- 26 Ağustos 2010
- 7.456
- 991
- 248
- 37
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #30.521
okurken çok şaşırdım yaa...Allah bağışlasın canım.Dualarımız sizinle...ilk bebeğimiz geldi. Allah uzun ömürler versin. merak etme çabucak toparlar inşallah sen de kavuşursun bebişine.Kızlar ben Doğum yaptım dun gece yatarken suyum geldi 3 te.apar topar hastaneye kostuk.nöbetçi doktor muayene etti açılma tamamlanmış dedi.hemen normal doğuma alicaz dedi,ben sezeryanim dedim ilkinde hocam,olsun bundada normal olacak,normal dogumuda tadarsin açıklık full dedi.Doğum haneye indim masaya yattım ebe bebegin saçını görüyorum dedi hemen ikinmaya başladım.20 dk da Doğum oldu,gördüm oğluşumu ağladı, sonra hemen aldılar yoğun bakıma.Kizkardesimin arkadaşları yenidoğan yoğun bakımda hemşire.bitek solunumu makinede abla dediler.genel durumu gayet iyiymis,1-4 hafta arası burada kalacak.Ne olur dua edin bize kızlar Rabbim evladimi bana bagislasin inşallah.Aksama görüp eve cikicam oğlumu burada bırakıp çok zor nasil dayanicam bilmiyorum.
istenilen bilgileri yaz canım ben eklerim seni :)kızlar beni de ekleyin yaa..nasıl listeye ekleneceğimi bilmiyorum
daha 7 ay once hamile kalmak isteyenler topiğinde yazışırken şimdi sıra geldi doğum hikayeleri kısmına... birbirimizin yol arkadaşı iken kader arkadaşı olduk... rabbim hepimize sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin...http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/2015-haziran-anneleri-dogum-hikayeleri.808996/
Yeni konumuz hayırlı olsuuun...
@maral26 annemiz ve oğluna sağlıklı uzun hayırlı yıllar diliyoruz... Ve doğum hikayeni basligimizin altına isteriz topigimizin ilk annesiii:)
Yürekleri carptirdin bugun...
Oğlun en kısa zamanda evine gelsin insaAllaahh..:)
maşallah göbüşüne canım :))))
aynen canım en guzeli sabırla beklemek hayırlısını istemek :))) rabbim vereceği zamanı biliyor...Rabbim hepimize yasatsin bu guzel duyguyu , sewincimizi yarim birakmasin . Denizkizi_esra bende senin gibi dusunuyorum sonra burdaki takwime bakiyorum daha karnimizda tamamlayacagi olusvmlari görunce yok diyorum orda kalsin:)
bende bi kaç resim paylaşmıştım öyle tanıdık cıkarmı die düşündüm özelimizi yazıyoruz sonucta die ama sonra dedim çevremde hiç haziran annesi yok paylaş gitsinnnben bu hatunu seviyorum yaaaa....
hersey acık net yüz saklama vs yok... budur işte....
bizbize kadınların içindeyiz oh be şöle....
çok tatlılar annesi maşaallah...
iki pıtırcık içerde ne muhabbetler var ALLAH bilir hehee...
bnmde eşim bizim öyle bir durumumuz yok çok şükür şuanda deyip panik havasını dağıttı hemen :))))Bende soyledim esime o da bizimki oyle olmaz dimi diyo.
Bende agirdan aliyodum en iyisi cantalari hazirlamak dursun kenarda nolur nolmaz..
bende o topikteydimm nerelerden nerelere geldikk way beeevett mogamininkinden:)eveet biliyorum resmini de görmüştüm orda benim fotom yok çok utanmıştım ondan koymadım:):):)
ahh ahh ne gunlerdi şuram ağrıyor reglimi olcam acaba yoksa hamilemi diye diye kafayı yerdik :)))Ay yesinler utangaçligini..
Ne varmış kiz
Ben ondan hatirlayamadim demek... Yoksa unutmazdim tatlim:)
Şimdi esma diyebilirsin haha aydınlığa kavuşturduk olayı :)))
hani sınıfa aşı yapmaya doktor gelirdi ya küçükken herkes birbirine bakar korkardı ağlardı o gunlere dondukKizlar lütfen panik yokkkkkaksama doguracaz yoksa hepimiz boyle gidersekk
ağrı yok çok şükür..
geçen hafta mesaıye kaldık hiç ama hiç dinlenemedım o yuzden sanırım bu hafta artış var yorgubluk da etkiliyor artık bunyeyi
ikinizinde işyerini ssk ya şikayet edesim var... hamile bayanı ne hakla mesai bırakıyorlar gece çalıştırıyorlar hangi yasada kanunda var bu ! gitsinler kendi eşlerini kızlarını hamile hamile çalıştırsınlar bakalım nasıl oluyormuşşşAynen benim gece nobetlerinde cok fena oluyor. Kasildiginiz zaman pozisyon degistirin hemen geciyor
Cok etkilendik canim erken dogum bekliyoduk hepimiz topikte ama bu kadar erken beklemiyoduk oyuzden bicogumuz gece ruyasinda dogurur heraldeKızlar maral'in haberini aldıktan sonra ağlayarak uyuyakalmisimm. Nasıl etkilendiysem artık rüyamda ben de buraya erken doğum hikayemi yazıyordum. Noktası virgülune gözümün önünde yazdıklarım.. rüyamda bile buraya yazıyordum,burası olmuş hayatim:)
Aynen canım sonuçta herseyimizi burada paylaşıyoruz acayip bir bağ oluştu ve böyle haberler çevremizde bi yakinimiza olmusçasina etkiliyor bizi.Cok etkilendik canim erken dogum bekliyoduk hepimiz topikte ama bu kadar erken beklemiyoduk oyuzden bicogumuz gece ruyasinda dogurur heralde
istenilen bilgileri yaz canım ben eklerim seni :)
Bizimkide panik oldu ama gectidaha 7 ay once hamile kalmak isteyenler topiğinde yazışırken şimdi sıra geldi doğum hikayeleri kısmına... birbirimizin yol arkadaşı iken kader arkadaşı olduk... rabbim hepimize sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin...
