2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Allah yardimcin olsun canim. Rabbim melegini sana bagislasin. Zor biliyorum ama onu eve getiricegin gunu dusun morelini yuksek tut. Iyi dusun ki iyi olsun hersey. Dualarimiz seninle ve oglunla

Devlet kurumunda calisiyorum bide siz dusunun artik kizlar.. burda benden once dogum yapan herkes 9. Aya kadar calisti. Tamam bizde sozlesmeli elemaniz ama burda sozlesmeli memurlarda var. Onlardan biride hamileydi 4 hafta buyuktu hamileligi benden erken dogum yapti o da. Ve hic bir gece nobeti tutmadi. Ben oleyim o zaman yani.

Kizlar ben gene nobetteyim bu hafta son 2 gecem kaldi ama cok sukur. Kurek kemigimde feci bi agri var ya. Usuttum galiba. Cunku bugun farkettim sabah gittigim icin eve oglene kadar uyuyorum esimde sabahci oluyo ben gececiyken ustumu degistirecek kimse olmuyor. Terlemisim herhalde buz givi olmustu sirtim. Ay cok agriyor yav napsam ben bu agriya

Maral26 bebegini sag salim kucagina almissin,insallah kucagina alip evinede gotureceksin.dularimiz seninle...cok duygulandim.bizimkilerde sira sira saglikli bir sekilde dunyaya gelirler ins.tebrikler canim...

günaydıın anneleer ve sevgili miniklerbugün erkenciyim gece geç yattım uyuyamadım saat 2 ye kadar tv izledim sabaha kadar da 3 4 kere uyandım babamız 6 da gitti ben de yatamadım güzel bi gün olsun güzel haberler alalım inşallah bol bol tekme yiyelim

Son düzenleme:
Gunaydin haziran anneleri ve minnaklarii
Bizde uyandik erkenden simdi tek basimiza kahvalti yapicaz babamiz kahvalti yapmadan gitti hicte sevmem tek basima kahvalti yapmayi

Gunaydin.. tek basina kahvalti yapacak biri de benim. Ama henuz yataktan cikmayi basaramadim

bende tek başımayım kızlar kahvaltıyı hazırlayım buyrun bana gelin gelirkende simit poğaça falan alın canım istedi

Günaydın hanımlar.

Bu bacınız yine uykusuz.
Bu sabah hapşırdıktan sonra burnum kanadı epey ilk defa böyle oldu.
Sabah babamız sağolsun alarmı on kere caldıktan sonra kalkıp gec kaldım geç kaldım diye gidiyor.
Tabi o on alarmada kalktığım için benimde uykum bölünüyor.
Şu an feci bir baş ağrısı yaşıyorum. Burnuma da soktum peçeteyi.

Halimi görseniz nakavt olmuş boksör gibiyim.

kız dikkat kendine burun kanması normal diyo nette ama doktora danış yinede

Günaydın pofudukum Burun kurumuş demek ki sabaha kadar, hapşırınca da kanamış kıyamam
Benim sürekli akıntı var burnumda genzimde, bişey yiyip içtiğim zaman akıyor hemen, sürekli silmekten de kanıyor artık içten.
Yaren prensesi öpüyorum, miniminnacık kızımdan da öpücükler yolluyorum

kız dikkat kendine burun kanması normal diyo nette ama doktora danış yinede
günaydın canım ve afiyet olsun bu eve taşınmadan önce karşımızda ekmek fırını vardı. her çeşit börek, pogaça,simit,ekmek,tatlı vardı. Şimdi olsa kendimi tutamam hergün alırdım sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…