2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kim en erken doğum yapacak, kaçıncı haftalarda doğarlar vs. dedik durduk .

İşte benim hiç beklemediğim bir doğum haberi geldi karşıma.

İşte evdeki hesaplar asla çarşıya uymuyor.

Akşam açık renklileri yıkayacaktım (eşimin üstündekileri bekliyorum) hemen gittim hastane pijama takımlarımı çıkarttım oda açık renk akşam onu da yıkayıp hazır artık çantamı hazırlamayı düşünüyorum.

Hey Allahım yarabbim.

Bir problem var mıydı yoksa gayet normal bir doğum mu oldu bilgin var mı canım?
normal doğumla geldi yavrucak...
ama zaten yatan bir annemizdi... bebişi rahim ağzına dayanan belki hatırlarsın...
erken bekleniliyordu 30.haftayı bekleyebildi Musab Hamza...
suyu gelmiş gece...
açılması tammış , normal doğumla doğdu...
gayet sağlıklıymış , küvezdeymiş , 1 kilo 100 gram civarı... solunum cihazına bağlanmış
dua ediyoruz sağ salim eve de gelir inşaAllah...

Çok sağol canım bilgilendirmen için.

Sağlıklıymış ya şükür yaradana.

Rabbim böyle uygun gördüyse vardır elbet bunda da bir hayır.

cimcimesevilay , bizim senle aynıymış kız tarihlerimiz..ayy ne güzell ya sabırsızca bekleyen anneleri görünce yalnız olmadığımı hissediyorum..hamilelik de bir tek hamile olanlarla paylaşılıyor çünkü..en azından benim çevremde böyle :)

Hoşgeldin canım burası çok iyi geliyo inan bana

merhaba sevgili haziran anneleri..uzun zamandır gizli gizli aranızdayım yazdığınız şeyleri okuyup takip etmeye çalışıyorum..tanışmasakta bir çoğunuzu tanıyor gibiyim..3 ayı atlatayım 5 ayı atlatayım öyle katılayım derken bi bakmışım 7 ay olmuşbende oğlumu bekliyorum.ilk bebeğim olacak inşallah yaşım 28.aranıza beni de alırsanız mutluluk duyarım

Hosgeldiiin aramizaa :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…