2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

Allah im ilk kim anne olacak derken bu sok haber oldu. Ayni dogumun kolayligi gibi oglunuda cabucak alirsin kucagina Insallah. Allah sizi birbirinize bagislasin. Saglik sihhat olsun

OTE="damlasssss, post: 40153583, member: 632727"]Ben de Yaren ismini beğeniyorum ama kuzenimin kızı Yaren. o yüzden düşünmüyorum. size arkadaş olucak kızlarınız adları gibi...[/QUOTE]

İns canim begendigine sevindim . arkadaşlardan siradan bulanlar oldu ama olsun bizim içimize sindi valla hem anlasilir hem anlamli daha ne olsun

Merak etme oyle bi anlarsinkiiiii:) kim bi surahi suyun bacaklarindan patladigini anlamazki cnmn
canım okadar çok mu akıyo cidden? Ben yarım çay bardağı kadar hayal etmiştim:)

Haklısın canım bi tarafından başlamak lazım artık
Eki Görüntüle 1468922

Bu da bizim kızımla ev halimiz. O kadar tembeliz ki bizden tembeli yok
ay çok tatlısınız maşallah size :)
Bide resmin altına nası yazıyosun gününü, hangi programla?

Canim ben telefondan yaptim picsart programiyla :)

masallah yarasın bebısıne,kıloyu bos ver dogurduktan sonra verırsın nasıl olsa

OTE="damlasssss, post: 40153583, member: 632727"]Ben de Yaren ismini beğeniyorum ama kuzenimin kızı Yaren. o yüzden düşünmüyorum. size arkadaş olucak kızlarınız adları gibi...

İns canim begendigine sevindim . arkadaşlardan siradan bulanlar oldu ama olsun bizim içimize sindi valla hem anlasilir hem anlamli daha ne olsun [/QUOTE] boşver sen onları canım :) herkes bşy der durur.

Ahhh anneler ahh, uzun bir aradan sonra foruma girme fırsatım oldu. Ortak dertlerimizi burada paylaşıyor olmak çok guzel. Genel olarak erkekler böyle heralde. Ama hiç hevesimizi kaçırmadan hazirliklara devam. Bizde minik prensesimize babasıyla ismini daha varligindan haberdar olmadan kızimiz olursa bengühan koyalım demiştik. Öylede olacak. İnşallah hepimiz için herşey yolunda gider ve hayırlısı ile kucagimiza alırız yavrularimizi.

sevgili annişler sizinde bebeğiniz sıkıştırmaya başladı mı? tekmelerini hissediyorum ama sürekli bi toplanma var sanki karnımda anlamadım yeri mi dar geliyor acaba

sevgili annişler sizinde bebeğiniz sıkıştırmaya başladı mı? tekmelerini hissediyorum ama sürekli bi toplanma var sanki karnımda anlamadım yeri mi dar geliyor acaba
Yeri henüz dar olmaz şuan bol bol yeri var ondan toplanıyorlar bir oralara bir butarafa:) benimde hep sağ tarafımda.grip oldum bende kızım çok az hareketli bugün.benden etkilendi sanırım.normalde çok hareketliydi tuhafıma gitti

Alıntılarım kaybolduu

Doğum günümü kutlayan herkese çok tesekkür ederim canlarım

Ama beni asıl mutlu eden, duygulandıran maral26 arkadasımızın haberini okumak oldu.
Kendimi doğum günü hediyesi almış gibi hissettim.
Maşallahhhhh, okuduğumdan beri dualarımdasın canım.
Rabbim sağlıkla tez zamanda kucağına alıp çıkmayı nasip etsin hastaneden.
Hayırla, sağlıkla büyüsün sabırsız paşamızz

Doğum günün kutlu olsun canım,bugün aklım maral da olduğundan unuttum kutlamayı.Sağlıklı,uzun ömürleriniz olsun inşallah

Ah ahhh bende karnımda çatlak olmadı diye sevinirken acı gerçeği boy aynasından öğrendim.Her iki bacağımın arkasında kırmızı kırmızı bir dolu çizgiler Sağlık olsun :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…