokkk gecmis olsun canim dualariimiz hep seninleHepinizden Allah razi olsun kızlar...Bolsun.sanadua edin bize ne olur....Rabbim sizlere hayırlı zamanda kucağınıza alabilmeyi nasip etsin.Herşeyi sizinle paylastim buzamana kadar yine paylaşmak istedim.İnşallah daha güzel haberlerimizi vericez hepinize.Duanizi eksik etmeyin.
Çok mu siskoyuz biz acabaaa. Yapiyla alakali heraldeebnde ayni seyi dusundum cnm.bnmkide nerdeyse ayni:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?