aynen canım en guzeli sabırla beklemek hayırlısını istemek :))) rabbim vereceği zamanı biliyor...
bende bi kaç resim paylaşmıştım öyle tanıdık cıkarmı die düşündüm özelimizi yazıyoruz sonucta die ama sonra dedim çevremde hiç haziran annesi yok paylaş gitsinnn
bnmde eşim bizim öyle bir durumumuz yok çok şükür şuanda deyip panik havasını dağıttı hemen :))))
bende o topikteydimm nerelerden nerelere geldikk way bee
ahh ahh ne gunlerdi şuram ağrıyor reglimi olcam acaba yoksa hamilemi diye diye kafayı yerdik :)))
bu arada mogamide sayfaya ara vermiş sanırım hamile kalana kdr girmicekAllah herkese hayırlı bir evlat ve hamilelikler nasip etsin... ben sadece 3 ay bekledim o 3 ayda eriyip bittim neden hamile kalamıyorum diye
hani sınıfa aşı yapmaya doktor gelirdi ya küçükken herkes birbirine bakar korkardı ağlardı o gunlere donduk
ikinizinde işyerini ssk ya şikayet edesim var... hamile bayanı ne hakla mesai bırakıyorlar gece çalıştırıyorlar hangi yasada kanunda var bu ! gitsinler kendi eşlerini kızlarını hamile hamile çalıştırsınlar bakalım nasıl oluyormuşşş
Hosgeldin canım haziran annelerine:)tamam :) isim artemss, doğum 27/06/2015, yaşım 29, ilk gebeliğim, kız hissediyordum ama erkek çıktı :) ismini daha belirleyemedik ama Deniz olabilir bu isim üstünde düşünüyoruz.
teşekkür ederim :))
Aynen aynen hepimiz burda bi kardes akrsba gibi okduk herseyimizi paylasiyoruz cok guzel bi topik burasi:))Aynen canım sonuçta herseyimizi burada paylaşıyoruz acayip bir bağ oluştu ve böyle haberler çevremizde bi yakinimiza olmusçasina etkiliyor bizi.
tamam :) isim artemss, doğum 27/06/2015, yaşım 29, ilk gebeliğim, kız hissediyordum ama erkek çıktı :) ismini daha belirleyemedik ama Deniz olabilir bu isim üstünde düşünüyoruz.
teşekkür ederim :))
Cok tsk ederimBu arada geçmişe pek bakamıyorum.mirac75 abla çok geçmiş olsun.neyse ki farkedilmis nabız yüksekliği, doğumda önlem alınır.
daha 7 ay once hamile kalmak isteyenler topiğinde yazışırken şimdi sıra geldi doğum hikayeleri kısmına... birbirimizin yol arkadaşı iken kader arkadaşı olduk... rabbim hepimize sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin...
aynen canım en guzeli sabırla beklemek hayırlısını istemek :))) rabbim vereceği zamanı biliyor...
bende bi kaç resim paylaşmıştım öyle tanıdık cıkarmı die düşündüm özelimizi yazıyoruz sonucta die ama sonra dedim çevremde hiç haziran annesi yok paylaş gitsinnn
bnmde eşim bizim öyle bir durumumuz yok çok şükür şuanda deyip panik havasını dağıttı hemen :))))
ahh ahh ne gunlerdi şuram ağrıyor reglimi olcam acaba yoksa hamilemi diye diye kafayı yerdik :)))
bu arada mogamide sayfaya ara vermiş sanırım hamile kalana kdr girmicekAllah herkese hayırlı bir evlat ve hamilelikler nasip etsin... ben sadece 3 ay bekledim o 3 ayda eriyip bittim neden hamile kalamıyorum diye
hani sınıfa aşı yapmaya doktor gelirdi ya küçükken herkes birbirine bakar korkardı ağlardı o gunlere donduk
ikinizinde işyerini ssk ya şikayet edesim var... hamile bayanı ne hakla mesai bırakıyorlar gece çalıştırıyorlar hangi yasada kanunda var bu ! gitsinler kendi eşlerini kızlarını hamile hamile çalıştırsınlar bakalım nasıl oluyormuşşş
öğrendiğimizden beri herkes aynı durumdaŞöyle bir sayfaya bakıyım dedim ve şoooook oldum. Şaka gibi ilk bebeğimiz doğmuş. ne diyeceğimi bilemedim.
şaşkınlığım gitmedi hala.
daha 7 ay once hamile kalmak isteyenler topiğinde yazışırken şimdi sıra geldi doğum hikayeleri kısmına... birbirimizin yol arkadaşı iken kader arkadaşı olduk... rabbim hepimize sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin...
1100 gr.38 cm canim
öğrendiğimizden beri herkes aynı durumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?