2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
okurken çok şaşırdım yaa...Allah bağışlasın canım.Dualarımız sizinle...ilk bebeğimiz geldi. Allah uzun ömürler versin. merak etme çabucak toparlar inşallah sen de kavuşursun bebişine.

daha 7 ay once hamile kalmak isteyenler topiğinde yazışırken şimdi sıra geldi doğum hikayeleri kısmına... birbirimizin yol arkadaşı iken kader arkadaşı olduk... rabbim hepimize sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin...

buda bizim 27 haftalık göbüşümüz :)))))))
maşallah göbüşüne canım :))))

Rabbim hepimize yasatsin bu guzel duyguyu , sewincimizi yarim birakmasin . Denizkizi_esra bende senin gibi dusunuyorum sonra burdaki takwime bakiyorum daha karnimizda tamamlayacagi olusvmlari görunce yok diyorum orda kalsin:)
aynen canım en guzeli sabırla beklemek hayırlısını istemek :))) rabbim vereceği zamanı biliyor...
bende bi kaç resim paylaşmıştım öyle tanıdık cıkarmı die düşündüm özelimizi yazıyoruz sonucta die ama sonra dedim çevremde hiç haziran annesi yok paylaş gitsinnn

Bende soyledim esime o da bizimki oyle olmaz dimi diyo.
Bende agirdan aliyodum en iyisi cantalari hazirlamak dursun kenarda nolur nolmaz..
bnmde eşim bizim öyle bir durumumuz yok çok şükür şuanda deyip panik havasını dağıttı hemen :))))
evett mogamininkinden:)eveet biliyorum resmini de görmüştüm orda benim fotom yok çok utanmıştım ondan koymadım:):):)
bende o topikteydimm nerelerden nerelere geldikk way bee
Ay yesinler utangaçligini..
Ne varmış kiz
Ben ondan hatirlayamadim demek... Yoksa unutmazdim tatlim:)
Şimdi esma diyebilirsin haha aydınlığa kavuşturduk olayı :)))
ahh ahh ne gunlerdi şuram ağrıyor reglimi olcam acaba yoksa hamilemi diye diye kafayı yerdik :)))
bu arada mogamide sayfaya ara vermiş sanırım hamile kalana kdr girmicek Allah herkese hayırlı bir evlat ve hamilelikler nasip etsin... ben sadece 3 ay bekledim o 3 ayda eriyip bittim neden hamile kalamıyorum diye

Kizlar lütfen panik yokkkkk aksama doguracaz yoksa hepimiz boyle gidersekk
hani sınıfa aşı yapmaya doktor gelirdi ya küçükken herkes birbirine bakar korkardı ağlardı o gunlere donduk
ağrı yok çok şükür..
geçen hafta mesaıye kaldık hiç ama hiç dinlenemedım o yuzden sanırım bu hafta artış var yorgubluk da etkiliyor artık bunyeyi
Aynen benim gece nobetlerinde cok fena oluyor. Kasildiginiz zaman pozisyon degistirin hemen geciyor
ikinizinde işyerini ssk ya şikayet edesim var... hamile bayanı ne hakla mesai bırakıyorlar gece çalıştırıyorlar hangi yasada kanunda var bu ! gitsinler kendi eşlerini kızlarını hamile hamile çalıştırsınlar bakalım nasıl oluyormuşşş

Cok etkilendik canim erken dogum bekliyoduk hepimiz topikte ama bu kadar erken beklemiyoduk oyuzden bicogumuz gece ruyasinda dogurur heralde

Cok etkilendik canim erken dogum bekliyoduk hepimiz topikte ama bu kadar erken beklemiyoduk oyuzden bicogumuz gece ruyasinda dogurur heralde
Aynen canım sonuçta herseyimizi burada paylaşıyoruz acayip bir bağ oluştu ve böyle haberler çevremizde bi yakinimiza olmusçasina etkiliyor bizi.

Bizimkide panik oldu ama gecti
Esim diyoki;eksikleri tamamlayalim canta hazir olsun.
Bende panik oldum hazirliklari tamamlamaya karar verdim bian once aklimizda olacagina hazir olsun

tamam :) isim artemss, doğum 27/06/2015, yaşım 29, ilk gebeliğim, kız hissediyordum ama erkek çıktı :) ismini daha belirleyemedik ama Deniz olabilir bu isim üstünde düşünüyoruz.

teşekkür ederim :))
Hosgeldin canım haziran annelerine:)

Aynen canım sonuçta herseyimizi burada paylaşıyoruz acayip bir bağ oluştu ve böyle haberler çevremizde bi yakinimiza olmusçasina etkiliyor bizi.
Aynen aynen hepimiz burda bi kardes akrsba gibi okduk herseyimizi paylasiyoruz cok guzel bi topik burasi:))

tamam :) isim artemss, doğum 27/06/2015, yaşım 29, ilk gebeliğim, kız hissediyordum ama erkek çıktı :) ismini daha belirleyemedik ama Deniz olabilir bu isim üstünde düşünüyoruz.

teşekkür ederim :))

yarışmaya nerden katılıyosun cnm ayy çok iyiydi yahoşgeldin cnm aramıza

Aynen öyle canım benim çok haklısın ...
ne günlerdi... ne dostluklar kuruldu... çoğu kişi hamile kaldı , bazısı uğruyor bazısı uğramıyor...
geriye edilen muhabbetler , geçirilen zaman ve tatlı dostluklar kaldı...

evet bugün gördüm mogami gelir hep derdim ben ama ara verecekmiş...
umarım bebişi fazla bekletmez... mutlu haberini verir hemencecik...

müdürüm yarım ağızla ii diilsen gelme dedi bana pazar çalışmasına. ii diilsem gelmicekmişim sinir oldum demese daha iiydi bende geldım ama bıdaha mı aslaaa

1100 gr.38 cm canim

Şoku yavaş yavaş atlatıyorum üstümden.

Aramızda 3 gün var, hem tedirgin oldum, hem korktum, hem üzüldüm hemde bebeğinin genel durumunun iyi olmasına sevindim.

Kendimi çok değişik duygular içinde hissediyorum.

Rabbim sağlıkla evimize çıktık dediğin günleri yazmanı da nasip eder inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…