2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Bizimkide panik oldu ama gecti
Esim diyoki;eksikleri tamamlayalim canta hazir olsun.
Bende panik oldum hazirliklari tamamlamaya karar verdim bian once aklimizda olacagina hazir olsun
aynen canım illa yumurtanın bi tarafımıza sıkışmasını beklemeyelim hazırlıklar için :)))
hepimizin erken doğumdan korkmasının birinci sebebi bebeğimizin sağlığı, ikinci sebebi ise doğum hazırlıklarımız. en azından hazırlık kısmını tamamlarsak diğerinide Allahın takdiri der bekleriz :))

hoşgeldin cnm ne demek ya buyur gel :) erkek anaları çoğalıyo valla yaşasın kaynanalarr

ya ben hala erken deyip o yumurtanın bi yerlerime girmesini bekliyorum

evet canım 10kilo alınca çoğunlukla siyah giyiniyorum
bende 8 aldım... 61 oldum...
ama hiç belli olmuyor diyorlar göbüş haricinde...bence de belli değil , sıkıntı etmiyorum aamaaan veririz nasilsa.. :)
göbüşe durdurak denmiyor zaten hep ileriye atıyor kendini

bende 8 aldım... 61 oldum...
ama hiç belli olmuyor diyorlar göbüş haricinde...bence de belli değil , sıkıntı etmiyorum aamaaan veririz nasilsa.. :)
göbüşe durdurak denmiyor zaten hep ileriye atıyor kendini
bende şuan 72yim canım ama bebeğim sağlıklı olsun yeterki,takmıyorum senin gibi sadece insanların bakışı ve aaa ne büyük bi karnın var diyişi beni rahatsız ettiği için saklama ihtiyacı hissediyorum

Cok etkilendik canim erken dogum bekliyoduk hepimiz topikte ama bu kadar erken beklemiyoduk oyuzden bicogumuz gece ruyasinda dogurur heralde
ben maralın yaşadıklarını p.tesi gunu ruyamda gormuştum bnde o şekilde aniden doğum yapmıştım rüyamda hatta yazmıştım burayada. ama benim başıma olumsuz bişey gelcekse hissederim panik yaparım ama o iş hayırla sonuçlancaksada içimde bi rahatlık olur sırtımı arkaya yaslar akışına bırakırım. bu doğum olayıda öyle geliyor nedendir bilmem ama bi rahatlık var içimde sanki sancımla beraber tek ıkınmayla doğurcakmış gibiyim.
eşimle sevgiliyken askere gittiğinde de aynı rahatlık vardı eşimin astım rahatsızlığı var die sürekli hava değişimine geldi 3 ayda bir gele gele askerliği bitirdi her gelişinde en az 2 hafta kaldı burda :)) unv gideceğim zmnda öle olmuştu evime çok yakın biyerde okudum kocalinde. o yuzden hislerime guvenerekten panik yapmamaya çalışıyorum ama heyecan had safhalarda tabi oda sevinçten :))))

ya ben hala erken deyip o yumurtanın bi yerlerime girmesini bekliyorum
olsun canım en kötü hastaneden verirler kıyafet ya da sağdan soldan ayarlarız o gun için :)) biz eve gelene kdrda kıyafetlerini yıkar kuruturlar :))) onlarıda o kdr dert etme eskiden hazırlıkmı varmış cantamı hazırlanıyormuş sanki :))) ama hazır olsa daha iyi olur tabii

hastaneler veriyo mu ki kıyafet eğer öyleyse doğumda fazla kıyafet gerekli değil

Gururla goster... Sanki kilo mu o, bebeğin kocaman bir bebeğim var benim de :)))

Ofss alintilar yaptim gitti hepsi...

Masaallah kizlar resimlere baktim...
Minnoslar saglikla daha da buyusun insaallah...

ECD75
Cnm ayni panik basladi ...
2 aydir camasir asmiyodum onu astim kosarak
Nevresimleri degistirdim
Cekmeceleri bosalttim bebise cok yer acmam lazim
Yatagin ustunde duruyo ciciler yikanip utulenip kalkacak
Canta yapmadım daha
Amaniiiiiinnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…