2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
saol tatlım ama kendimce aldım kilo hemen hemen sizler kadar aldım hemde dun itibariyle 10 kilo almıştım son aylara doğru bi 5 daha alacağımı tahmin ediyorumm :)))
oo maşallah hiç belli diil.bende alırım çünkü iştahım inanaılmaz açık ve şuan raporluyum yatıyorum hep.napalım bebişler sağlıklı olsunda gelsin kilolar

şok oldum..bi çok arkadas gibi rüyanı anlatıyosun sandım..Hayırlı ugurlu olsun canımcım en kısa zamanda mus'ab hamzanla evine dönersin inş..dualarım sizinle Allah bizede hayırlı kolay doğumlar nasip eder inşaallah..

istenilen bilgileri yaz canım ben eklerim seni :)
ben hiç bilmiyorum ne listesi. :))

hoşgeldin canım :)

ne guzel canim ins.dogumunda hissetigin gibi olur

Kızlar..
bugün bende biraz sıkıntılar yaşadım tedirgin oldum..her türlü hamilelik kontrolünden gectim
çok az bi leke gördüm çamaşırmda..Ablamı aradım (ebe hemşire kendisi) acilden giriş yap bi gel dedi..
çatal muayenesi, vajinal muayene, nst ,idrar tahlili..bunaldım daraldım ilk kez o tarz muayene oldum korktumda..plesantam hafif aşagı kaymış mı ne öyle bişey dendi.. İdrar yolu enfeksiyonu falan çıktı..
bide geldim maralı okudum gerim gerim gerildim

alintilari karistrdim kizlar o yuzden direk yaziyrm
gobuslu bebisliler bayildim fotolariniza :))
bnm dunden beri kicim basim agriyor tabiri caizse:))
maralin dogumundan snrda daha kendime gelebilmis degilim durup durp aglamak geliyor.daha 27.hafta gobegimizi cekemedik kizimla:/
aramiza yeni katilan arkadaslar hos geldiniz :)

gecmis olsun canimm
dikkat et kendine.hepizm sok olduk marala ama bebisi dusun stres yapma kendine...

sagol canım..ben pek sakınmıyorum kendimi..sandalyeye çıkmak yukarı uzanmak hızlı yürümek merdiven inip çıkmak vs hepsi yasak şimdi..
yapmaaa bnde oyleydim bi anda yatis olayi cikti iste Allah korusun cok dikkat et kendine cogu gitti azi kaldi cnm bnm

İlk sayfadaki liste canim..yok musun orda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…