2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

aman olmadığı daha iyi şeytan dürterdi sonra :)

Şu uykusuzluk olmasa geri kalanından şikayetim yok. Uykusuzluk mahvediyor beni
O minicik kızının totosunu ısırırım ben ama bak. Öpmeyle kanmam :)
Bizde sizi çok çok öpüyoruz kızım da güzel tepicikleriyle beni onayladı teyzesi. :)

hayırlı olsun canım. duramamış meleğin desene :)
Rabbim kucağına almayı nasib etsin sağlığıyla. sen gönlünü ferah tut annesi , Allahın izniyle herşey yolunda gider inşaallah..

beraber kalkıp kahvaltı yapıyodunuz sanki ben mi öyle hatırlıyorum?

kızlar bugün çarşıya çıkıp oğluşuma bişeler alıcam ayy çok heycanlandım babamız da yorulursun gitme otur evde akşam gelince de belim ağrıyo kıçım ağrıyo deme diyo Allahım ya şimdi oturursam hepten oturrum zaten son ay mı gidim şeyimi kaldıramam didim bi rahat bırak ana oğul gezicik kıskanma didim

Git git canim sen is kocalara kalirsa gec olcak son zamanda agirlasiriz iyice kocaaaamaann gobusle gezmek zor olur

Valla bizimki de bana karnın burnunda geziyosun diyo, ben de hamileyim kötürüm değilim dedim. bi daha muhabbeti geçmedi biz hala babamızla alışveriş yapmadık. annemin aldıkları bir de benim aldığım 3-5 parça şey var. Eşim de ben de çok rahatız nedense

biz hala babamızla alışveriş yapmadık. annemin aldıkları bir de benim aldığım 3-5 parça şey var. Eşim de ben de çok rahatız nedense
ay biz de yaa.. annemle aldıklarımız işte bi kaç parça, bi de annemin ördükleri 4-5 parça o kadar. bakalım bu hafta sonunda düşünüyoruz biz de artık başlamayı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…