2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Doğum yapan maral26 arkadaşımız izmirde miydi hatırlayamadım, kalktım Egede yenidoğan yoğunbakımda hemşire olan ablamı aradım sordum geldi mi böyle böyle bi bebek bu sabah diye
aklınızda olsun kızlar aranızda izmirde erken doğum falan yapan veya bebeği ege yenidoğan yoğunbakıma yatan olursa bana mesaj atın ablam orda hemşire, sizi görüştürürüm yardımcı olur elinden geldiğince

Benim kızımın ismi Yaren olacak inşallah teyzesi. Bu isimlerden de Beren hoşuma gitti. Alya bu ara çok moda. Gizem de güzel. Ama en güzeli Beren. Bir arkadaşım Ahu Beren koymayı düşünüyordu.
Ben de yaren koyacagim inş canim . ipek istedik basta ama yaren i duyunca vazgectik . annesine babasina yaren yoldaş arkadaş olsun dedik kuzumuz sqglicakla dogsunlar inş

Ben de yaren koyacagim inş canim . ipek istedik basta ama yaren i duyunca vazgectik . annesine babasina yaren yoldaş arkadaş olsun dedik kuzumuz sqglicakla dogsunlar inş

Aynen canım, bende bu şehirde yalnızım. Annesine yaren olacak güzel Yaren'im. Adaş olucaklar ne güzel

meraba anneler bugun kontrole gittim çok şukur geçen ay suyum azdı ama bol su içtikten sonra normale dönmüş dedi doktorum kilosu ve boyu da normal dedi hayırlısıyla bide sağlıklı bir şekilde kucağımıza alsak yavrularımızı rahatlıyacaz.

hosgeldın gızlı takıpcıınsallah sag salım alırsın kucagına

Aynen canım, bende bu şehirde yalnızım. Annesine yaren olacak güzel Yaren'im. Adaş olucaklar ne güzel
Biz de yalnızız valla ins dedigin gibi yaren olur bize bebegimiz. Guzel isim bulmuşuz vesselam .
Ben de Yaren ismini beğeniyorum ama kuzenimin kızı Yaren. o yüzden düşünmüyorum. size arkadaş olucak kızlarınız adları gibi...

ay masallah bebısıne ne yıyıp ıctın oyle Ben de dun ılk dort boyutluda gordum tamamen farklı bı duygu

canım galiba biz önden gidiyoruz iki haftadan gibi.
vitamin alerji yaptığı için takviye de almıyorum ama ağzıma sürmediğim şeyleri yiyorum. her gün bir bardak ballı süt, yumurta, ceviz, bir tane muz ve eşim etobur olduğu için kendime de çok pişmiş bir porsiyon et.
neden bu kadar kilo aldım ben nedeeeennnn +13 deyim şu an. evlenince de bi +11 demiştim böyle böyle 86 yı gördüm işte. gülerim ağlanacak halime

Kizlarrrrr hep kontrol ediyordum çatlak var mı diye suana kadar bişey yoktu düzenli lierac kullanıyorum ama az önce aynaya bakmamla acı gerçeği gördüm.gobekte değil ama yan tarafta yukardan aşağı nur topu gibi bir catlagim olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…